Kontakt os

 
OBS - Du finder ofte svar på dit spørgsmål her:
Inden du mailer eller ringer til os så se Værd at vide eller få svar på de dine spørgsmål omkring rejserne på klubbernes sider og fanebladene på selve rejserne. Her er alt information om Hoteller, Fodboldbilletter, Transport, Kamptider, Billetindhold, Billetgaranti, Billetlevering, Rejseguides og meget mere.
 
Vi er hurtige på mailen! Vores svartid er indenfor et par timer og oftest indenfor 24 timer, hvis din forespørgsel kræver svar fra klub, agent eller hotel.
 
 Telefontider (vi er på mailen før og efter disse telefontider) 
Mandag - Torsdag: 10.30-15.30
Fredag: 11-13.30
Lørdag - Søndag: Lukket 
Telefonnummer. 60 70 73 87
Ringer du udenfor åbningstiden eller er vi optaget kan du indtale en besked og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Nødetelefon: Vi har et 24 timers åbent nødtelefonnummer som der ringes til ved en akut situation(Ved generelle spørgsmål henvises til mail eller telelfon tiderne). Nødtelefonnummer 0045 52 78 00 33)
Vi besvarer ikke SMS´er. 

CVR. nr.:  42 89 24 08
Sydbank Reg.nr.. 8075 konto nr. 0001580418
IBAN DK6680750001580418
BIC/SWIFT: SYBKDK22

Vi er medlem af rejsegarantifonden nr. 3411

SPORTENREJSER.dk ApS
Oliefabriksvej 204
2770 Kastrup
Danmark
 
 
Om SPORTENREJSER.dk 

Sportenrejser.dk er danmarks bedste og billigste fodboldrejse arrrangør med officielle fodboldbilletter = 100% billetlevering - Det er os du vender tilbage til på den næste fodboldrejser også!

Rejsebureauet blevet grundlagt i 2008 og blev hurtigt et at danmarks mest anerkendte fodboldrejse arrangører. Vi er populærer fordi vi altid leverer varen med vores lovlige og officielle fodboldbilletter kombineret med gode personligt udvalgte hoteller. Vi er kundernes favorit fordi vi kan tilbyde fodboldrejserne til priser hvor konkurrenterne ikke kan være med, uden at vi går ned på kvaliteten. 

Vores størrelse er vores ubetingede styrke, for vi er lige der, hvor vi er store nok til at have de bedste aftaler med klubber, billetagenter og hoteller - og små nok til at føle et personligt ansvar for hver eneste rejse. 

Vi tager glædeligt imod alle forespørgelser og ingen er for små eller store til at vi kan håndterer det. Vi arrangerer mange privatrejser via onlinebookinger her på webshoppen og så skræddersyer vi også mange B2B, firma og grupperejser. De er ofte med noget mere specifikke rejseprogrammer og klares via forespørgsler på mail eller telefon 60 70 73 87.   

Vores ønske er at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Vi arrangerer udover fodboldrejser og rejst til NFL, Formel 1, Tennisrejser, Koncertrejser, Håndboldrejser, Træningslejr og Events i både danmark og udlandet. 

 
 
TEAMET

Kim:

Kim er passioneret fodboldrejse ekspert og er firmaets mand når kontrakterne med fodboldklubber, hoteller og billetagenter skal forhandles på plads. I dagligdagen er Kim anvarlig for økonomien og produktudviklingen af vores forskellige rejsekoncepter. Efter Huddersfield spillede sig i Premier League, har jublen ingen ende taget