Dato  
  Kamp  
  Pris  
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  


 

Vi er officiel billetagent hos Real Madrid og har en billetlevering på 100%. Det er din sikkerhed for en fantastisk fodboldrejse til Real Madrid.

Vores fodboldrejser til Real Madrid inkludere som udgangspunkt:

 • 2 overnatninger på nøje udvalgte 3-4 stjernet hoteller.
 • Morgenmad.
 • Officiel Real Madrid fodboldbillet til kampen.
 • Vores fantastiske service og gode rejsetips til flere oplevelser på din fodboldrejse til Real Madrid.

På hver Real Madrid fodboldrejse har I mulighed for at forlænge Jeres fodboldrejse ophold, opgradere Jeres fodboldbilletter og tilkøbe en stadionrundvisning på Santiago Bernabeu.

Fly og transport er ikke inkluderet. Vi anbefaler at I læser vores guide vedrørende transport i fanebladet på en af vores fodboldrejser til Real Madrid. Vær opmærksom på at fodboldkampene i Premiera Division først bliver endeligt programsat ca.1 måned før og kan blive programsat til at skulle spilles fra om lørdagen.

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Real Madrid 

Vi har i mange år arrangeret fodboldrejser til Real Madrid og vi har et godt og tæt samarbejde med lokale agenter og Real Madrid FC. Dette er med til at vi kan tilbyde Danmarks billigste fodboldrejser med officille billetter til Real Madrid.  Vi har oplevet Real Madrid live på Santiago Bernabeu mange gange, og er efterhånden så godt kendt i Madrid, at stort alle ønsker kan lade sig gøre på jeres fodboldtur. Vi har nogle fodboldoplevelser og steder i byen som vi varmt kan anbefale til jeres fodboldrejse.  At tage på fodboldrejse til Real Madrid er helt enestående for enhver fodboldfan. Selv hvis man ikke er Real Madrid fan så er det helt vildt at være på Bernabeu blandt 81.000 medlevende fans. 

Santiango Bernabeu stadiumtur og museum er noget der bare skal oplevelses på fodboldrejser til Real Madrid. Her vil du få adgang til omklædningsrummet og du vil kunne sidde på Ronaldo plads og du vil kunne mærke hvordan det er at stå i spillertunnellen og gå indtil banen. Her kan du mærke græsset og sidde på træner- og udskiftningsbænken, hvorfra du kan se det store pragtfulde stadion. Du vil også få adgang til presserummet, President loungerne, spiller konernes pladser og et panorama view af Santiago Bernabeu.  Der er samtidig adgang til et imponerede musuem hvor du kan se og læse om alle de gamle stjerne tid i klubben. Der er en meget imponerende trofæ gang hvor du kan se alt de har vundet og 2 ægte Champions League trofæer.  Du bestemmer selv hvor langt tid du vil bruge på stadionturen og museums besøget. i møder blot op indenfor tidsrummet og går selv rundt. Når i har set det i vil er det tid til en tur i Real Madrid shop, hvor i kan købe alt tænkeligt souvenir i Real Madrid regi. 

Det endelige kamptidspunkt/kampdag bliver normalt fastlagt ca.1 måned før kampen, men nogengange også helt frem til 8-10 dage før. Vi anbefaler derfor at jeres fodboldrejse sker med afrejse tidligt lørdag, da kampen kan blive sat til kl. 16 om lørdagen og hjemrejse mandag. I er meget  velkomne til at kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt.

Plaza Mayor, Puerto del Sol, Plaza Santa Ana og Plaza de España er alle nogle fantastisk samlingspunkter i centrum af Madrid. Ved pladserne ligger der mange gode restauranter, tapasbarer og souvenir butikker. Der er helt sikkert også nogle gøglere man kan blive underholdt af. 

Tapasgaden Calle Cava Baja der ligger syd for Plaza Mayor i bydelen La Latina er de lokales favorit sted. Her ligger tapasbarene side om side og der er rig mulighed for at få sig nogle gode smagsoplevelser.  

Verdens ældste restaurant ifølge Guiness Rekord bog er Restaurant Botin i Calle de los Cuchilleros 17. Den blev blev grundlagt i 1725 af en fransk kok og hans kone og er i dag stadig et meget velbesøgt sted. Den ligger på en af de små gader der går ind til Plaza Mayor.

El Rastro gademarket hvert søndag. Det er et stort marked med rigtig mange boder med både nye og antikke ting. Det ligger på vejen Calle de la Ribera de Curtidores. 

Shoppingbutikker. Ligesom alle andre storbyer byder Madrid også på et stort udbud af shoppingmuligheder. Det spansk eget modehus Zara ligger mange steder i byen og er ofte en del billigere end herhjemme. El Corte Inglés shoppingmagasinerne ligger også spredet lidt rund om i byen. Et godt udgangspunkt at starte shoppingen er på er Gran Via, der er den store vej der løber gennem Madrid centrum. På Gran Via´s sidegader findes shoppingmuligheder for enhver smag og pengepung. Calle Serrano er Madrid fashionable shoppingsted, hvor mange af de kendte lokale og internationale modedesignere holder til.

Kongepaladset Palacio Real, den smukke Catedral de la Almudena og blomsterhaverne som ligger lige ved siden af er nogle smukke oplevelser.

Museo del Jamon (frit oversat til skinkemuseum). Der er rigtigt mange af dem og de er et besøg værd. I butikkerne eller tapasbarerne som de jo egentlig er, hænger skinkerne ned fra loftet og det er muligt at få en blandet tapas anretning af forskellige lokale specialiteter af Jamon, Chorizo, Lomo og Serrano. Bland det med en tallerken blandet oste og du vil helt sikkert få et fantastisk måltid. For mange Madrilener er skinker ikke bare skinker men en passion, så på en tapasbar kan man sagtens spørge ind til barens specialle. Det vil blive godt modtaget og du vil få en smagsoplevelse. 

Kunstmuseerne Museo Prado, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Reina Sofía er blandt verdens mest besøgte museer og ligger alle i centrum af Madrid. Så vil du se værker af Picasso, Edgar Degas, El Greco, Rafael, Tintoretto, Goya, Rubens og mange flere af kunsthistoriens helt tunge drenge, så Madrid en skøn by.

Real Madrid City. Vi skriver lidt mere om træningsanlægget længere nede på siden. Det kan være en fin fodboldoplevelse at få med på sin fodboldrejse til Real Madrid

Vincente Calderon, Atletico Madrids hjemmebane er også et besøg værd på fodboldrejser til Madrid.  Real Madrid og Atletico Madrid spiller normalt ikke på hjemmebane i samme spillerunde, men en stadiontur på Vincente Calderon er en god fodboldoplevelse.  Det er en god ide at undersøge hvilke tider der er åbne før i tager på fodboldrejsen. Ved nogle Champions Leauge runder spiller både Atletico Madrid og Real Madrid på hjemmebane tirsdag og onsdag, så her kan I købe billige fodboldbilletter til begge kampe på fodboldrejsen.

Mere fodbold? Udover Real Madrid og Atletico Madrid, så er Getafe og Rayo Vallecano er også fodboldklubber i Madrid. Ofte passer det med at en af de to fodboldhold spiller modsatte dag end Real Madrid, så her kan man sagtens køb nogle billige fodboldbilletter og få en ekstra fodboldoplevelse. Kontakt os endeligt hvis I ønsker at købe nogle billige fodboldbilletter. 

Real Madrid FC klubinfo:

Real Madrid Club de Fútbol er kongeklubben i Spanien. Den blev stiftet 6. marts 1902 som Madrid Football Club, men den 29. juni 1920 gav kong Alfonso klubben lov til at kalde sig 'kongelig', og siden da har klubben heddet Real Madrid.

Estadio Santiago Bernabéu er opkaldt efter en af klubbens allerstørste legender Santiago Bernabeu.Stadionkapaciteten er 81.044 tilskuere, hvor alle er sidepladser,. Real Madrid Fanklub har fra sæson 2015-16 fået et afsnit til de syngede og stående fans bag det ene mål. Fodboldbilletter til det afsnit er kun for sæsonkortholderne. 

Real Madrids kælenavne er Los Blancos (De Hvide), Los Vikingos (Vikingerne), Los Merengues (Marengsene) og Galacticos (superstjernerne)

Titler. Real Madrid har indtil 2015-16 sæson vundet 32 Spanske mesterskaber, 19 Copa Del Rey, 4 verdensmesterskaber og har som den eneste klub i Europa vundet Champions League hele 10 gange. Det er kendt som "La Decima", som egentlig blot betyder den 10. Real Madrid er uden sammelingning det mest vindene hold i Europæisk klubfodbold. Interessen for Real Madrid fodboldbilletter og fodboldrejser til Real Madrid kampe er derfor også rigtig stor. Dem der vinder er ofte dem folk gerne vil opleve, så selvom mange fodboldfans også holder med andre hold er en Real Madrid fodboldoplevelse, noget som enhver fodboldfan gerne vil have. 

El Clásico er årets helt store begivenhed. Real Madrid og FC Barcelona mødes i det der er verdens mest sete fodboldkampe. Kampene er altid vanvittig populære at tage på fodboldrejse til og de bliver hurtig meldt udsolgt af de billige fodboldrejser, derfor har vi ofte en venteliste på vores fodboldrejser til Real Madrid - Barcelona kampene.Vil I på fodboldrejse til Real Madrid - Barcelona og ligger rejsen ikke online, kan I altid kontakte os og forhører om mulighederne. Er man i Madrid eller Barcelona på en El Clasico dag vil man kunne mærke den simrende stemning alle steder, alle taler om den og alle glæder sig til at se opgøret. 

Af danske fodboldspillere i klubben har vi senest set Thomas Gravesen og Michael Laudrup. Henning Jensen var den første danske spiller med stor succes i 70 ´erne.

Mesterskabsfest. Vælger I at tage på fodboldrejser til Real Madrid i slutsæsonen og er så heldig at være der ved den fodboldkamp hvor de vinder mesterskabet så skal man opleve den helt vanvitige fest Real Madrid holder ved Cibeles-fontænen midt i Madrid centrum. Det er i stil med dengang Danmark vandt EM og alle gader var fyldte med glade og festlige fodboldfans. Nogle gange har de valgt at holde festen på sidste spilledag og så kører Real Madrid holdbussen med spillerne igennem byen med åbent tag, pokalen og slutter af med taler med mere ved Cibeles.

Træningsanlægget. Real Madrid byen eller Valdebebas er Real Madrids nye træningsanlæg . Det ligger i Valdebebas tæt ved Barajas-lufthavnen og bliver kaldt Ciudad Real Madrid. Træningsanlægget er vanvittig stort, hele 1.200.000 m2 og fremstår topmoderne og med alle tænkelige faciliteter til spillernes rådighed. Til sammenlign er Manchester Uniteds  træningsanlæg "kun" på 280.000 m2., Milans træningsanlæg på 160.000 m2.,og  Bayern Münchens træningsanlæg på 70.000 m2. Real Madrid byen har 10 baner og eget stadion, hvor Real Madrid Castilla spiller sine hjemmekampe. Stadionet hedder Estadio Alfredo di Stéfan og er som resten af anlæggets facilitetetter opkaldt efter klublegender.  Stadionet har plads til 6.000 tilskuere, men vil kunne udvides til hele 27.000 tilskuere. Anlægget har selvfølgelig sit eget fitness, svømmehal, tyrkisk bad, lægestab og hele 3 tv studier så pressen kan følge med og opdatere omverdenen om hvad der sker i klubben. Samtlige af Real Madrids hold træner på anlægget og hvert hold har sit eget omklædningsrum i en 10.000 m2 stor bygning, der er  "T" formet. Her er ideen at de yngste spillere indleder deres Real Madrid karrierre i den ene ende af bygningen og efterhånden arbejder sig op til afdelingen, hvor førsteholds spillerne holder til.  På fodboldrejser til Real Madrid kan man tage ud til træningsanlægget på 30-45 min fra centrum. Der er normalt ikke åbne træninger men man kan se området og være heldig at de har trænet og vil stoppe bilen på vej ud af porten og give en autograf. 

Legender. Real Madrid er også en af de fodboldklubber hvor rigtig mange legender har spillet og nye legender vil komme fra. I nyere tid er Real Madrid holdet blevet kaldt Galacticos, da de har købt superstjerner til holdet. Galacticos navnet opstod i Florentino Perez første periode som klub præsident. Her kunne man tage på fodboldrejse og opleve stjerner som David Beckham, Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos, Figo, Guti og Raul. Efterfølgende har der flere gange været talt om et Galacticos 2 periode med blandt andet med spillere som Kaka, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casilas, Angel De maria, Christiano Ronaldo, Gareth Bale, Modric og James Rodriguez. Den helt store stjerne som alle ønsker at opleve på deres fodboldrejser til Real Madrid er Christiano Ronaldo. Desværre kan vi ikke garantere at han spiller hver gang :) 

Mange af disse Real Madrid klubinfo kan man også få på sin fodboldrejse til Real Madrid hvis man vælger at købe stadion rundvisning og musuem turen.

Har I nogle spørgsmål angående fodboldbilletter, fodboldrejser til Real Madrid, Madrid by eller ander er i altid meget velkommen til at kontakte os.