west ham banner - fodboldbilletter og fodboldrejser til london klubben på london stadium

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Fodboldbillet og fodboldrejser til West Ham

Vi har her listet priserne på West Ham billetter uden hotel nedenfor.

Hotel koster ca. 1200-1500 per dobbeltværelse per nat på 3 Stjernet hotel i centrum af London.

Kontakt os for booking af West Ham kampe på 60707387 eller info@sportenrejser.dk

Kampene bliver programsat et par uger før og her kender vi den endelige dag og kampstart tid.

02-04-2023 Southampton

Kr. 1.400,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.

 

05-04-2023 Newcastle 

Kr. 950 Langside øvre

Kr. 1.600,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.


16-04-2023 Arsenal

Kr. 2.900,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.

 

26-04-2023 Liverpool 

Kr. 2.700,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.


06-05-2023 Manchester United * ikke programsat endnu

Kr. 1.950 Kortside øvre

Kr. 2.250 Langside øvre

Kr. 2.600,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.

kr. 4.300,- Great Briton Lounge All-Inclusiv - Alle drikkevarer og stor buffet. 

 

20-05-2023 Leeds* ikke programsat endnu

Kr. 1.250 Langside øvre

Kr. 1.600,- Acadeny lounge. Langside øvre midtfor, kampprogram og drikkevarer i halvleg.Fodboldrejser til West Ham 

Vores fodboldrejser til West Ham er inklusiv 1-3 overnatninger på 3-4 stjernet hoteller, morgenmad og officiel West Ham fodboldbillet. Du kan på alle vores West Ham fodboldrejser nemt selv skræddersy rejsen, så den passer til dine ønsker. Samtidigt får du hele tiden en totalpris på fodboldrejsen ude på Prislisten. Du vælger blot dine ønsker om antal personer, fodboldbilletter og værelsesfordeling. Du kan forlænge rejseperioden og opgradere fodboldbilletterne ved nemt at tilpasse disse. Når du er klar trykker du på køb, så er du allerede godt på vej på West Ham fodboldrejse.

Flybilletter er ikke inklusiv i vores fodboldrejser til West Ham.

Vi har stor erfaring med fodboldrejser til West Ham og har i mange år arrangeret billetter til London Stadium og det gamle stadion Boleyon Ground. Vi har det officielle agentur og kan tilbyde flere forskellige fodboldbilletter både med og uden adgang til lounge.

West Ham er en klub der ligger i London og den storby er en vanvittig fodboldglad by med mange store og små fodboldklubber. Vores erfaring med fodboldbilletter og fodboldrejser til London er derfor også meget stor. Vi har mange gæster i London hver weeekend og vi besøger jævnligt byens hoteller, stadions, klubberne og seværdigheder og samler en masse erfaringer, som vi giver videre til jer i form af billige fodboldrejser til West Ham med gode rejsetips. 

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig fodboldoplevelse på London Stadium sammen med 60.000 vilde Hammers Fans. 

 

Spilletidspunkter for Premier League, Liga Cup, Europa League, FA Cup og Champions League

Ved fodboldrejser til West Ham skal du være meget opmærksom på at fodboldkampene i Premier League først er programsat 4-8 uger før, og først på det tidspunkt kender vi det endelige spilletidspunkt for kampen. Det er derfor en god ide at bestille flybilletter der kan ombookes. Vores fodboldpakker er oftest sat fra lørdag til mandag i weekend spillerunderne, men vær opmærksom på at der også er nogle fredag aften og mandag aften kampe i weekendrunderne.

Ved Premier League kampe i midtugen spilles de oftest tirsdag eller onsdag og vores rejser er derfor oftest med overnatninger fra tirsdag til torsdag.

Champions League kampene ligger altid tirsdag eller onsdag. 

Liga Cup og FA Cup ligger på blandede spilledatoer både i weekenden og hverdage. 

Europa League spilles om torsdagen. 

Bemærk også at når kampene er endeligt programsat kan vi sagtens have lagt rejserne online med kun 1 overnatning, så du rejser ud på kampdagen og tager hjem dagen efter. Du kan også sagtens få et tilbud med kun 1 overnatning hvis kampen er endeligt programsat og vi har dem stående med flere nætter end du ønsker. Tag blot kontakt til os. 

Mange af vores kunder der tager på fodboldrejse til London vil gerne se flere kampe i samme weekend, hvor de så besøger en af de andre London klubber, som Arsenal, Tottenham, Chelsea, Crystal Palace, Watford, Brentford, Millwall, Wimbledon og evt. andre af de lavere rangeret klubber. Så snart kampene er programsat og vi er sikrer på at kampene ikke ligger samtidig kan du tilkøbe fodboldbilletter til de andre fodboldkampe.

 

Advarsel! Pas på du ikke køber ulovlige sortbørs billetter hos nogle af vores konkurrenter!

Først og fremmest er det vigtigt at nævne at Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine fodboldbilletter til West Ham. Dette er desværre ikke tilfældet hos flere af vores konkurrenter, og vi er triste over, at de er med til at give vores branche et ry for at være usikkert. Vi føler os derfor forpligtet til at pointere at hos www.sportenrejser.dk gør vi det ordentlig og at du hos os har absolut ingen risiko ved at handle fodboldbilletter. Vi tilbyder 100% billetgaranti, nul risiko og total tryghed på alle vores fodboldbilletter. Siden vores begyndelse i 2008 har vi ikke haft et eneste tilfælde hvor kunderne ikke fik deres billetter. Vi er sikret mod fejl og kan udstede fodboldbilletterne på ny hvis uheldet skulle ske og i mistede fodboldbilletterne. Vi har også altid en person på 24 timers nødtelefonen så det nummer tages blot i brug, og så kan det hele arrangeres på meget kort tid. 

Forskellen på det vi har og det mange andre fodboldrejseselskaber og billetsites ikke har, er at vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos West Ham og vi derfor lovligt og med klubbens accept kan videresælge fodboldbilletterne til deres kampe. Der er ikke mange der kan få adgang til West Hams agentur eller har mulighed for at opretholde kontrakten. For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle noget højere billetpriser end på det sorte, uofficielle og ulovlige billetmarked. Vi får til gengæld en masse fordele ved at vi kan sælge West Hams fodboldbilletter til kampe hvor billetsalget ikke er startet. Samtidig har vi også den tryghed at vi ved, at billetterne altid kan udstedes på ny da de er handlet i kontrakt med klubben. Vi holder derfor også selv trygt weekend med viden om at vores gæster får den oplevelse de har betalt for! 

Når flere andre selskaber sælger ulovlige sortbørs fodboldbilletter til dig i deres fodboldpakker betyder det ganske enkelt at disse selskaber køber fodboldbilletterne via uofficielle og ulovlige kilder. Problemet for dig er at fodboldbilletterne ikke bliver registreret dit navn og du risikere simpelthen at blive nægtet entré til stadion, da fodboldbilletterne ikke er udstedt til dig. Vi har været i branchen i mange år og har desværre set disse situationer masser af gange, hvilket simpelthen er for trist fordi det ødelægger din fodboldrejse og branchens ry. Problemet er ydermere skræmmende fordi du som forbruger helt uvidende kan tage afsted på fodboldtur og så stå foran stadion med en ugyldigt billet. Der er jo ikke nogle af de her selskaber der skilter med at de handler fodboldbilletterne ulovligt. Primært er deres billethandel via private sæsonkort som organiserede bagmænd sælger til branchen. Det en kæmpe forretning og sikkert også et utrygt miljø som vi på ingen måde gider at være en del af. Politiet, klubben og en særlig indsats mod Ticket Touting er igang og vi håber at de kan komme problemet til livs. Det er i hvert fald ikke fair konkurrence når nogle sælger noget ulovligt, og det er ikke fair at du uvidende kan risikere at blive tilbagehold af engelsk politi, fordi du i god tro havde købt en billet via en af disse selskaber. 

 

Rejsetips ved fodboldrejser til West Ham

Shopping vil helt sikkert være en stor del af din fodboldrejse til West Ham. De centrale gader som Piccadilly Circus, Oxford Street og Regents Street er shopping områderne som du uden tvivl vil bevæge dig rundt på. I Londons shoppinggader ligger alle de brands du måtte ønske at besøge. De store modehuse og brands har deres egne forretninger, showrooms og i shopping centrene finder du også alle de store brands. Det luksuriøse center Harrods er en destination i sig selv. I dette 160 år gamle shoppingcenter er der masser af luksus og velvære produkter.

Butikken for fodboldfanatikere; Lillywhites butikken ved Piccadilly Circus er ethelt fantastisk sted. Her er der 6 etager med sportsbeklædning, sportsudstyr og stort set alle engelske fodboldklubbers trøjer og mange udenlandske hænger i butikkens fodboldetage.

Andre gode shopping steder er Selfridges på Oxford Street - det er stedet med de gule poser! Her er der 6 etager med mode, velvære og meget mere. Marks and Spencer, House of Fraser, Liberty, Debenhams, H&M og Primarks ligger også alle i centrum. Der er forretninger for enhver persons smag og pengepung – så rigtig god shopping lyst.

London Eye. Oplev London fra luften i det facinerende pariserhjul London Eye på bredden af Themsen ved South Bank. Her kommer du op i ikke mindre end135 meters højde og der er en fantastisk udsigt over London. Tager du en tur om aftenen i mørket er det fantastisk flot med byens mange lys og ikke mindst Westminster Palace/Big Ben der lyses op på den anden side af Themsen. Det er en fed oplevelse at tage på som en del af fodboldturen til West Ham, med mindre du har højdeskræk!

Bus turist-tour. Der er masser af muligheder for at tage på en guidet rundtur med bus i London. De er mange af de her "Hop on-Hop off" busser overalt i London og de har alle de store seværdigheder som en del af deres turer. Det gode er at du kan hoppe af og på som du vil og helt selv bestemme hvad du vil bruge tiden på. Dette er en god måde at få mange oplevelser på, på den samme tur/dag. Vælger du at kører en stor rute på en dag finder du ud af hvor stor en by London er, og det kan godt blive lidt for stor en mundfuld - så vælg nogle steder ud og oplev dem. Vil du hoppe af bussen mange steder anbefaler vi at du køber et 2 dages tur pas. Nogle bestemte turisttour billetter kan også gælde i Metroen, så måske er det en fordel at du opgradere til dette, da du sandsynligvis vil tage metroen meget på din fodboldrejse til West Ham. 

Themsen løber hele vejen igennem London og er skøn at sejle på i godt vejr. Her kan du booke en smuk sejltur og se byen fra vandet. Hos Citycruises kan du købe en tur med spisning og 1½ times sejltur på Themsen. Der er flere selskaber der sejler ud fra molen ved London Eye.

Madam Tussaud’s Voksmuseum er en vanvittigt. Her kan du få taget billeder med voksfigurer af mange af de store kendisser og personligheder. Det er en sjov og anderledes oplevelse og du vil helt sikkert opleve, at du tror personen ved siden af dig er levende, men så alligevel ikke er det. Det kan være både fascinerende og skræmmende på en og samme tid. Hvis du gerne vil møde Obaman, Putin eller Messi på din fodboldrejse, så er chancen meget stor her!

Teater og musical i London er kæmpestort og det er nogle fantastiske oplevelser du kan få i et af de klassiske teatre. Kvaliteten på musicals i London er bare ekstrem god, så god at mange af dem turnere verden rundt også. Musicals er bare en del af kulturen i England og det er meget populært, derfor kan det også kan være svært at få billetter til bestemte tidspunkter, men der dog altid et eller andet stort show som du kan købe til. Vi har adgang til alle de store shows som Thriller, Billy Elliot, Lion King, Queen, Mama Mia Phantom of the opera, Les Miserables og mange flere. Så skriv endeligt til os hvis du vil kombinerer fodboldrejsen med musicalbilletter.

Buckingham Palace og Change of the Guards. Dronning Elizabeths kongeslot Buckingham Palace ligger midt i London centrum og er en af de største seværdigheder. Her har du mulighed for at se vagtskiftet på paradepladsen foran Buckingham Palace. Det finder sted på alle hverdage fra kl. 11.30 og søndage kl. 10.00. Det anbefales at være der i god tid. Der er også vagtskifte af The Queen's Life Guard på hverdage kl.11.00 og søndage kl.10.00 på Horse Guards Parade, der ligger i den østlige ende af St. James Park – 5 minutters gang fra Buckingham. Livvagterne her rider på heste og paraden er mindre populær, så du kan ofte komme lidt tættere på.

Tower of London og Tower Bridge er begge vigtige dele af det historiske London og Storbritannien. Borgen Tower of London har nogle meget imponerede bygningsværker og tårnene har mange forskellige historier fra forskellige perioder. De er nærmest uendelige, så vil du have en stort indblik i historien, kultur og meget mere anbefaler vi en rundvisningen for at få det fulde overblik. På rundvisningen vil du blandt andet også kunne se Storbritanniens kronjuveler og mange af de kongelige rekvisitter. Der er åbnet alle dage og meget turistet! Hyde Park, St. James Park og Regents Park er alle hyggelige parker at slappe af i. Det er nogle skønne grønne oaser i midten af storbyen. Tag en slapper her hvis der er brug for det

Big Ben og Westminster. Big Ben sidder i Dronning Elizabeth tårnet der er en del af Palace of Westminster, som er regeringsbygningen for England. Uret er ret imponerende og slottet er virkelig smukt. Du kan næsten ikke kan undgå at se det i løbet at din fodboldtur og brug da gerne lidt tid i området ved Westminster, hvor der er meget at opleve. I det samme område ligger Westminster Abbey kirken hvor Prince William og Kate blev gift. Kirken er også et imponerende bygningsværk og er fyldt med flotte rekvisitter. Downing Street 10 hvor den engelske Premierminister bor ligger blot få minuutter gang fra Big Ben.

Andre museer og udstillinger. Hvis du elsker kunst, design, historie og science er der også disse muligheder for en god oplevelse: British Museum, Natural History Museum, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, National Gallery, Southbank Centré og Science Museum er. Gratis entré på flere af dem.

Har du spørgsmål til West Ham fodboldrejser eller fodboldbilletter til West Ham kampe så kontakt os endeligt.