Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Fodboldrejser til Manchester City

På vores fodboldrejser til Manchester City er der oftest inkluderet 2 overnatninger på 3 stjernet hotel med morgenmad og en officiel Manchester City fodboldbillet. Du kan på alle vores fodboldrejser selv skræddersy indholdet så den passer til dine ønsker. Du vælger blot antal personer, værelsestyper, datoer og du kan også vælge at opgradere fodboldbilletterne eller forlænge rejseperioden. Alle priser bliver løbende opdateret på prislisten, så du hele tiden har totalprisen synlig for dig.

Alle vores fodboldrejser til Manchester City er uden fly.

Manchester City er i de seneste sæsoner blevet en populær klub at tage på fodboldrejse til. Vi har derfor sikret os adgang til flere forskellige officielle fodboldbilletter, hvor du blandt andet kan vælge at komme i lounge. Etihad Stadium er et flot og moderne stadion med mange gode faciliteter og uanset hvor du sidder på stadion, har du en fornemmelse af at være en del af noget stort. Manchester City fans leverer altid en god stemning og opbakning til deres hold, så du skal ikke blive overrasket hvis de jubler over et simpelt indkast.

Som fodboldrejse destination er Manchester by en af de mest besøgte og vi har stor erfaring i fodboldrejser dertil, selvfølgelig primært pga. Manchester Uniteds kæmpe fanskare i Danmark og Skandinavien. Vi besøger ofte selv Manchester og har fundet de bedste attraktioner og fodboldoplevelser udover den i oplever på Etihad - læs meget mere om det i vores rejsetips. Vores store erfaring med fodboldrejser til Manchester gør at vi som en af de få udbydere kan tilbyde lovlige officielle fodboldbilletter til Manchester City´s kampe til en billig pris. Book din fodboldtur og oplev stemningen blandt 55.000 fanatiske City fans.

Her er det officielle billetagent logo:

Official billet logo. vi er officiel billetagent hos Man. City og sælger lovlige fodboldbilletter

 

Spilletidspunkter for Premier League, FA CUP, Liga Cup, Europa League og Champions League

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League først er programsat 4-8 uger før og først på det tidspunkt kender vi det eksakte spilletidspunkt for kampen. Det er en god ide at have flybilletter der kan ombookes. Vores pakker er oftest sat fra lørdag til mandag i weekend spillerunderne, men vær opmæksom på at der også er fredag aften og mandag aften kampe i nogle af weekendrunderne. Det er dog sjældent at de store hold spiller hjemme fredag eller mandag, da det handler om tv-penge/reklameindtægter.

Ved Premier League kampe i midtugen spilles de oftest tirsdag eller onsdag og vores rejser er derfor oftest sat fra tirsdag til torsdag.

Champions League fodboldrejserne ligger altid tirsdag og onsdag. 

Liga Cup og FA Cup ligger på blandede spilledatoer både i weekenden og hverdage. 

Europa League spilles om torsdagen. 

Bemærk også at når kampene er endeligt programsat kan vi sagtens have sat dem med en enkelt overnatning. Du kan også få et tilbud med kun 1 overnatning hvis kampen er endeligt programsat og vi har fodboldrejsen stående med flere nætter. 

Mange af vores fodboldrejse gæster ser også Manchester City som en del af en dobbeltpakke, hvor de besøger enten Liverpool, Manchester United eller Everton, da de ligger i nem afstand fra Manchester. Så snart de er programsat og vi er sikrer på at kampene ikke ligger samtidig kan du tilkøbe fodboldbilletter til de andre engelske fodboldkampe.

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Manchester City

Etihad Stadium and Club Tour er en god fodboldoplevelse for enhver fodboldfan. Her vil du se trofæerne, omklædningen, trænerbænken, VIP lounger, presserum og et museum med klubbens historie. Stadionturen er guidet og varer cirka 1 time. Guiden er ofte en passioneret Manchester City fan, som kan fortælle anekdoter og sjove facts om klubben.

Gågaden & Shopping Arndale Shoppingscenter ligger midt i centrum på gågaden og er et stort butikscenter med både de store international brands og lokale butikker. Fra Piccadelly og ned af gågaden Marker Street ligger der mange store tøjbutikker og et hav af caféer og specielshops i sidegaderne. Er du en sportsnørd og syntes det er fedt med memorabilia´s (trøjer/autografer/støvler fra kendte sports stjerner) så ligger der en shop på Deansgate hvor du kan handle disse; Castle Fine Art hedder butikken.

Manchester City har en fanshop midt på gågaden i centrum og her kan du handle alt tænkeligt merchandise indenfor Manchester City. Der er selvfølgelig også en megashop lige ved siden stadion. På kampdage kommer der endvidere et stort udbud af private fodboldshops ved stadion – her kan du med garanti købe en fed og unik souvenir med hjem fra din fodboldrejse til Manchester City.

World Football Museum er et fabelagtigt museum om fodbold og der er endda gratis entre. Det ligger på den modsatte side af Arndale og er ganske nemt at finde. På World Football Museum kan du få lov til at holde Premier League og FA Cup trofæerne og få taget et billede med dem. World Football Museum er 4 etager højt og tager dig igennem hele fodboldhistorien i både billeder og gamle rekvisitter. Der er også nogle udfordrende fodboldquizzer og tests som man kan dyste mod hinanden med, så her kan duhelt sikkert krydre fodboldrejsen med en god fodboldoplevelse. En god idé kunne være at quizze om en øl på den nærliggende Sinclairs Oyster Bar. En meget engelsk pub du ikke kan undgå at se hvis du går gennem Arndale og ned til World Football Museum. På pubben er der godt stort udvalg af forskellige øl, blandt andet deres helt egen hjemmebryg.

Kamptidspunkt/kampdag bliver først fastlagt endeligt 4-8 uger før kampen. Du kan altid kontakte os for information om det endelige kamptidspunkt/kampdag, når vi nærmer os de 4-8 uger..

Pubs før kampen. I centrum af Manchester ligger der mange Manchester City pubs og sportspubs som har åbent allerede fra morgenstunden. Det er en fodboldoplevelse og du kommer virkelig ind under huden på engelske fodboldkultur ved sådan et besøg - ofte er stederne kun for voksne! To af de ægte Manchester City fan pubs ligger ved Etihad og hedder Mary D's Bemish Bar og Townley Hotel. Der mødes Manchester City fans inden kampen og synger slagsange og drikker pints (øl). På Manchester City Square, der er et område lige ved side af shoppen ved stadion, er der også optakt med storskærm, interview, øl, pølser og live musik fra 2-3 timer før kampen.  

Natteliv. Et godt sted at gå i byen er ved Deansgate Lock. Her ligger der mange diskoteker og barer der har åbent til den lyse morgen. I Manchesters Northern Quarter er der sket en stor byudvikling og der er kommet mange gode pubs og barer, som også er et besøg værd, især hvis ikke du gider de store diskoteker. Ved Printwork’s ligger der nogle hyggelige barer, blandt andet Hard Rock Cafe og sportspubs som viser fodboldkampe. Der bliver vist fodbold på rigtig mange pubs, så er du på udkig efter det, er det bare at gå ind. Club/disko Tiger Tiger ligger også i Printworks og er meget populært - 4 etager med forskelligt musik.

Red Hot World Buffet er et fantastisk spisested med den vildeste verdensbuffet. Her er der mad fra alle verdens køkkener samlet i et stort tag-selv område. Man går selv rundt og tager maden fra det Italienske, Mexicanske, Indiske, Kinesiske eller Japanske køkken, og så er der selvfølgelig også et kæmpe udvalg af kager og is til dessert. Red Hot er et af de steder vi anbefaler oftest da madoplevelsen her er ganske sjov og man med 100% sikkerhed kan spise sig mæt.  Et besøg koster kr. 150-200 per person, så det er altså en god og billig madoplevelse I kan få med på jeres fodboldrejse til Manchester city.

Bem Brasil Restauranterne. Der er 2 af dem i Manchester på henholdsvis Lever Street og King Street. Er du til masser af dejligt kød og endnu mere dejligt kød så er Bem Brazil et paradis for dig. På restauranten får man en personlig brik udleveret som enten siger ”ja tak” eller ”nej tak” til mere kød, og så det kun dig selv der siger stop når du ikke vil have mere. Der er en salatbar i buffeten, hvis man gider det!- og ellers kommer tjenerne rundt med de store kødspyd, som de skærer bøffer til dig af. Der er masser af smagsvarianter og forskellige typer af kødspyd – så prøv lidt forskelligt. Dette er en god typisk sydamerikansk madoplevelse, som helt sikkert er værd at få med hjem fra sin Manchester City fodboldtur. 

Mere fodbold? Lokalrivalerne fra Manchester United ligger også i Manchester og en tur på deres stadion Old Trafford er et besøg værd - evt. en stadionrundvisning. Rivalerne fra Liverpool og Everton ligger 45-60 min. fra Manchester i tog. Der er mange af vores fodboldrejse gæster som vælger at kombinere deres fodboldrejse med 2 fodboldkampe. Hør os gerne om mulighederne.

 

Manchester City klubinfo

Manchester City Football Club blev grundlagt i 1880 med klubnavnet St. Mark's (West Gorton). I 1887 ændres navnet til Ardwick Association Football Club og i 1894 blev det til Manchester City som kender dem for i dag. Klubbens første succesfulde periode var i slut 60´erne og start 70´erne hvor de vandt mesterskabet og Cup Winner Cup. Malcom Alliason var deres succesfulde træner og det var blandt andet ham der bestemte at de skulle spille i den Rød/Sorte stribede trøje (kopi af AC Milan), som de stadig bruger som udebane trøje i dag. Det skulle give dem mere succes og det fik de. Siden 70´erne og frem til 90´erne var det begrænset med succes og i 1998-99 sæsonen var de røget helt nede i den 3. bedste engelske række. Klubben formåede dog at rykke op 2 år i træk og var tilbage i Premier League, men bedst som det så godt ud, rykkede de igen ned i Championship, dog kun for en enkelt sæson. Manchester City har derfor siden 2002 været med i Premier League. I 2002-03 sæsonen brød de endda forbandelsen med 13 år uden sejre over lokalrivalerne fra Manchester United. Manchester Citys fik dog først rigtig gode resultater igen, da de 2008 blev købt af Abu Dhabi United Group, som investerede massivt. Det hele kulminerede i 2011-12 sæsonen i den nok for alle fodboldfans velkendte vanvittige sidste spillerundekamp hvor de var bagud i ordinær tid, men scorede 2 mål i overtiden og dermed sikrede sig titlen foran rivalerne fra Manchester United – endda kun på målscoren. Denne kamp er gået i historiebøgerne som en af de bedste kampe i Premier Leagues historie.  Efter en 2.plads i 2012-13 vandt de igen mesterskabet i sæsonen 2013-14. I 2016 formåede de at komme helt til semifinalen i Champions League, efter de nogle år hvor de kke har formået at være stærke i Champions League.

Etihad Stadium ligger 10-15 min fra centrum af Manchester og er nemt at komme til med offentlig transport. Området ved Manchester City hedder også SportCity og har deres egne stoppesteder. Tager man Metrolink skal i stå af ved Etihad Campus. Kampdage er der mange der vælger at gå derud og det tager ca. 30 min. Stadionet har også kaldenavnene City Of Manchester Stadium og Eastlands. Etihad købte i 2011 sponsoratet af stadionnavnet. Manchester City har spillet deres kampe på flere forskellige stadions, primært Main Road, og først i 2002-03 sæsonen indviede de det nuværende. Stadionet har siden gennemgået lidt ombygning og er blevet et fantastisk flot stadion. I 2015-16 sæsonen var der plads til 55.000 og en kommende udvidelse vil øge stadion kapaciteten til 61.000, hvilket gør stadionet til det næststørste klub stadion i Premier League. Manchester City stadium er et fedt stadion at opleve på fodboldrejser til Manchester eller Liverpool, så har i muligheden for at besøge det som en del af fodboldrejsen i Nordengland er det altså en god fodboldoplevelse.

Memorial Garden. På Manchester City Stadium har de oprettet Memorial Garden. Det er et lille område med blomster og bede hvor man kan side og mindes dem der ikke længere er her. 

Titler. Manchester City har i nyere tid vundet Premier League 2 gange. Først i 2011-12 sæsonen hvor de i den sidste runde spillede en helt vanvittig kamp. Manchester City skulle vinde for at være sikre på mesterskabet, men var bagud indtil overtiden. Rivalerne fra Manchester Uniteds kamp var fløjtet af og de lå pt nummer 1 i ligaen, men så skete miraklet; Dzeko udlignede og Aguero scorede sejrsmålet i tiden 93.20 og dermed vandt Manchester City mesterskabet. I dag er ”Club 93.20 loungen”, hvor vi har vores fodboldbilletter til Manchester City kampe i, en hyldest til denne dag. Samme år vandt de 1 af deres i alt 5 FA Cup titler. I sæson 2013-14 vandt de igen mesterskabet og med 2 tidligere mesterskaber i 1937 og 1969 er de nu oppe på 4 i alt. De har også vunde ligacuppen 4 gange, senest i 2016. I 1969-70 vandt de deres til dato eneste europæiske titel i European Cup Winners Cup. Disse trofæer kan alle opleves hvis i vælger at tage en stadion og museumsrundvisning med i jeres fodboldrejse til Manchester City.

Kælenavne. Klubben og den fans bliver også kaldt The Citizens, City og The Sky Blues.

Ærkerivalerne. Der er ingen tvivl om, at Manchester Citys værste rivaler er bysbørnene fra Manchester United. De to klubber har igennem fodboldhistorien ikke bare kæmpet om målene på banen, men altså også haft en del hooliganuroligheder før, under og efter kampene. Det er internationalt Manchester United der har den største succes, men lokalt er Manchester City mindst ligeså populære. Man skal ikke gå ind på en City pub i en United trøje og omvendt. Du kan dog være helt sikker på at få nogle gode fodboldhistorier om rivaliseringen på de forskellige pubs i byen hvis du besøger dem på din fodboldtur til Manchester. Det er en del af kulturen i Manchester at være fodboldfans. Vælger du at tage på en fodboldrejse til Machester City – Manchester United derbyet, så vil du få en fodboldoplevelse som er blandt verdens bedste og mest intense – det er bare en unik kamp at få fodboldbilletter til Manchester derbyet.

Legender. Manchester City er i nyere tid en klub hvor de har haft stor succes og med det følger nogle legender. Kun Aguero, Yaya Toure, Kevin Hart, Zabalete, David Silva og Vincent Kompany har været grundstammen i den seneste succes. Af tidligere spillere har de haft kendte navne som Richard Dune, David James, Uwe Rösler, Tevez, Georgi Kinkladze, Kevin Keegan, Vieira, Shaun Goater, Lampard, Fowler og Anelka i klubben. Den helt store legende er Colin Bell, der blandt andet har den ene tribune opkaldt efter sig, herudover er Joe Mercer, Dennis Law, Bert Trautmann, og Tony Book mfl. optaget i klubbens Hall of Fame.

Danske spillere. Manchester City har haft et par danske fodboldspillere i deres trup. Kasper Schmeichel, Peter Schmeichel, Kevin Stuhr-Ellegaard, Mikkel Bischoff og Niclas Jensen har alle spillet Premier League for klubben.

Træningsanlægget. Manchester City nye ejere har grundlagt et helt nyt £200 millioner City Football Academy. Det ligger i forbindelse med Etihad Stadium. En bro forbinder stadion med akademiet og træningsanlægget så det er ganske nemt at besøge på fodboldrejsen til Manchester City. Der er hovedbygninger og en masse træningsbaner ved akademiet, samt et stadion med plads til hele 7.000 tilskuer til akademiet/ungdomsholdenes hjemmebanekampe. Anlægget kan besøges, men der er tider hvor der er lukket af. Træningerne for Premier League truppen er lukkede, men ved særlige lejligheder åbnes der op for både private og presse.

Har du nogle spørgsmål til fodboldbilletter til Manchester City kampe eller fodboldrejser til Manchester City så kontakt os endeligt.