Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Fodboldrejser til Manchester United

Vores fodboldrejser til Manchester United er oftest inklusiv 1-3 overnatninger på 3-4 stjernet hoteller med morgenmad og officiel Manchester United fodboldbillet. Du kan på alle vores Manchester United fodboldrejser selv skræddersy rejsen, så den passer til dine ønsker. Vælg blot antal personer, værelser og ønsket fodboldbillet. Du kan forlænge rejseperioden ved at trykke på Tilpas dato og opgradere fodboldbilletterne så de passer med dine ønsker. Du vil samtidig med at du tager dine valg få en samlet pris på fodboldrejsen på Prislisten. Når du har besluttet dig trykker du blot på Køb og så er du allerede godt på vej til Old Trafford. 

Flybilletter er ikke inklusiv i vores fodboldrejser til Manchester United.

Vi har hos Sportenrejser.dk stor erfaring og har hvert sæson rigtig mange gæster afsted på Manchester United fodboldrejser. Vi har i de seneste sæsoner haft vores eget Executive VIP Manchester United Membership, som betyder at vi har vores egne faste fodboldbilletter på Old Trafford, som vi lovligt og officielt må videresælge på vores fodboldturer til Manchester United. Vores tætte samarbejde med Manchester United gør også at vi kan tilbyde nogle fodboldoplevelser ud over det sædvanlige, da vi får adgang til mange Manchester United fodboldbilletter, som andre fodboldrejse udbydere ikke kan tilbyde.

Vi har også gjort en dyd ud af at finde de gode turistattraktioner og oplevelser der gør at vi kan vejlede jer til den ultimative fodboldrejse. Se vores rejsetips for meget mere information herom. Vi besøger ofte Old Trafford og Manchester by og har vi fået nogle rigtig gode aftaler med hotellerne , og kan derfor tilbyde nogle meget kvalitetsbevidste og billige fodboldrejser til Manchester United kampene.

 

Spilletidspunkter for Premier League, FA CUP, Liga Cup, Europa League og Champions League

Kampprogrammet i Premier League bliver tv-programsat ca. 4-8 uger før og først på det tidspunkt kender vi de endelige spilledage og tidspunkter. Et rigtigt godt tip er at det på hverdage ofte er billigere at flyve end i weekenden. Det er en god ide at undersøge om det kan betale sig, eller om det måske bliver samme totalbudget, ved at du booker flybilletter en dag før eller senere. Samtidig er du her bedre sikret mod at en weekend kamp kan blive fredag eller mandag aften. Det sjældent at de store Premier League hold som f.eks. Manchester United spiller hjemmekampene fredag og mandag - det handler om TV-reklame penge. Midtuge kampe i Premier League ligger oftest tirsdag eller onsdag. Liga Cuppen og FA Cup har blandede spilledage og i Champions League ligger kampene tirsdag og onsdag. Europa League primært om torsdagen.

Book din fodboldrejse i dag og mærk suset på Old Trafford når 75.000 vilde fans hepper deres hold til en sejr.

 

Advarsel! Pas på du ikke køber ulovlige sortbørs billetter hos nogle af vores konkurrenter!

Vi synes det er vigtig at advare dig om at der desværre er flere i branchen som sælger ulovlige sortbørs fodboldbilletter til dig i deres fodboldpakker. Det betyder ganske enkelt at de køber fodboldbilletterne via uofficielle og af Manchester United ikke godkendte kilder. Problemet for dig er at fodboldbillettterne ikke bliver registreret dit navn og risikoen er at du ikke kan komme ind på stadion, da billetterne ikke er udstedt til dig. Forsvinder fodboldbilletterne eller virker de ikke ved entré har du intet at gøre og kan kun klage til selskabet. De kan sikkert ikke gøre meget da de nok ikke engang selv ved hvilke fodboldbilletter i er blevet tildelt og ikke kan ændrer på ulovlige billetter.

Disse selskaber oplyser dig ikke om at de sælger dig disse fodboldbilletter og tager blot risikoen på vegne af dig. De køber fodboldbilletterne lidt billigere end hvad der er muligt for os der kun køber via det lovlige officielle marked, og de kan derfor også sælge lidt billigere fodboldrejser. Sportenrejser.dk er dog ofte på samme prisniveau selvom vi udelukkende handler lovlige og officielle fodboldbilletter. Vores fodboldbilletter har dog typisk mere indhold og den vigtige billetgaranti. Så du får altså også en del mere for pengene!

Problemet er trist fordi det ødelægger branchens ry og fordi du helt uvidende kan tage afsted på fodboldtur og så stå derovre med en ugyldigt billet. Hvis det udvikler sig allerværst kan du endda blive anmeldt til politiet for ticket touting. Dette er et problem som de hos Manchester United, Premier League og myndighederne går meget op i. Især efter de terrorangreb og trusler der har været. Vi oplever desværre tit at folk er blevet brændt af og nu henvender sig til os fordi de gerne vil være sikre på at den næste fodboldrejse de tager på, er med lovlige officielle billetter. 

Sortbørs er selvfølgelig ikke noget vi hos www.sportenrejser.dk handler med og vi er som nævnt officiel billetagent og godkendt af Manchester United. Hos os kan du handle trygt og uden risiko. Vi har en billetlevering på 100%. Vi er så kvalitetssikret at selv hvis det uheldige skulle ske og du mistede din fodboldbillet, så ringer du blot til os og så får vi udstedt billetterne på ny.  Vi er nul risiko, nul klager og udelukkende gode anmeldelser! 

Her er det officielle agent logo, som vi stolt kan skilte med: 

Officiel billet logo. vi er officiel billetagent hos Man Utd og sælger lovlige fodboldbilletter

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Manchester United

Old Trafford Stadium & Museum tour er et absolut must for enhver fodboldfan. Her vil du få adgang til deres museum med alle trofæerne, gamle anekdoter om storkampene og legenderne. På stadionrundvisningen får du adgang til omklædningsrummet, trænerbænken, presserummet, spillertunnellen og meget mere. Selve stadionturen er guidet hos Manchester United og varer ca.1-1½ time, hvor en passioneret guide vil fortælle dig alt om klubben. Ved afslutningen på stadionrundvisningen bliver du lukket ind i Manchester Uniteds Megastore, hvor enhver tænkelig merchandise kan købes. Har du brug for hjælp med at finde ledige tider, så er du meget velkomne til at kontakte os. Der åbnes normalt op for weekend rundvisninger når fodboldkampen er endeligt programsat. Du kan også sagtens blot møde op på Old Trafford og købe en rundvisning, da de foregår hvert 20. minut. 

Shopping. Arndale Shoppingscenter ligger i centrum af Manchester og det kan du ikke undgå at støde ind i på din fodboldrejse til Manchester United. Shoppingscentret ligger midt på gågaden og er Manchesters største center med alverdens butikker og caféer. Gågaden i Manchester er hyggelig og sidegaderne byder på mange specialbutikker som er gode at besøge. F.eks. ligger der på gaden Deansgate en spændende memorabilia shop, hvor man kan købe signeret plakater, støvler og fodboldtrøjer fra kendte sportsfolk. Castle Fine Art hedder butikken.

Manchester United fanshop. Megastore på Old Trafford er et must at besøge på fodboldturen til Manchester United. Det er en vanvittig stor butik og alt tænkeligt merchandise kan handles deri. Der ligger selvfølgelig andre sportsbutikker med Manchester United merchandise, blandt andet i Arndale Shoppingcentret. Der er også et stort udbud af lokale fodboldshops der popper op på kampdagen ved stadion – her kan du med garanti købe en fed souvenir med hjem fra fodboldrejsen.

World Football Museum er et fantastisk museum om fodbold og der er endda gratis entre. Det ligger lige bag ved Arndale shopping centret. På World Football Museum kan du holde Premier League og FA Cup trofæet. Det er et 4 etager stort museum som tager dig igennem hele fodboldhistorien med mange flotte klassiske fodboldting udstillet. Der er også nogle sjove fodboldquizzer og tests som man kan udfordre hinanden med. Du kan helt sikkert krydre fodboldrejsen med en god fodboldquiz og eventuelt gamble om en øl på den nærliggende Sinclairs Oyster Bar; en meget engelsk pub med et godt stort udvalg af forskellige øl, blandt andet deres helt egen hjemmebryg.

Pubs før kampen. Ved Old Trafford ligger der mange Manchester United pubs som har åbent allerede fra morgenstunden. Det er en oplevelse at være på pub og man kommer virkelig ind i den engelske fodboldkultur ved sådan et besøg - ofte er stederne kun for voksne! The Old Trafford pub, The Bishop Blaze og Sam Platts er blandt de mest besøgte Manchester United fanpubs.  En anden spændende fodboldoplevelse er det nye Hotel Football der ligger lige ved siden af Old Trafford. På hotellet ligger Cafe Football som er åbent for alle, også børn, og her kan du nyde et godt måltid inden kampen og være en del af fanoptakten sammen med op mod 750 fans. Stedet ejes af Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Nicky Butt. De legender og andre fodboldstjerner besøger af og til stedet, så flere af vores fodboldrejse gæster har været heldige at få et billede og en autograf med hjem fra deres fodboldtur.

Natteliv. I Printwork ligger nogle hyggelige barer og sportspubs som er et besøg værd. Blandt andet Hard Rock Cafe og Tiger Tiger bar/disko er velbesøgte. Et godt sted at gå i byen er i Deansgate Lock hvor der ligger mange diskoteker og barer der har åbent til den lyse morgen. I Northern Quarter er der sket en stor byudvikling og der er kommet mange gode pubs og barer som absolut er et besøg værd.

Red Hot World Buffet er et rigtigt godt spisested med den vildeste verdensbuffet med mad fra alle verdens køkkener samlet i et stort tag-selv område. Der er også et kæmpe udvalg af kager og is til dessert. Det er et af de steder vi anbefaler oftest da madoplevelsen her er ganske sjov og du med 100% sikkerhed kan spise dig mæt.  Et besøg koster kr. 150-200 per person, så det er altså en god og billig oplevelse du kan få med på din fodboldrejse til Manchester United.

Bem Brasil Restauranterne på Levet Street og King Street. Er du til masser af dejligt kød og endnu mere dejligt kød så er dette et paradis for dig. Her får du en personlig brik udleveret som enten siger ”ja tak” eller ”nej tak” til mere kød, og så det kun dig selv der siger stop. Der er salatbar m.m. i buffeten og ellers kommer tjenerne rundt med store kødspyd, som de skærer bøffer til dig fra, hvis du ønsker mere. Der er masser af smagsmuligheder og typer af kødspyd.  Dette er en god typisk sydamerikansk madoplevelse, som helt sikkert er værd at få med hjem fra fodboldrejsen til Manchester United. 

Mere fodbold? Lokalrivalerne fra Manchester City ligger 10-15 min fra centrum og Etihad Stadium er bestemt et besøg værd.  Ærkerivalerne fra Liverpool FC ligger 45-75 min fra Manchester i tog. Everton FC ligger også i Liverpool og mange fodboldfans vælger at kombinere deres fodboldrejse til Manchester United med en ekstra fodboldkamp. Hør os gerne om muligheder for billige fodboldbilletter til Liverpool eller Everton.


Manchester United klubinfo

Manchester United Football Club blev grundlagt under navnet Newton Heath LYR Football Club i 1878 og skiftede først til navnet Manchester United Football Club i 1902. Det første mesterskab kom i hus i år 1908 og efterfølgende har de vundet hele 20 mesterskaber og er i dag den mest vindende Engelske klub. De mange mesterskaber er primært kommet i 2 storheds perioder for Manchester United. Busby-årene (1945–1969) var en periode i Manchester Uniteds tid som blev både fantastisk og tragisk. Busby kom til som træner og var med helt i toppen nogle år og 1952 vandt de mesterskabet igen efter 41 års tørke. Derefter var det nogle succesfulde år med ”The Busby Babes”, men i 1958 efter en Europa cup kamp i Beograd forulykkede flyet i München lufthavn. Ulykken kostede 23 personer livet og adskillige blev alvorligt kvæstet. Den tragedie mindes stadig i dag og har sit eget evige lys tændt, og en mindesmærke i ”Münich tunnel” på Old Trafford. Det er et meget følelsesladet sted at besøge på fodboldrejser til Manchester United. Busby efter ulykken på pause nogle år, men kom stærkt tilbage, og i 1968 kulminerede det hele med en sejr i Europa cuppen, og de 3 legender Bobby Charlton, George Best og Denis Law blev kåret til årets europæiske fodboldspillere.

Den 2. storhedstid var med Sir Alex Ferguson som er den mest succesfulde manager i klubbens historie. Det blev til 26 store titler fra 1986 til 2013. Her er så utroligt mange gode minder om fodboldkampene og titlerne, at vi blot anbefaler at besøge deres museum på fodboldturen til Manchester.

Old Trafford ligger i bydelen Trafford i Manchester og har været Manchester Uniteds hjemmebane siden år 1910. Det er det 3. største stadion i England med plads til ca. 76.000 tilskuere og er kun overgået af Wembley og Twickenham (Rugby Stadion). Old Trafford er derfor den fodboldklub i Premier League der har det størst stadion. Der har i mange år være tale om at udvide stadionet med et øvre tribune afsnit på sydsiden, men dette kræver at der bliver revet nogle huse ned og togbanen lige bag tribunen ændres, så det er pt. på standby. Udvidelsen ville blive tilsvarende nordtribunen og dens hjørneafsnits, det ville kunne få stadionkapaciteten op på 95.000 og dermed gøre Old Trafford til det næststørste fodboldstadion i verden, kun overgået af FC Barcelona´s Camp Nou. Stadionet er også kendt som ”The Theatre of Dreams" opkaldt af Manchester United legenden Sir Bobby Charlton. Bobby Charlton er en legende og har fået South Stand opkaldt efter sig og for nogle år siden blev nordtribunen navngivet Sir Alex Ferguson Stand. West Stand er kendt som Streetford End og er stedet hvor de mest hardcore fans har deres sæsonkort. East stand, også kaldet Scoreboard End da resultat tavlen i mange år der, er afsnittet hvor udebane holdet får tildelt pladser. På vores fodboldrejser til Manchester United er det værd at tage på Stadion og Museum rundvisningen og få hele den fascinerende historie om Old Trafford med. Det er en god og billig fodboldoplevelse at få med.     

Titler. Manchester United er den mest vindende klub i England og har rekorden for flest vundne mesterskaber. Deres største succesperiode har været under manageren Sir Alex Ferguson fra 1986-2013. Her vandt klubben hele 13 ud af deres i alt 20 Premier League titler, samt største delen af deres øvrige titler der tæller: 11 FA Cup, 3 liga cup, hele19 FA Charity/Community Shield titler, 3 Champions League + supercups. I 1999 vandt klubben som det først og eneste hold nogensinde The Treble, der for Engelske hold er titlerne i Premier League, FA Cup og Uefa Champions League. Siden har kun Inter Milan, Barcelona og Bayern München formået at vinde The Treble: Champions League + Cuppen + Ligaen. Pokalerne kan man se på Old Trafford museum, som du skal på din fodboldtur til Manchester United.

Legender. Manchester United har selvfølgelig haft nogle af de allerstørste fodboldspillere i truppen har i en lang årrække været det bedste fodboldhold. Fra de seneste 25 års succes kender vi Ryan Giggs, David Beckham, Gary Neville, Phil Neville, Poul Scholes, Nicky Butt, Peter Schmeichel, Roy Keane, Cantona, Solskjær, Andy Cole, Gary Pallister, Mark Hughes, Poul Ince, Bryan Robson, Lee Sharpe, Dennis Irwin, Van Persie, Christiano Ronaldo, Carrick, Evra, Rooney, Van der Sar, Ferdinand, Nistelrooy, Stam og helt sikkert mange flere. Af de helt store legender fra før 80´erne har vi trioen George Best, Denis Law og Bobby Charlton, de 3 spillere er statueret i en ”holy trinity” ved Old Trafford, som du helt sikket vil se på  din fodboldrejse til Manchester United. Statuen er en hyldest til holdet der vandt Europa cuppen i 1968. De 3 spillere er i dag stadig i top 5 over de mest scorende spiller i Manchester United.

Danske spillere. Her er Peter Schmeichel den absolut største danske spiller i Manchester United. Han er en levende Man.Utd. legende. Han er også med i Englands Hall of Fame og spillede hele 292 kampe, hvor han vandt utallige titler med klubben. Han var blandt de absolut bedste målmænd i sin tid. Jesper Olsen er en anden stor dansk spiller der har optrådt for de røde djævle og venstrefløjs spilleren scorede 21 mål i 139 kampe for klubben. John Sivebæk havde et enkelt år i klubben og spillede 31 kampe. Anders Lindegaard kæmpede i en periode om målmandspladsen, men slog sig aldrig rigtig fast. Mads Timm fik lidt Champions League spilletid, men aldrig en Premier League kamp.

Carrington er navnet på Manchester Uniteds træningsanlæg og hovedkontor for fodbold akademiet. Det ligger 30. minutters kørsel i bil fra Manchester Centrum og er en fin fodboldoplevelse, at få med på din fodboldrejse til Manchester United. Det er ofte lukket træning så du kan ikke overvære deres træning, men du kan sagtens være heldig at få nogle autografer ved porten. Træningen er ofte om morgenen og formiddagen, så tag derud tidligt og stop ikke op ved den første port, men tag helt frem til den sidste port ind til Carrington anlægget. Her vil der være bedst chance for at spillerne stopper og giver autografer. Den bedste dag at tage til anlægget på er 1-2 dage før en kamp. Her dukker stort set alle spillerne op. Træningsanlægget er 440,000 m2 stort og har 11 gæst baner og 2 kunstgræsbaner. Nogle af banerne er med tro kopi af græstæppet på Old Trafford.  Der alle de nyeste og bedste faciliteter som en topmoderne fodboldklub skal bruge på anlægget, der i år 2013 derudover også fik en 25 millioner punds opgradering til Medical & sportsscience, så i dag er der rigtigt mange arbejdspladser tilknyttet til anlægget.  

Autografer af fodboldboldspillerne ud over på Carrington er muligt hvis du er heldig på kampdagen. Spillerindgangen er mellem Stretford End og South Stand.  Her kommer spillerne 2-4 timer før kampen og forlader stadion 1-3 timer efter kampen. Selvom Manchester United spiller på Old Trafford, så kommer de ofte kørende fælles til stadion i Manchester United bussen. Den kører direkte op til indgangen, hvilket gør det svært at få en autograf. Efter kampen forlader spillerne oftest Old Trafford i deres egne biler. Her kan du være heldig at få en autograf, hvis de stopper op der hvor du står.

Rivalerne fra Liverpool FC. Hadet mellem Manchester United og Liverpool er meget intakt og stammer faktisk helt tilbage fra den industrielle revolution i 1920´erne, så det var ikke kun på banen, men også politisk de var rivaler.  I 60´erne og frem var Liverpool det dominerende hold og vandt mange titler og fra 90´erne og frem har det været Manchester United der har haft mest succes. De 2 klubber misunder hinandens succes og fanklubberne har lavet mange slagsange om hvem der er bedst. I nyere tid handler det for Liverpool om at provokere og fortælle Manchester at de har haft den største Europæisk succes med hele 5 Champions League titler, hvorimod mod Manchester United kun har 3. Hos Manchester United har de gjort en stor indsats ud af deres ”19” og ”20” kampagner og slagsange, for at fortælle Liverpool og alle de andre klubber, at de er den mest vindende nationale fodboldklub. Vi arrangerer rigtig mange fodboldrejser til Manchester United - Liverpool kampene. Det er nogle af de mest efterspurgte fodboldrejser hvert år, og ofte er de billige fodboldrejser til Manchester United - Liverpool hurtigt udsolgte. Det er derfor en rigtig god ide at booke så snart de bliver sat i salg.

Rivalerne fra Manchester City.  The Manchester Derby er et blevet et af de helt store lokalderby i nutidens fodbold. De 2 klubber kæmper ofte med om mesterskabet og det har gjort at intensiteten til kampene er helt fantastisk. Det er en kæmpe oplevelse at være på en fodboldrejse til Manchester United – Manchester City. Byen simrer og du kan mærke spændingen overalt i hele byen.

Har du nogle spørgsmål til Manchester United fodboldbilletter eller fodboldrejser til Manchester United så kontakt os endeligt.