1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Eriksen Inter Milan

  • Eriksen Inter Milan
  • Inter Milan Fodboldrejser
  • Fodboldtur Inter Milan
  • Inter Milan Stadionplan

Inter Milan - Sampdoria

Fodboldrejse til Inter Milan indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Inter Milan
• Rejsetips til den perfekte Inter Milan fodboldrejse.

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 995 DKK Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle ved lufhavnen i Malpensa eller Lufthaven Linata. Derfra er der transporttid på der bringer jer til centrum og stadion på 45-75 minutter. I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne vi primært samarbejder med.

Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Inter Milans kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotel i Centrum 1.295 DKK
Hotellerne i Milano centrum ligger alle tætved restauranter, caféer, shopping og med nem adgang til metroen, der nemt kører til San Siro Stadium. I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne vi samarbejder med.

Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Inter Milan kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
 
   
Periode fra: Lør. 22. Feb. 2020   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 I centrum
Single værelse Kr. 1.200 I centrum
Single værelse Kr. 1.000 Udenfor centrum
Periode til: Man. 24. Feb. 2020   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 I centrum
Single værelse Kr. 1.200 I centrum
Single værelse Kr. 1.000 Udenfor centrum
  Billet Kategori
Lilla. 3. Ring - Kortsiden eller Langsiden (+0 DKK)
Mørkeblå. 2. Ring - Kortsiden (+50 DKK)
Grøn. 2. Ring - Langsiden eller Hjørnesektionen (+100 DKK)
Gul. 1. Ring - Hjørnesektionen (+375 DKK)
Orange. 1. Ring - Langsiden mellem målfelterne (+550 DKK)
Lyseblå - 1. Ring - Langsiden (+700 DKK)
VIP Billetter med mad og lounge - Kontakt os for booking (+0 DKK)
  Stadion Tur
Tag på stadionrundvisning og museumsbesøg og få den komplette oplevelse af stadion og klubbens historie. Kom ind og se presserum, omklædningsrum, VIP Lounges, sid på udskiftningsbænken og meget mere. På museum kan du se de mange pokaler som klubbens nuværende og tidligere stjerner har vundet. Stadiontur er oftest lukket på kampdage.  

Se Inter Milan med danske Christian Eriksen live på Giuseppe Meazza (San Siro). 

Nutidens nok allerbedste danske fodboldspiller er skiftet til Inter Milan. Det skal du helt sikkert opleve og hos os kan du købe Inter Milan fodboldrejser med officielle fodboldbilletter til alle deres kampe. Se vores store udvalgt af fodboldbilletter og tag til skønne Milano og oplev et fantastisk stadion, samt en fodboldkultur som du kun vil elske at være en del af. 

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig fodboldoplevelse hos Inter Milan. 

Inter Milan fodboldbilletterne er opdelt i kategorier som vist her på stadionplanen. 


San Siro Inter Milian stadionplan med fodboldbillet oversigt

Hoteller vi samarbejder med på vores fodboldrejser til Inter Milan

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på fodboldrejserne til Inter Milan.

Sportenrejser.dk samarbejder med en række hoteller i Milano og nedenfor er beskrevet 3 af dem. Vi prissætter de enkelte kampe efter det billigste alternativ af vores udvalgte hoteller, som alle minimum er 3 stjernet og godkendt til vores gæster. Vi kan derfor benytte øvrige hotellet også, men aldrig noget som ikke er i samme standard eller bedre. Har du nogle specielle krav eller ønsker til et specifikt hotel på din fodboldrejse til Inter Milan, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud.

Hotel Ritter*** (Hotel i centrum)

Hotel Ritter ligger i centrum at Milano og tæt på Garibaldi stadionen hvorfra der er tog til San Siro / Giuseppe Meazza. De komfortable værelser på Hotel Ritter ligger blot 20 minutters gåtur fra Milanos berømte Duomo. Brera-kvarteret, som ligger i nærheden af hotellet er et fantastisk sted at nyde aperitiffer og de mange gode restauranter. Samtlige værelser har wifi, tv og de gængse services kan efterspøges hos det meget venlige hotelpersonale.

 

Hotel Terminal*** (Hotel i Centrum)

Hotel Terminal ligger kun 550 m fra Milanos hovedbanegård med tog- og metroforbindelser til hele Milano. Duomo og messecentrene ligger blot 10 minutter derfra med metro. Butiksgaden Corso Buenos Aires er 10 minutters gang fra hotellet. Hotellets placering er ideel for at udforske Milano. Værelser har alle wi-fi, aircondition, satellit-tv, minibar og værdiboks. Personalet på Terminal er venlige og står til rådighed døgnet rundt. Der er en lille bar på hotellet og mange gode restauranter i nærheden.

 

Hotel Lido*** (Hotel i centrum)

Hotel ligger tæt på San Siro /Guiseppe Meazza Stadium og er ideelt for dig der gerne vi gå til og fra stadion, da der blot er ca. 20 minutters gang. Det er et middelklasse hotel med de nødvendige faciliteter og et venligst servicerende personale, der håndtere gæsterne fra de i alt 27 værelser hotellet har.

 

Hoteller udenfor centrum

Disse er typsik placeret ved Malpensa Lufthavn eller Linate Lufthavn. Vi anbefaler altid at bo i centrum, da det er bare giver nogle bedre oplevelser at kunne gå eller nemt tage metroen til seværdighederne byen tilbyder.

Alle hoteller er meget ideelle for dig der ønsker at bo tæt ved lufthavnen og have nem adgang til hjemrejsen. Middelklasse hoteller og tilbyder begge fine services, renlighed og komforable værelser.

ibis Milano Malpensa Aeroporto*** (Hotel udenfor centrum)

Hotel Villa Malpensa**** (Hotel udenfor centrum)

Holiday Inn Milan Linate Airport**** (Hotel udenfor centrum)

 

Transportinformation ved fodboldrejser til Inter Milan

 

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Inter Milan. 

 

Du kan nemt og billigere finde flybilletter på en af de mange flysøgesider. Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer og tidspunkter på dagen. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor tit kunne opnå den samme eller en lavere totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes på vores fodboldrejser til FC Barcelona. 

 

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Serie A kan blive programsat til at skulle spilles fra fredag aften til mandag aften. De store hold spiller primært i weekenden pga. tv rettighederne. 6-8 uger før kender vi normalt det eksakte spilletidspunkt.


Transport fra lufthavnene i Milano

Fra Malpensa lufthavn til Milano centrum

Tog: Tag Malpensa Express fra Malpensa lufthavn til Milano Centrale der er den største togstation i Milano. Togstationen ligger i Terminal 1 på nedre etage og det tager 35-40 min. Lander dit fly i Terminal 2 er der gratis shuttlebus, der forbinder Terminal 1 og terminal 2, bussen kører ca. hvert 20. minut. Billetterne koster 10-25 euro per person.

Bus: Der er mange selskaber der kører fra Malpensa til Milano centrum og rejsetiden og Milano Centrale FS er 50 minutter – alt efter trafikken. Du finder nemt busserne udenfor ankomsthallen. Der er mulighed for blot at købe billetten ved buschaufføren, som ofte er billigere end ved salgsstederne. De koster mellem 5-15 euro per person.

Taxa: Taxaerne holder lige ved ankomsthallen i både terminal 1 og 2. Rejsetiden til Milano centrum er 50 minutter alt efter trafikken . Den faste pris er ca. € 90 til Milanos centrum.  Bemærk at der fungere både officielle og uofficiele taxaservice. Du kan tjekke for mærket i forruden der siger: "Taxi autorizzato per il servizio aeroportuale Lombardo". Det betyder at de kører efter de aftalte taxametre priser på lufthavnsruten.

 

Fra Linate lufthavn til Milano centrum

Bus: Der er mange selskaber der kører fra Linate til Milano centrum og rejsetiden 20 minutter, alt efter trafikken. Du finder nemt busserne udenfor ankomsthallen. Der er mulighed for blot at købe billetten ved buschafføren, som ofte er billigere end ved salgsstederne. De koster mellem 5-15 euro per person. Der er mulighed for blot at købe billetten ved buschaufføren, som ofte er billigere end ved salgsstederne. De koster mellem 5-15 euro per person.

Taxa: En taxa fra Linate lufthavnen til centrum af Milano tager kun omkring 10 minutter alt efter trafikken. Taxaerne holder lige uden for ankomsthallen. En taxa koster ca. 20 euro.

Fra Bergamo lufthavn til Milano centrum

Bus: Der er flere selskaber der kører ruten, som tager 1 time alt efter trafikken. Billetterne koster fra 5-20 euro. Der er mulighed for både at købe ved chaufføren eller online hvor selskabet Terravision har billetter fra 6 euro.

Taxa: En taxa fra Bergamo lufthavn til Milanos centrum er ofte dyrt, da turen kan være lang. Derfor bør man aftale en fast pris med chaufføren eller blot tage bussen og så en taxa fra Milano busstationen, og så en taxa derfra til hotellet, hvis man gerne vil gøre det nemt og ikke sætte sig ind i togforbindelserne.  Nogle taxachauffører vil kun følge taxametre priserne, mens andre kan forhandles til en fast pris på ca. 100 euro.

 

Transport til San Siro Stadium

San Siro stadion / Giuseppe Meazza er omkring 6 km fra Milano centrum og er nemt at rejse til.

Med metro kan man tage linje M5 (Linea Lilla), som stopper på ’San Siro Stadio’. Man kan også tage Linje M1 (Linea Rossa), der stopper på ’Piazzale Lotto’, og derefter gå sammen med de andre fans langs Viale Caprilli Street, indtil man når San Siro Stadion.

Flere buslinjer kører også til forskellige stoppesteder i nærheden af San Siro. Bus 49 (Piazza Tirana-San Cristoforo), bus 78 (Bisceglie M1-Via Govone), bus 64 (Bonola-Lorenteggio), bus 80 (De Angeli-Quinto Romano), og bus 98 (Famagosta M2-Piazzale Lotto M1M5).

Sporvogn er også muligt og Linje 16 afgår fra Monte Velino og stopper ved San Siro.

På kampdage på San Siro er der shuttle service busser fra Piazzale Lotto (MM1-stop – rød). De kører fra to timer før kick-off. Vi anbefaler man tager lidt før afsted for at opleve stemningen ved stadion inden kampen.

 

Transport i Milano

Metroen i Milnao er den nemmeste og bedste måde at komme rundt på. Der er afgange hele tiden og vigtigst af alt ingen trafikkaos! Du kan med fordel købe et af de her kort der giver mulighed for rabat ved flere turer. Et kort når du er på fodboldrejse i Milano på 10 turer vil sandsynligvis passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse. Alternativt kan du også købe dagsbilletter hvis der er meget du vil se og tage ud til på egen hånd. Enkelt-, dags- og flere dagsbilletter kan også købes, og de kan benyttes til hele Milanos transportsystem. Både i metro, busser og sporvognstog.

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Inter Milan fodboldbilletter.

Vi er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter til Inter Milan´s kampe. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med fodboldklubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos FC Internazionale og alle de andre klubber som vi samarbejder med. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl, kan vi kontakte agenten/klubben og få fodboldbilletterne udstedt påny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden vi blev grundlangt i 2008. Med andre ord vi levere altid varen.

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked. Vi får i modydelse en del fordele ved at vi kan sælge Inter Milan fodboldbilletter og Inter Milan fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan derudover tilbyde mange forskellige billetkategorier og lounges som ofte ikke er i salg uden disse kontrakter. Det allervigtigste ved den officielle vej er at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Inter Milan fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, ja så kan de udstedes på ny til dig. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

 

Fodboldbillet levering ved Inter Milan fodboldrejser

Fodboldbilletterne til Inter Milan kampene bliver leveret med kurer til dit hotel. Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i hotelreceptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest frem til kl. 12.00 på selve kampdagen.

Eticket - nogle billetter er vi fra sæson 2019-20 begyndt at modtage som Etickets. Disse sendes til din mail 3-5 dage før kampen. 

Hvis der opstår nogle problemer på fodboldrejsen til Inter Milan er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede fodboldbilletterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de Inter Milan fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Der er derfor aldrig noget at være nervøs for på vores fodboldrejser. Hverken for dig eller for os.

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100% . Det er vi stolte af!

 

Har du nogle spørgsmål til billetgaranti, billetlevering eller andet vedrørende fodboldturen til Inter Milan så kontakt os endeligt