Værd at vide

 

Værd at vide og fordele ved at handle hos Sportenrejser.dk  en grøn flueben til info om fodboldrejser

+ Danmarks billigste fodboldrejser med officielle fodboldbilletter - det er vores målsætning.

+ Vores officielle fodboldbilletter handles i kontrakt med klubberne og andre officielle billetagenter = 100% sikkerhed for at du får dine fodboldbilletter. (Ingen sortbørsbilletter hos os!)

+ Gode fodboldbilletter og mange billetkategorier at vælge imellem på alle vores fodboldrejser.  De er ofte inklusiv VIP lounge ved Premier League klubberne, og som en mulighed ved opgradering på øvrige klubber.

+ Nøje udvalgte hoteller. De er personligt besøgt og godkendt til vores gæster. Kvalitetsstemplet herfra!

+ Morgenmad på hotellet er inklusiv i prisen, med mindre andet er angivet.

+ Gode rejsetips. Så fodboldrejsen bliver en uforglemmelig oplevelse.

+ Tryghed og sikkerhed frem for alt når du køber fodboldrejser hos Sportenrejser.dk

+ Kvalitetsstemplet af fodboldklubberne. Sportenrejser.dk må skilte med klubbernes officielle billetagent logoer. (Se forsiden)

+ Medlem af Rejsegaratifonden. Dansk rejselovgivning.

+ Nem og sikker online booking.

+ Tusindvis af glade kunder og mange gode referencer. 

+ Vi har mange års erfaring med planlægning af fodboldrejser.

+ Vi leverer altid en god personlig service.

+ 24 timers nødtelefon.

+ Ingen skjulte gebyrer.

+ Du kan skræddersy fodboldrejsen online med vores unikke webshop, og vi kan også personligt skræddersy din rejse, hvis der er helt specifikke ønsker.

+ Mulighed for at tilkøbe en ekstra fodboldkamp og stadion rundvisning.

  

Ofte stillede spørgsmålspoergsmål vedrørende fodboldrejser

Er Sportenrejser.dk medlem af rejsegarantifonden?

Ja, Sportenrejser.dk er medlem af rejsegarantifonden, nr. 2055. Rejsegarantifondens dækker hvis et rejseselskab går konkurs.


Kan vi være sikre på at modtage billetterne?

Ja, Sportenrejser.dk handler KUN med officielle billetter, hvilket vi også stolt kan skilte med. Vi har 100% billetlevering og garanti på alle billetter. Der er ingen risiko for at du ikke får leveret dine billetter. Sportenrejser.dk har egne agentkontrakter direkte med arrangøren, fodboldklubberne, eller med de officielle billetagenter som er godkendt af fodboldklubberne til at handle med deres fodboldbilletter. Dette betyder faktisk at selvom der skulle ske fejl i en billetlevering kan vi altid kontakte klubben eller agenten og få dem udstedt på ny = ingen risiko og 100% billetlevering. - Og ja, du kan altid få fat i os på vores nødtelefon 60 70 73 87 som er bemandet døgnet rundt.

 

Hvor og hvornår leveres fodboldbilletterne?

Det er forskelligt hvordan fodboldbilletterne leveres, det afhænger af hvilken fodboldklub, billetagent og billettype der er købt. Generelt vil der typisk være 4 måder fodboldbilletterne leveres på:

 * Fodboldbilletterne leveres direkte på hotellet hvor du afhenter dem i hotelreceptionen. De ankommer senest på kampdagen ved middagstid eller dagen før kampen, hvis det er et tidligt kamptidspunkt.

 * Fodboldbilletterne skal afhentes på klubbernes officielle billetkontor på stadion. Du medbringer et billede id og får fobboldbilletterne udleveret

 * Fodboldbilletterne sender vi på email som E-Tickets, som du efterfølgende selv skal printe ud hjemmefra. Vi modtager E-tickets normalt 5-10 dage før kampen. 

 * Fodboldbilletterne har vi modtaget fysisk og vi sender dem til din adresse inden afrejse.

 Det vil fremgå af dit rejsebevis hvordan billetleveringen vil være på netop din fodboldrejse.

 

Er fodboldrejserne inklusiv flybilletter?

Nej. Vores pakkerejser er baseret på hotelovernatning og billetter.  Altså INGEN fly på vores pakkerejser, med mindre det er angivet i rejsebeskrivelsen.

 

Kan jeg tilkøbe flybilletter hos Sportenrejser.dk ?

Nej. Vi anbefaler at du selv booker flybilletterne. Dette vil altid være den billigste og nemmeste løsning for dig. Hjemmesider som f.eks. momondo.dk giver dig et godt overblik over de mulige flytider og flypriser der er, så du nemt selv kan booke efter dine ønsker og budget. Hvis du er i tvivl om noget eller ikke er vant til at booke flybilletterne selv er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os og blive guidet omkring køb af flybilletter. Du kan også læse vores guide under fanebladet Transport, som du finder på hvert enkelt fodboldrejse. Hvis vi i et helt særligt tilfælde siger ja til at stå for flybookingen, tager vi et gebyr for at håndtere det.

Når du booker flybilletterne skal du være opmærksom på at booke med tidligt ankomst, hvis du vælger at ankomme samme dag som fodboldkampen kan blive spillet. Et godt tip er at det på weekenddage ofte er dyrere at flyve end på hverdage. Undersøg derfor om det kan betale sig eller om det måske bliver samme totalbudget, ved at booke flybilletter en dag før eller senere. Ekstra overnatninger kan bookes online og priserne fremgår på prislisten når den tilpasser datoerne. 

 

Kan vi være sikre på at sidde sammen på stadion?

Hos Sportenrejser.dk garanterer vi altid, at i som minimum sidder 2 personer sammen. Vi gør altid vores ypperste for alle sidder sammen hvilket også lykkedes i stort set alle tilfælde. Fodboldbilletterne som vi og agenterne modtager fra klubberne kommer ofte er i større partier. Vi oplever derfor sjældent at gæsterne ikke får alle pladserne ved siden af hinanden, selv i større grupper.

 

Hvordan booker jeg en fodboldrejse hos Sportenrejser.dk?

Du kan hurtig og nemt booke din fodboldrejse online her på webshoppen. Du finder den fodboldrejse der passer dig og udfylder hvor mange i vil afsted, hvilke datoer, hotel og hvilke fodboldbilletter i ønsker, og når du efterfølgende har udfyldt dine kontaktoplysninger og betalt med et kreditkort, modtager du en email med din ordrebekræftelse. Når alle elementerne i bookingen er endeligt bekræftet fra www.sportenrejser.dk side, sendes et rejsebevis til dig på mail og først herved er rejsen endeligt bekræftet. Når rejsebeviset er sendt trækkes pengene fra kreditkortet.

 

Kan jeg booke via telefonen?

Ja, vi kan godt hjælpe dig med at booke via telefon. Ring endeligt til os på 60 70 73 87. Det er en god ide at have kredikortet klar. 

 

Hvornår modtager jeg mit rejsebevis?

Vi sender rejsebeviset og eventuelle andre nødvendige dokumenter på mail indenfor et par dage efter du har booket rejsen. I rejsebeviset er der information om kampen, billettype og hvordan fodboldbilletterne leveres. Jeres navne, hoteldatoer og hotelinformation vil også fremgå på rejsebeviset. Vi beder altid om en bekræftelse fra kunden om at rejsebeviset er modtaget og læst igennem. Rejsebevis tages med på fodboldrejsen som brug til check in og billetudlevering.


Kan vi kontakte Sportenrejser.dk i weekenden, mens vi er afsted?

Vi er altid til rådighed på tlf.: +45 60 70 73 87. Så skulle der mod forventning opstå nogle problemer under rejsen, skal du ringe til os med det samme, så vi kan håndtere det. Bemærk at vi er ikke ser emails udenfor den normale arbejdstid, og nødtelefonen kan være viderestillet til en medarbejders privattelefon, så vi læser ikke SMS. Du skal derfor ringe til os hvis der er tale om en nødsituation. Generelle henvendelser besvares i vores åbningstid.

 

Hvornår bliver fodboldkampene fastlagt og hvilke kampdage er der?

De forskellige ligaer Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen med flere, tv-fastlægger kampene på forskellige måder. Når sæsonprogrammet udkommer i juni/juli måned er alle kampene lagt fast på nogle spillerrunder: weekendrunder og midtugerunder. Når vi kommer tættere på hvert enkelt spillerunde bliver de spredt ud over dagene i den pågældende spillerunde. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvilke kampe der skal spilles på hvilke dage og på hvilket tidspunkt. Der er dog nogle europæiske kampe og cup-turneringer der bliver taget hensyn til inden det endelige tidspunkt bliver fastlagt. Der er på de hvert enkelt liga´s officielle hjemmesider angivet et spilletidspunkt. F.eks. står alle kampe i Premier League til kl. 15 lokal tid om lørdagen indtil de bliver programsat. En god indikation er derfor at når kampene er spredt ud på flere dage i spillerunden, så er kamptidspunkt er fastlagt. Nogle gange er de dog med forbehold for om et hold går videre i en turnering.  

I Premier League er programmet oftest således, Kampene fastlægges normalt 6-8 uger inden:

Fredag, kl. 20.00 - 1 fredagskamp ca. hver fjerde spillerunde. 12 kampe i sæsonen, indført i 16/17 sæsonen. 

Lørdag, kl. 12.45, 15.00 eller 17.30 - Flere kampe. 

Søndag, kl. 12.00-18.00 - Flere kampe.

Mandag, kl. 20.00 - 1 mandagskamp ca. hver anden runde.

Midtugerunderne spilles tirsdage og onsdage med kampstart klokken 19.45 eller 20.00 lokal tid.

Sportenrejser.dk tager forbehold for ændringer i dette. Det har vi ingen indflydelse på. Bemærk at der i Premier Leauge hvert år er nogle kampe i FA Cup og finalen i Liga cuppen som kan flytte Premier League kampen.


I La Liga er programmet oftest således. Kampene fastlægges normalt 2-4 uger inden:

Fredag, kl. 20.30 - 1 fredagskamp ca. hver anden runde.

Lørdag, kl. 12.00 – 22.00 - 4-5 kampe.

Søndag, kl. 12.00 – 22.00  - 4-5 kampe.

Mandag, kl. 20.30 - 1 mandagskamp ca. hver anden runde.

Midtugerunderne spilles tirsdag, onsdag og torsdag. 

Sportenrejser.dk tager forbehold for ændringer i dette. Det har vi ingen indflydelse på. 

Real Madrid og Barcelona spillede i 2015/16 sæsonen alle deres kampe enten om lørdagen eller om søndagen. De spillede aldrig fredag eller mandag.

 

Hvad må jeg have på til fodboldkampen?

Vores fodboldbilletter er til hjemmeholdets afsnit eller til neutralt afsnit. Her er det naturligvis tilladt at medbringe alt merchandise af hjemmebaneholdet. Derimod er det ikke tilladt at medbringe merchandise fra udebaneholdet, og du risikere at blive nægtet adgang. Du kan også risikere at blive bortvist hvis du jubler ved udeholdets mål, så hold dig neutral hvis ikke du holder med hjemmeholdet. Ved nogle af vores fodboldbilletter med VIP lounge er der dresscode. Her er det ikke tilladt at komme i shorts, træningstøj eller hullede bukser.

 

Kan jeg dele betalingen op i flere betalinger?

Du er velkommen til at kontakte os på 60 70 73 87 eller info@sportenrejser.dk for at høre om vi kan dele netop din ønskede rejse op i flere betalinger.


Fodboldrejsen er en gave, kan jeg godt booke online og sørger i for at de ikke modtager noget info fra jer?

Ja og det er ganske simpelt. Du intaster blot dit eget navn som kontaktperson og skriver de andres navne som deltagerne. Vi sender rejsedokumenterne til den email der er opgivet i bookingen og ingen andre. Når du har givet gaven og hvis modtageren har spørgsmål er der et rejsebevis nummer de altid kan kontakte os med.  


Er der børnerabatter?

Nej, som udgangspunkt er der ingen børnerabat. Fodboldbilletter skelner ikke imellem voksne og børn. Der kan dog være en mindre rabat at hente hvis i er 3 personer eller flere der ønsker at dele et hotelværelser, hvoraf nogle er børn under en hvis alder.

 

Tilbydes der grupperabat?

Ja, vi vil med glæde give et tilbud på din grupperejse. Vi yder grupperabat når fodboldrejsen er bestående af minimum 10 personer.

 

Kan vi bo 3 personer på et værelse?

Ja, og det kan bookes online. På flere af vores hoteller er der 3 enkeltsenge i værelset, og ellers vil det være et værelse med to dobbeltsenge eller en dobbeltseng + en ekstra opredning.

 

Kan vi nøjes med at købe fodboldbilletterne?

Vi anbefaler altid at handle vores samlede pakkerejse med hotel og fodboldbillet. Vi kan dog i særlige tilfælde tilbyde dig fodboldbilletterne alene. Ved billetlevering på dit eget booket hotel kræver vi dog at vi kan godkende hotellet til billethåndtering og at der er en 24 timers åbent i hotel receptionen.  

 

Kan vi købe en rejse til f.eks. 5 personer, men vælge kun at købe 3 fodboldbilletter? 

Ja, vi skræddersyer mange fodboldrejser og du kan blot kontakte os på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87. Tilbuddet vi sender til dig er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

 

Er der mulighed at vælge andre hoteller?

Hvis du ønsker at bo på et hotel som vi ikke tilbyder på vores hjemmeside, så er du altid velkomne til at kontakte os. Der er rigtigt mange hoteller i de byer vi primært har fodboldrejser til og vi kan skræddersy fodboldrejsen til dine ønsker. Vi kan søge efter andre hoteller eller et helt specifikt hotel i vores hotelbookingsystem og sende dig priserne.  Ved billetlevering på et af de hoteller vi normalt ikke har en fast samarbejdsaftale med, kræver det at vi kan godkende det til billethåndtering og at der er 24 timers åbent i hotel receptionen. 


Er der mulighed at vælge andre fodboldbilletter?

Ja, der sker at der i løbet af sæsonen kommer nye billettyper i salg. De bliver beskrevet på selve fodboldrejserne. Der er også kampe der bliver meldt udsolgt, men hvor vi så alligevel får adgang til lidt ekstra fodboldbilletter. Det går nogengange så stærkt eller også er der så få ledige at vi ikke ligger det online. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og få et  "lige nu" udbud af fodboldbilletter.  Vi er dog rimelig skarpe på priserne og opdateringen online, så oftest er det vi har online den billigste fodboldrejse.

 

Hvad sker der, hvis kampen flyttes?

Den købte fodboldbillet gælder som udgangspunkt til den bestilte kamp. Skulle denne kamp blive flyttet til en anden dato udenfor de bookede datoer, flyttes hele fodboldpakken som udgangspunkt med til den nye dato. Læs mere i vores rejsebetingelser.


Kan jeg booke en 1-dags tur?

Ja, det kan du godt. Hvis kampen er endeligt fastlagt og du blot ønsker en enkelt overnatning, så skriv til på info@sportenrejser.dk eller ring 60 70 73 87, så får du en lidt billigere fodboldrejse med kun 1 nat.


Kan fodboldrejsen blive billigere?

Vi gør meget ud af altid at være de billigste blandt de bureauer der sælger officielle fodboldbilletter. Er vi ikke det, så kontakt os på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87 og så undersøger vi om vi kan matche en konkurrents priser - det kan vi stort set altid!   

Alle vores fodboldrejser er med nøje udvalgte 3-4 stjernet hoteller og selvfølgelig altid med officielle fodboldbilletter. Det er godt kvalitetsstempel for dig som kunde. Det er meget sjældent at vores gæster ikke vælger vores faste pakker, da det jo er baseret på vores anbefalinger og har en god kvalitet. Skal fodboldrejsen være billigere er det kvaliteten af hotellet som bliver dårligere. Hvis vi derfor skal sende dig et tilbud som er billigere, er det ofte fordi at hotellet f.eks er; et 2** hotel som vi ikke personligt har godkendt, er uden morgenmad, ligger langt væk fra centrum eller bare er dårligt anbefalet. Vi sender gerne et tilbud, men med klar aftale om at det er dig selv som kunde der godkender standarden.

Vi sammenligner ikke os selv med selskaber der sælger ulovlige sortbørs fodboldbilletter, som jo derfor ofte er billigere end os. Og vi ønsker heller ikke at du skal sammenligne os med ulovlige forretningsmetoder - det kan dog være svært for dig som forbruger at gennemskue! Tjek derfor følgende; er tilbuddet for godt til at være sandt. Hold øje med om fodboldbilletten blot er en standard billet. Hør dem om det er sortbørs fodboldbilletter, hør dem om det er private sæsonkort som bliver videresolgt. Bliver billetterne registreret i dit navn og kan de udstedes på ny hvis de bliver væk. Har selskabet bag en aftale med klubberne om at de må videresælge fodboldbilletterne. Undersøg om selskabet bag har status som officiel billetagent. Er de medlem af Rejsegarantifonden. Kan du overhoved ringe til dem og har de en nødtelefon hvis noget går galt. Er du sikker på at det ikke bare er et website der tjener penge på at være mellemmand mellem dig og en privat sæsonkortholder. Der er mange advarselslamper, men er du uerfaren i fodboldbilletmarked kan du hurtig overse nogle af disse.

 

Kan jeg ændre mine rejsedatoer?

Som udgangspunkt nej. Men vi vil gerne forsøge alligevel. Så snart vi har modtaget bookingen fra dig bekræfter vi hotellerne på de datoer du har valgt. Det variere hvilke hotelbookingbetingelserne der er i vores hotelbookinger, og det er ikke sikkert at vi kan få lov til at ændre din eksisterende booking. Hvis det kan lade sig gøre, er det heller ikke sikkert at hotelpriserne på de ønskede nye rejsedatoer der de samme som dem du havdde booket, og der vil derfor måske være en merpris. Vi tager et ændrigsgebyr på kr. 400,- per ændring.  

 

Kan jeg tilkøbe ekstra nætter på hotellet?

Ønskes du at tilkøbe ekstra overnatninger så tag kontakt til os. Vi kan dog ikke garantere at der er ledigt og at priserne for disse er de samme som tidligere eller som det vi har online. Du vil altid få oplyst den endeligt pris ekstra nætterne. 


Kan jeg opgradere mine fodboldbilletter senere?

Vi kan forsøge. Så snart vi har modtaget en booking bliver fodboldbilletterne registreret til kunden, derfor kan det være umuligt eller forsent at ændre det. Vi kan dog førsøge og kontakte klubben eller billetagenten.

 

Har du nogle spørgsmål til vores fodboldrejser så skriv eller ring endeligt til os.