Kontakt os

 
OBS:
Inden du mailer eller ringer til os så se Værd at vide eller få svar på de dine spørgsmål omkring rejserne på klubbens sektion og fanebladene på selve rejsen. Her er alt information om Hoteller, Fodboldbilletter, Transport, Kamptider, Billetindhold, Billetgaranti, Billetlevering, Rejseguides og meget mere.
 
Vi er hurtige på mailen! Vores generelle svartid er indenfor et par timer og oftest indenfor 24 timer, hvis din forespørgsel kræver svar fra klub, agent eller hotel.
 
 60 70 73 87
Mandag - Torsdag: 10-16.30
Fredag: 10-14
Lørdag - Søndag: Lukket
Ringer du udenfor åbningstiden kan du indtale din forespørgsel og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.
SMS: Vi besvarer ikke SMS´er. 
Nødetelefon: I weekenden og udenfor åbningstiden har vi et nødtelefon nr. som der ringes til ved en akut situation. Dette er angivet på din ordre og i diverse rejsepapirer. (Ved generelle spørgsmål henvises til åbningstiderne)
 
CVR. nr.: 31 74 09 40
Sydbank Reg.nr.. 8075 konto nr. 0001361629
IBAN DK6980750001361629
BIC/SWIFT: SYBKDK22

Vi er medlem af rejsegarantifonden nr. 2055

SPORTENREJSER.dk
Oliefabriksvej 204
2770 Kastrup
Danmark
 
 
Om SPORTENREJSER.dk 

Sportenrejser.dk er danmarks bedste og billigste fodboldrejse arrrangør med officielle fodboldbilletter = 100% billetlevering - Det er os du vender tilbage til på den næste fodboldrejser også!

Rejsebureauet blevet grundlagt i 2008 og blev hurtigt et at danmarks mest anerkendte fodboldrejse arrangører. Vi er populærer fordi vi altid leverer varen med vores lovlige og officielle fodboldbilletter kombineret med gode personligt udvalgte hoteller. Vi er kundernes favorit fordi vi kan tilbyde fodboldrejserne til priser hvor konkurrenterne ikke kan være med, uden at vi går ned på kvaliteten. 

Vores størrelse er vores ubetingede styrke, for vi er lige der, hvor vi er store nok til at have de bedste aftaler med klubber, billetagenter og hoteller - og små nok til at føle et personligt ansvar for hver eneste rejse. 

Vi tager glædeligt imod alle forespørgelser og ingen er for små eller store til at vi kan håndterer det. Vi arrangerer mange privatrejser via onlinebookinger her på webshoppen og så skræddersyer vi også mange B2B, firma og grupperejser. De er ofte med noget mere specifikke rejseprogrammer og klares via forespørgsler på mail eller telefon 60 70 73 87.   

Vores ønske er at give jer en uforglemmelig oplevelse.

Vi arrangerer udover fodboldrejser og rejst til NFL, Formel 1, Tennisrejser, Koncertrejser, Håndboldrejser, Træningslejr og Events i både danmark og udlandet. 

 
 
TEAMET

Ivan:

Ivan er danmarks absolut mest erfarne fodboldrejsekonsulent og har i mange år været ansvarlig for vores fodboldrejseprogram. Ivan har den daglige kontakt med både kunder, fodboldklubber, billetagenter, hoteller med mere. Han er en fodboldrejse-nørd og ser hvert år mange fodboldkampe i de Europæiske ligaer. Han er altid i godt humør og altid lidt ekstra glad når Real Madrid eller Chelsea har vundet. 

Kim:

Kim er passioneret fodboldrejse ekspert og er firmaets mand når kontrakterne med fodboldklubber, hoteller og billetagenter skal forhandles på plads. I dagligdagen er Kim anvarlig for økonomien og produktudviklingen af vores forskellige rejsekoncepter. Efter Huddersfield spillede sig i Premier League, har jublen ingen ende taget. 

Bent:

Bent arbejder med planlægnigen af vores fodboldrejser og besvare vores kunders forespørgsler. Bent har set fodbold i det meste af Europa og er fan af engelsk fodbold og især Manchester United.