Her kan du booke billige fodboldrejser til Tottenham. Vi har officielle fodboldbilletter til Tottenham fodboldkampe i Premier League og Champions League

  Dato  
  Kamp  
  Pris  
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12.  
 13.  
 14.  
 15.  
 16.  
 17.  
 18.  
 19.  


 

Fodboldrejser til Tottenham

Vores fodboldrejser til Tottenham er inklusiv 1-3 overnatninger på 3-4 stjenet hotel, morgenmad og officiel Tottenham fodboldbillet. Du kan på alle vores fodboldrejser selv skræddersy rejsen, så den passer til dine ønsker. På hver enkelt Tottenham fodboldrejse kan du vælge antal personer, værelser, forlænge rejseperioden og opgradere fodboldbilletterne. 

Flybilletter er ikke inklusiv i vores fodboldrejser til Tottenham. Kampprogrammet i Premier League er programsat ca. 6-8 uger før og først her kender vi der endelige spilletidspunkt. Når du booker flybilletterne skal du være opmærksom på at booke med tidligt ankomst, hvis du vælger at ankomme samme dag som fodboldkampen kan blive spillet. Et godt tip er at det på weekenddage ofte er dyrere at flyve end på hverdage. Undersøg derfor om det kan betale sig, eller om det måske bliver samme totalbudget ved at booke flybilletter en dag før eller senere. Ekstra overnatninger kan bookes online og priserne vises automatisk på prislisten når du tilpasser datoerne. 

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Tottenham Hotspurs

! Bemærk at Tottenham i år spiller sine hjemmekampe på Wembley Stadium - Se derfor nærmere billetinfo på rejserne !

Vil du opleve Christian Eriksen live på White Hart Lane, så er Sportenrejser.dk det helt rigtige valg. Vi har adgang til Tottenham fodboldbilletter og fodboldrejser via et officielt billetagentur. På vores Tottenham fodboldrejser kan vi tilbyde fodboldbilletter på kortsiden og på langsiden, samt Tottenham hospitality fodboldbilletter, hvor der er adgang til en af deres lounges, som er inklusiv spisning, barfaciliteter og et kampprogram.

Der er altid stor efterspørgsel på vores Tottenham fodboldrejser og tit bliver kampene meldt udsolgt, så det er en god ide at booke fodboldrejsen til Tottenham i god tid. White Hart Lane er et lille stadion og der er et begrænset udbud af fodboldbilletter til udenlandske gæster. I de kommende år er der endda færre fodboldbilletter i salg til Tottenhams kampe, da det nye stadionbyggeri er i gået gang.

Tottenham Hotspurs er en London baseret klub og London er jo en by med mange fodboldklubber, som vi også arrangerer fodboldrejser til. Vi besøger London flere gange om året og har på vores fodboldturer samlet en masse erfaring. Vi kan derfor guide dig til den perfekte fodboldtur til Tottenham. Du kan sammensætte din egen fodboldrejse til Tottenham ved at klikke på den ønskede fodboldkamp og vælge dine ønsker.  Nedenfor har vi samlet en masse gode rejsetips. Derfor skal du nu blot tænke på hvordan det vil være at sidde på White Hart Lane blandt 36.000 fanatiske Tottenham Hotspurs fans – det er altså fedt!

White Hart Lane Stadium Tour. På din fodboldrejse til Tottenham er det en fed fodboldoplevelse at komme på White Hart Lane Stadium Tour. Her vil du blive guidet i 1½-2 timer og få lov til at se deres VIP lounger, kommentatorboksen, presserum, omklædningsrum, spillertunnellen, reservebænken og du vil få fornemmelsen af hvordan det er at være Tottenham spiller lige inden de træder ind på græstæppet. Der er under rundvisningen tid til at læse om Tottenhams legender og se mange klassiske rekvisitter fra tidligere tider. Der er også adgang til Throphy Cabinets, der er stedet med alle deres pokaler. Her kan du blandt andet få taget et billede med FA Cup trofæet.

Stadium Tour har åbent de fleste dage og der er et par rundvisninger per dag. Det er en god ide at booke denne tur hjemmefra. Du vil også kunne komme på en ”Legend tour” hvor en tidligere Tottenham spiller er guide. Vi kan hjælpe dig med at finde ledige tider, men skal det være en af weekend dagene så vil den sandsynligvis først blive sat i salg når kampene ligger endeligt fast ca. 6-8 uger før. På kampdage er stadionrundvisningen nemlig lukket.

Megastore. Tottenham Megastore ligger lige foran White Hart Lane og du vil ikke kunne undgå at se det når du kommer gående mod stadion. I Tottenham Megastore kan du købe alt hvad hjertet begærer af Tottenham merchandise, så det er bare med at få købt et minde om fodboldrejsen til Tottenham med hjem. På kampdagene kommer der også mange private boder med merchandise salg. Her vil du kunne få sjove T-shirt, halstørklæder med mere, som ikke er i det officielle salg.

Pubs. De engelske pubber er en del af kulturen og det er især her du kan få en masse sjove fodboldhistorier og en god pint/fadøl. Der er pubs overalt i London, så det er ganske nemt at finde et godt sted at få en pint og eventuelt lidt mad. Faktisk er det ofte på de engelske pubs at du finder de klassiske engelske måltider, såsom Pie i alle varianter, Fish and Chips, pølsemix og pasty. Mange steder er madkvaliteten ganske fin. Udvalget at fadøl er meget stort på de engelske pubs og mange af dem har endda også deres eget minibryggeri, som de meget stolt servere for dig. På en fodboldrejse til Tottenham er der nogle Tottenham fan pubs som er værd at besøge. Her vil du opleve den ægte fodboldkultur med øl, sang og opvarmning til fodboldkampen. 

Bricklayers Arms er en legendarisk Tottenham Pub, som tilbyder en helt fantastisk stemning på kampdagene. Her er der masser af pints og syngende fans, som varmer op allerede fra morgenstunden. Det ligger på modsatte side af White Hart Lane, ca. 150 meter længere fremme på High Road.

En anden fin Tottenham pub er Bell and Hare som også ligger tæt ved stadion på High Road. Her er der beergarden, 3 barer og når er vejret godt kan man købe grillmad.

På Bill Nicholson Pub eller som den bliver kaldt ”Billy Nick” er der også mange Tottenhams fans der mødes og varmer op til kampen og kommer tilbage efter kampen og synger videre. Den ligger lidt nede af nogle sidegader, få hundrede meter fra White Hart Lane. Det er nemmest at du spørger om vej når du er ved stadion, eller tjekker den ud på kortet inden du tager på fodboldturen til Tottenham.

Mere fodbold. Vi får ofte henvendelser fra fodboldrejsende om at de gerne vil købe fodboldbilletter til 2 fodboldkampe på den samme fodboldrejse. I London hvor Tottenham hører hjemme er der mange fodboldklubber både i Premier League, Championsship og i de lavere divisioner. Så vi kan sagtens arrangerer fodboldbilletter til 2 fodboldkampe på jeres fodboldrejse til Tottenham. I London ligger klubberne Arsenal, West Ham, Crystal Palace, Chelsea, Fulham, QPR, Charlton, Wimbledon, Layton Orient, Millwall og Brentford. Wembley Stadium der er nationalstadionet for landsholdet ligger også i London, og en stadionrundvisning på Wembley kan varmt anbefales. Vil du have fodboldbilletter til 2 kampe på din fodboldrejse til Tottenham, så kontakt os endeligt, så kan vi arrangerer fodboldbilletterne. Ca. 6-8 uger før ved vi hvornår fodboldkampene ligger endeligt fast i forhold til tv med mere.

Bus “hop on - hop off” tour. Der er masser af muligheder for at komme på en guidet rundtur med bus i Londons gader. Der er mange selskaber der tilbyder ”Hop on-Hop off” turer og de kan købes rigtig mange steder i byen. Disse busser er gode fordi du jo netop kan hoppe af og på som du vil og dermed helt selv bestemme hvad du vil bruge tiden på. Dette er en god måde at få mange oplevelser på i løbet af kort tid. Turen giver også et godt indblik i hvor stor en by London den er. Vil du hoppe af og besøge mange af turiststederne er det en god ide at købe et 2-dages kort. En anden mulighed er at udvælge nogle enkelte turistmål som du vil se og så tage metroen rundt. Den fungerer også helt perfekt og det er den nemmeste måde at komme rundt på i London. Et Oyster metro kort kan eventuelt købes, da det sparer tid med billetkøb. Spørg efter det på togstationen. På din fodboldrejse til Tottenham skal du med metroen til White Hart Lane, derfor er det uanset hvad, en meget godt ide lige at se på hvilke togkort der passer til dig.

Shopping er i sig selv en årsag for mange til at rejse til London, og du skal da helt sikkert også besøge de mange shopping gader i løbet din fodboldrejse til Tottenham. De centrale gader som Oxford Street, Regents Street og Piccadelly Circus er shopping områderne som du bare skal besøge. I Londons gader finder du sandsynligvis alle de brands du kender. De store modehuse har deres egne forretninger og i shopping centrene findes der også afdelinger med deres varer. Det historiske luksus center Harrods er en destination i sig selv. I dette 160 år gamle butikscenter er der et stort udvalg af luksus og velvære produkter og der er rig mulighed for at sætte sig på en af de mange cafeer eller gode restauranter der også har til huse i Harrods.

En god butik for os fodboldfans er Lillywhites sportsbutikken ved Piccadilly Circus. Det er et helt fantastisk sted at købe en fodboldtrøje med hjem fra fodboldturen i. Her er der hele 6 etager med sportsbeklædning, sportsudstyr og stort set alle engelske fodboldklubbers trøjer – samt mange af de udenlandske - hænger i butikkens fodboldetage. Andre gode shopping steder er Selfridges, Marks and Spencer, House of Fraser, Liberty, Debenhams, H&M og Primarks som også alle ligger på de centrale gader. Mange af dem ligger klods op ad hinanden så det er ikke et problem at finde dem. Der er butikker for enhver persons smag og pengepung – så rigtig god shopping tur.

Floden Themsen løber midt igennem London og er fantastisk at sejle på i godt vejr. Du kan booke en sejltur og se byen fra floden med flere forskellige selskaber. Nogle af disse tilbyder en frokost pakke med mad og sejlads i 1½ time. Der er flere stops på vejen og et af de nemme steder at komme på sejltur er ved London Eye. Der kan du faktisk købe en kombinations billet med en tur i London Eye og sejlads, så er der lidt rabat hvis du vil begge ting.

London Eye giver dig et helt fantastisk view fra luften. Du kommer op i hele 135 meters højde og har et godt overblik af byens størrelse og Themsen. Om aftenen er denne tur også vildt flot med byens mange lys og Westminster Palace/Big Ben der lyses op på den anden side af Themsen – det er en af de oplevelser der er god at få med hjem fra sin fodboldtur hos Tottenham, med mindre man er bange for højder!

Madam Tussaud’s Voksmuseum er jo i bund og grund en vanvittige opfindelse. Her skal du tage billeder med voksfigurer af de store kendisser og personligheder. Det er en sjov og noget anderledes oplevelse. Du vil helt sikkert opleve, at du tror personen ved siden af dig er levende, men så alligevel blot er en voksfigur. Det er sjovt, fascinerende og skræmmende på samme tid. Hvis du gerne vil møde Beckham på din fodboldrejse, så er sandsynligheden ganske stor på Madam Tussaud´s.

Teater og musical. Udover at vi har gode aftaler med fodboldbilletter, så har vi adgang til alle de store shows som Billy Elliot, Thriller, The Lion King, Queen, Mama Mia, Phantom of the opera, Les Miserables og mange flere. Så skriv endeligt til os hvis du vil kombinerer fodboldrejsen med musical billetter. I London er musical enormt populært og det er nogle fantastiske oplevelser du får i de mange klassiske teatre. Kvaliteten på musicals i London er bare virkelig god og sågar har de nogle af dem haft så stor succes at de har turneret verden rundt. Musicals er en del af kulturen i England og nogle forestillinger er udsolgt hver gang. Det er derfor en god ide at booke dem i god tid. Kontakt os hvis du vil kombinere din fodboldrejse til Tottenham med musical billetter.

Buckingham Palace og Change of the Guards. Dronning Elizabeths kongeslot hedder Buckingham Palace og ligger midt i London centrum. Det er en af de mest besøgte seværdigheder i London. Her kan du udover at se det flotte slot også se vagtskiftet på paradepladsen ved Buckingham Palace. Det finder sted på alle hverdage fra kl. 11.30 og søndage kl. 10.00. Det anbefales at du kommer i god tid. Der er også et andet vagtskifte med The Queen's Life Guard på hverdage kl.11.00 og søndage kl.10.00 ved

Horse Guards Parade, der ligger i den østlige ende af St. James Park. Der er 5 minutters gang fra Buckingham Palace og dertil. Ved dette vagtskifte rider livvagterne på heste og paraden er ikke så kendt som det ved Buckingham Palace, så du kan ofte komme lidt tættere på.

Hyde Park, St. James Park og Regents Park er hver især alle nogle hyggelige parker at slappe af i. Det er nogle skønne grønne oaser der giver Londonborgerne et naturskønt frirum i midten af storbyen.

Big Ben og Westminster. Big Ben, det er jo bare et ur – se det alligevel på din Tottenham fodboldtur! Big Ben sidder i Dronning Elizabeth tårnet der er en del af Palace of Westminster, der er regeringsbygningen i England. Det er et meget fint ur og et endnu mere imponerede slot som du næsten ikke kan undgå at se i løbet at din fodboldrejse. En god idet er at se det fra London Eye i aftenlyset, hvor det bliver oplyst på den smukkeste vis. I samme bydel ligger Westminster Abbey kirken hvor Prince William og Kate blev viet. Kirken er også et imponerende bygningsværk og er fyldt med skønne rekvisitter. Hvis der ikke er alt for lang kø, så kan det klart anbefales vente og se det indefra. Downing Street nummer 10, hvor den engelske Premierminister bor ligger blot nogle 100 meter fra Big Ben. Tag en gåtur i og omkring Westminster når du er på fodboldtur til London, det er en smuk bydel.

Tower of London og Tower Bridge er begge betydningsfulde dele af det historiske London og Storbritannien. Borgen Tower of London består af nogle meget imponerede bygningsværker og tårne med mange forskellige historier, fra forskellige historiske perioder. De er nærmest endeløse, så der må du altså tage på den guidet tur, for at få det fulde historiske overblik. På turen vil du blandt andet også kunne se Storbritanniens kronjuveler og mange af de kongelige rekvisitter.

Andre museumer og udstillinger. Hvis du kan lide kunst, design, science og historie er der også disse alternativer for en god oplevelse: British Museum, Natural History Museum, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, National Gallery, Southbank Centré og Science Museum er. Der er gratis entré på flere af dem.