Fodboldrejser til Premier League

Her kan du se alle de populære fodboldrejser til Premier League. Ønsker du en Premier League fodboldrejse som vi ikke har online, så blot kontakt os. Vi kan arrangere fodboldbilletter til stort set alle Premier League klubberne. info@sportenrejser.dk eller ring 60 70 73 87 

  Dato  
  Kamp  
  Pris  
  1.  


 

Fodboldrejser til England

Fodboldspillet blev opfundet i England i 1863, efter det Engelske ”The Football Association” dannede reglerne for fodboldspillet. I dag er den Engelske Premier League den største liga i verden og den liga med absolut flest TV seer, og nok også fodboldfans.

Rigtig mange danskere er vilde med de engelske fodboldhold, og har et særligt forhold til deres favoritklub. Dette skyldes især at der i 1970’erne og 1980’erne blev sendt tipslørdag på Danmarks Radio. Dengang spillede de danske landsholdsspillere for legendariske klubber som Manchester United, Liverpool og Arsenal, vi husker jo alle sammen navne som Jan Mølby, John Sivebæk, Peter Schmeichel, og John Faxe Jensen.

En fodboldtur til England er som regel det der står højst på de fleste fodboldfans ønskeliste. Det er også dem der er mest efterspurgte, og det er der gode grunde til; Kulturen omkring engelsk fodbold, deres fans, pubberne og den fantastiske stemning på stadions rundt om i England tiltrækker mange mennesker fra hele verden. Det er det helt unikke ved engelsk fodbold! Desuden er det nemt og som regel billigt at komme med fly til England. Tager du til London og er bidt af fodboldkampe live, kan du med god planlægning, nå at se flere Premier League eller Championship kampe på en weekend. Det samme er gældende for byer som Liverpool og Manchester hvor der også ligger utroligt mange fodboldklubber i nærområdet. Hos Sportenrejser.dk giver vi dig meget gerne information og inspiration til flere kampe og stadions besøg på den samme fodboldtur, og du kan altid til købe billige fodboldbilletter til din fodboldrejse til England - så længe de bare ikke spiller samtidigt!

Fodboldrejser til Premier League

Når fodboldoplevelserne går til England, er det hovedsaligt Premier League der tiltrækker og det er da også de mest efterspurgte fodboldture. Folk vil oftest se de største og mest berømte klubber som Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham. De vil se de store stjernespillere og deres idoler live på stadion. De vil se dem vinde og de vil opleve gåsehuden på armene og måske en lille tårer i øjnene, når favorit holdet går på banen til klubbens sang eller scorer mål. Det er passion, det er følelser og det er drømmeoplevelser. 

Rivaliseringer mellem de store klubber og de lokale klubber er fantastisk i England. Der er så meget på spil og spændingen kan mærkes helt inden under huden. Der er masser af Derby-opgør i Premier League, The North London derby imellem Arsenal og Tottenham er altid vanvittige opgør, eller hvad med "Slaget om England", når de to mest succesfulde klubber i England mødes Liverpool og Manchester United. Byens gader bliver fyldt med Premier League klubbernes trøjer og alle venter spændt på kick off. Der er så meget god fodbold i Premier League og vores fodboldrejser byder på nogle af de mest topmoderne stadions, eller mest traditionsrige stadions; Liverpools hjemmebane Anfield er en god blanding af begge dele, Arsenals Emirates Stadium står skarpt alle steder, Manchester Uniteds Old Trafford er enormt og historisk, Chelseas Stamford Bridge er gammelt og meget typisk engelsk, Tottenham på vej mod en ny tid på White Hart Lane/Wembley og Manchester Citys flotte Etihad Stadium og topmoderne Campus. Alle disse fantastiske stadions har dannet rammen om gode og uforglemmelige oplevelser for vores kunders fodboldrejser til Premier League.

Et tip til din kommende fodboldrejse; hvis du ønsker fodboldbilletter til Premier League skal du være opmærksom på at fodboldbilletterne kan blive hurtigt udsolgt. Du skal ofte være ude i god tid hvis du ønsker de billigste fodboldbilletter og fodboldturer til Premier League. De store opgør er de mest populære og de sidste kampe på sæsonen, hvor alt ofte bliver afgjort skal også bookes i god tid.

Billige fodboldrejser til Premier League – med lovlige og officielle fodboldbilletter!

Hos Sportenrejser.dk tilbyder vi billige fodboldrejser til Premier League med officielle fodboldbilletter, der er handlet i kontrakt med fodboldklubberne, hvilket betyder at der er 100% billetlevering, ingen risiko, ingen sortbørs og ingen bekymringer. Vi står for kvalitet i både hotel og fodboldbillet. Vi reklamere også tit med at vi har Danmarks billigste fodboldrejser til Premier League. Ganske enkelt fordi det er sandt.

Priserne på fodboldrejser til Premier League og England varierer meget fra klub til klub og fra kamp til kamp. Vil du se Manchester United mod Liverpool bliver det aldrig ligeså billigt som en fodboldrejse til Manchester United mod Stoke, og så er det også oftest billigere at se de mindre hold som f.eks. Crystal Palace på hjemmebane end det er at se storklubberne på hjemmebane. Det er ganske enkelt udbud og efterspørgsel der bestemmer priserne på fodboldbilletterne. Dertil er der selvfølgelig også rejseperioder der er mere populære end andre og hvor hotelpriserne er højere. 

Det vil være meget svært for dig at finde billigere fodboldrejser til Premier League med samme kvalitet og indhold som i vores fodboldrejser. Du kan helt sikkert finde nogle der som udgangspunkt tilbyder billigere fodboldrejser til Premier League, men erfaringsmæssigt kan vi næsten på forhånd garantere dig for at de enten tilbyder dig ulovlige sortbørs fodboldbilletter, et dårligere hotel eller under vilkår som er langt dårlige end vores. Vi sammenligner og pristjekker alle vores konkurrenter og vi tjekker endda også de rejsebureauer og billetsites der sælger ulovlige sortbørs fodboldbilletter - selvom vi faktisk ikke gider sammenlignes med deres ulovligheder. Vi ved nemlig godt at det for dig som forbruger kan være svært at gennemskue fodboldrejsemarkedet, især fordi disse rejseselskaber og billetsites sælger ulovlige fodboldbilletter uden at informere dig om det – du er derfor uvidende om at det du køber er forkert. Havde du haft valget/information om at købe noget lovligt og noget ulovligt er valget jo åbenlyst. Hos os har vi på alle vores enkelte Premier League klubber angivet vores billetgaranti og de officielle klubagent logoer. Vi kan nemlig skilte med disse fordi vi gør det ordentlig og lovligt! På forsiden under vores rejser er meget mere information omkring køb og salg af officielle og lovlige fodboldbilletter, alle fordelene ved at gøre det korrekt, og du kan her også læse mere information om risikoen ved at købe uofficielle sortbørs billetter. Det er ikke vores opgave at være moralprædikere, men fair konkurrencevilkår er svært, når du som kunde ikke kan se forskel - og det er især trist fordi at du jo som kunde altid burde have garanti for at dine fodboldbilletter virker når du står og vil ind på stadion. Hos Sportenrejser.dk er det vigtigere at levere en god fodboldrejse end det er at tjene penge på salg af ulovlige fodboldbilletter.

Hvordan kan vi så være billigere end vores konkurrenter? Vi har et langt og godt forhold med fodboldklubberne og de officielle billetagenter, samt gode hotelaftaler, der gør at vi får nogle fordele både på pris og antal fodboldbilletter vi kan tilbyde, samt mange forskellige billettyper. Vi har stor erfaring og har arrangeret fodboldrejser til Premier League i over 10. sæsoner. Vi ved hvordan det hele fungere og har bevist vores værd overfor kunderne, fodboldklubberne, agenterne og hotellerne.

Finder du nogle der har billigere fodboldrejser end vores kan vi altså undersøge om vi kan matche det. Skriv til os på Info@sportenrejser.dk og send gerne link til den rejse du har set så kigger vi på det!

Fodboldrejser til England med fly

Der er mange lavprisselskaber der flyver fra Danmark til London og Manchester, det er nemt og ofte billigt at komme til England, især hvis du er ude i god tid. I London holder klubber som Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, Watford til. Skal du se klubber længere op nord på skal du benytte Manchester Airport, Liverpool, Manchester United, Everton eller Manchester City ligger alle med nem transport derfra.  Vi har normalt ikke fly med i vores fodboldrejser, men du er meget velkommen til at kontakte os for mere info omkring transport på fodboldrejsen. Vi har masser af erfaring med fodboldrejser til Premier League med fly så spørg endeligt.