Kontakt os

 
SPORTENREJSER.dk
Oliefabriksvej 204
2770 Kastrup
Danmark
 Telefon: +45 60 70 73 87 : mandag - torsdag kl.10-17 & fredag kl. 10-14 (I weekenden benyttes nødtlf.)
 Mail: info@sportenrejser.dk - Læs og få evt. svar på dit spørgsmål på Værd at vide eller under klubbens/rejsernes beskrivelser
CVR. nr.: 31 74 09 40
Sydbank Reg.nr.. 8075 konto nr. 0001361629

IBAN DK6980750001361629
BIC/SWIFT: SYBKDK22

SPORTENREJSER.dk er medlem af rejsegarantifonden nr. 2055
 
 
Om SPORTENREJSER.dk 

Sportenrejser.dk er danmarks bedste og billigste fodboldrejse arrrangør med officielle fodboldbilletter = 100% billetlevering - Det er os du vender tilbage til på den næste fodboldrejser også!

Rejsebureauet blevet grundlagt i 2008 og blev hurtigt et at danmarks mest anerkendte fodboldrejse arrangører. Vi er populærer fordi vi leverer varen med vores altid lovlige og officielle fodboldbilletter kombineret med et godt personlige udvalgt hotel, og fordi at vi kan tilbyde fodboldrejserne til priser hvor konkurrenterne ikke kan være med. Vores størrelse er vores ubetingede styrke, for vi er lige der, hvor vi er store nok til at have de bedste aftaler med klubber, billetagenter og hoteller - og små nok til at føle et personligt ansvar for hver eneste rejse. 

Vi tager glædeligt imod alle forespørgelser og ingen er for små eller store til at vi kan håndterer det. Vi arrangerer mange privatrejser via onlinebookinger her på webshoppen og så skræddersyer vi også mange B2B, firma og grupperejser. De er ofte med noget mere specifikke rejseprogrammer og klares via forespørgsler på mail eller telefon 60 70 73 87.   

Vores ønske er at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Vi arrangerer udover fodboldrejser og rejst til NFL, Formel 1, Tennisrejser, Koncertrejser, Håndboldrejser, Træningslejr og Events i både danmark og udlandet. 

 
 
TEAMET

Ivan: Fodboldrejse konsulent

Ivan er danmarks absolut mest erfarne fodboldrejsekonsulent og har i mange år været ansvarlig for vores fodboldrejseprogram. Ivan har den daglige kontakt med både kunder, fodboldklubber, billetagenter og hoteller med mere. Han er en fodboldrejse-nørd og ser hvert år mange fodboldkampe i de Europæiske ligaer. Han har også erfaring med fodboldrejser til Brasilien og Argentina. 

Kim: Produktudvikling og Økonomi

Kim rejser hvert år rundt i Europa og besøger fodboldklubberne og deres by. Her holder han kontrakterne med fodboldklubber, hoteller og billetagenter ved lige. I dagligdagen er Kim anvarlig for økonomien og produktudviklingen af vores forskellige rejsekoncepter.

Bent: Fodboldrejse konsulent

Bent arbejder med planlægnigen af vores fodboldrejser. Bent har besøgt og set fodbold i det meste af Europa og er fan af Engelsk fodbold og især Manchester United.

IT: Peter står for at webshoppen altid fungerer

Marketing: Vi besvarer kun på henvendelser vedrørende marketing på info@sportenrejser.dk - Vi gider ikke alt det spam/tlf-salg!