Køb billige fodboldrejser Liverpool og fodboldbilletter Liverpool. Vi tilbyder gode fodboldoplevelser på Anfield Road Stadium i Premier League og Champions League

  Dato  
  Kamp  
  Pris  
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12.  
 13.  
 14.  
 15.  
 16.  
 17.  
 18.  
 19.  
 20.  
 21.  
 22.  


 

Fodboldrejser til Liverpool

Oplev stemningen, atmosfæren og de fanatiske Liverpool fans på den traditionsrige og legendariske hjemmebane Anfield. Vær med når 45.000 fans synger ’You’ll Never Walk Alone’ og mærk hårene rejse sig på kroppen. Hos www.sportenrejser.dk er vi officiel billetagent hos Liverpool FC og tilbyder et stort udvalg af fodboldbilletter til Liverpool kampene. Vi har mange års erfaring og et rigtig godt samarbejde med Liverpool og kan derfor tilbyde danmark billigste fodboldrejser til Liverpool med officielle fodboldbilletter. Alle vores fodboldrejser til Liverpool er med officielle fodboldbilletter og inkludere derfor adgang til et Liverpool arrangement, hvor der er god optaktstemning, bar, gratis kampprogram og evt. spisning med alt fra dagens ret, buffet eller 4 retters servering. Fodboldbilletterne er bundet op på arrangementet og vil være på langsiden eller kortsiden. Fodboldrejserne til Liverpool er inklusiv 1-3 overnatninger på et nøje udvalgt 3-4 stjernet hotel med morgenmad. Du kan på Liverpool rejserne selv skræddersy ekstra nætter og opgradere fodboldbilletterne. 

Flybilletter er ikke inklusiv i vores fodboldrejser til Liverpool. Kampprogrammet i Premier League bliver tv-programsat ca. 6-8 uger før og først her kender vi de endelige spilletidspunkter. Når du booker flybilletterne skal du være opmærksom på at booke med tidligt ankomst, hvis du vælger at ankomme samme dag som fodboldkampen kan blive spillet. Et rigtigt godt tip er at det på weekenddage ofte er dyrere at flyve end på hverdage. Undersøg derfor om det kan betale sig, eller om det måske bliver samme totalbudget ved at booke flybilletter en dag før eller senere. Manchester Airport der er den store lufthavn i området og den ligger ca 40-75 min med tog fra Liverpool centrum. Ekstra nætter kan du nemt booke på vores Liverpool fodboldrejser.

En advarsel: Liverpool fodboldrejser og fodboldbilletter er altid meget populære, det betyder desværre at det også blomstrer med ulovlige billetsites og rejsebureauer der sælger ulovlige Liverpool fodboldbilletter. Der er sågar selv danske rejseselskaber der er medlem af rejsegarantifonden der sælger ulovlige fodboldbilletter! Derfor er det vigtig at du overvejer om det er risikoen værd at handle med disse uofficielle og ulovlige billetter. Problemet med deres Liverpool fodboldbilletter er at de er registreret i en anden persons navn, og at du derfor risikere at blive afvist entré - da du jo ikke kan dokumentere at du hedder det som står på fodboldbilletten. Hos www.sportenrejser.dk er vi officiel billetagent og det betyder at vi er godkendt til at sælge Liverpool fodboldbilletter og at der ikke er nogle risikoer. Du får dine fodboldbilletter til Liverpool når du handler hos os og de virker. Faktisk kan vi hvis uheldet skulle være ude og du mister fodboldbilletterne ringe til Liverpool og få udstedt nogle nye til dig. Det er tryghed!  Et fingerpeg på at Liverpool fodboldbilletterne er ulovlige hos andre udbydere er, at der ikke et arrangement/lounge med i fodboldbilletterne. Vil du læse mere om vores billetgaranti så kig på fanebladet af samme navn hvor også vores officielle agent logo er vist. 

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Liverpool

Anfield Stadion tur og Liverpool FC Museum er begge nogle fantastiske fodboldoplevelser, som du skal opleve på din fodboldrejse til Liverpool. På stadionrundvisningen vil du få adgang til det traditionsrige Anfield stadium og en passioneret Liverpool guide vil fortælle dig en masse gode historier om klubben. I løbet af den 1-1½ times guided stadionrundvisning vil du få adgang til omklædningsrummet, du vil stå i spillertunnellen og du vil klappe på Liverpool logoet inden du går mod banen. Du vil sidde på trænerbænken og du vil kunne mærke græsset hvor legenderne har scoret de afgørende mål. Der er også adgang til presserum, VIP Lounges og du vil se The Kop tribune, hvor de mest inkarnerede Liverpool fans hører til. 

Liverpool Museum giver dig hele historien fra hvordan Liverpool FC blev grundlagt til deres succeser og tragedier. Du vil i videoer, billeder og en masse gammelt fodboldudstyr opleve et fantastisk museum der både giver dig glade minder og en klump i halsen. Liverpool har jo haft meget succes og de har en masse pokaler og medaljer som du vil se, men de har også en tragisk historie med Hillsborough, som også bliver fortalt på museet. Det er et rigtig godt museum og du kan bruge alt den tid du ønsker.

Efter Anfield Stadium Tour og Liverpool FC Museum kan du gå op i Boot Room restauranten der også ligger på The Kop. Her kan du få et godt kvalitets måltid til en fair pris.

En god ide er at booke Anfield Stadium Tour hjemmefra. Er du heldig at det passer med datoerne og vil du betale lidt mere for rundvisningen, er der tider hvor Liverpool Legender agere guider. Blandt andet er danske Jan Mølby guide på Legend Tours. 

Liverpool Megastore. Den store Liverpool shop på The Kop er helt bestemt et sted du skal besøge. Her kan du købe alt tænkeligt merchandise med Liverpool logoet og deres spillere og legender. Her er der garanti for at du kan købe en souvenir med hjem fra Liverpool fodboldrejsen.

Memorial. På Anfield Road Stand (modsat The Kop og Liverpool shoppen) finder du den flotte port med "You’ll Never Walk Alone" skriften. Ved siden af den er der et Liverpool Memorial, som er et mindesmærke om Hillsborough-tragedien. De 96 Liverpool fans der mistede livet bliver husket og der er altid lys og blomster her til ære for dem. 

Havneområdet Albert Dock er et besøg værd. Her er der mange gode oplevelsesmuligheder, restauranter og på en solskinsdag er det skønt at sidde og nyde udsigten over Mersey River. Både i Albert Dock og de andre Docks er der blevet renoveret og bygger meget, så det i dag er det nogle populære steder at gå tur, spise og opleve. 

The Beatles Story ligger i Albert Dock og er en must-do oplevelse for dig der kan lide god musik og musikhistorie. The Beatles drengene er heltene fra Liverpool og deres musik har haft stor indflydelse på byen. De bliver hyldet rigtig mange steder og deres musik høres overalt hvor du kommer. På Beatles museum vil du få en tur ned ad ”memory lane” og blive guidet gennem hele historien af Paul McCartneys søster, og interviews med bandet og folk i musikbranchen. Der er mange sjove historier og masser at musik på museet. Dette er en oplevelse du næsten skal have med på din fodboldrejse til Liverpool.

Liverpool Eye ligger også i Albert Dock og er et pariser-møllehjul hvor du kan få en virkelig god udsigt over byen og Mersey River. 

Bem Brasil Restaurant på Hannover Street. Er du til kød og endnu mere kød så er dette et paradis for dig. Her får du udleveret en lille brik som enten siger ”ja tak” eller ”nej tak” til mere kød og så det kun dig selv der siger stop. Du henter selv salat med mere i buffeten og ellers kommer tjenerne rundt med store kødspyd som de skærer kødet af til dig fra, hvis du altså kan spise mere. Der er masser af forskellige slags kødspyd og et fint udvalgt af både øl og vin. Dette er en god typisk sydamerikansk madoplevelse du kan krydre din fodboldtur til Liverpool med. 

Den engelske pub. Den engelske pubkultur er helt fantastisk og på din fodboldrejse skal du også besøge en af disse. Det er på pubberne at du ofte får en god fodboldsnak og en masse historier om Liverpool FC. Mange pubber tilbyder også mad der er ganske ok. Typisk for pubmaden er at det er et klassisk engelsk måltid der bliver serveret. Fish and chips og tærter er stort set en garanti på menukortet. 

The Vines i centrum har været åbent siden 1867 er absolut et besøg værd. På kampdage er det stamsted for Liverpool fans. For 10 pund kan du købe adgang til et særskilt arrangement som starter omkring klokken 10 om morgenen. Her vil en tidligere Liverpool spiller give optakt og forudsige resultatet af dagens kamp. The Vines pub ligger lige i nærheden af Lime Street Station, der er tog-hovedbanen i Liverpool.

The Albert Pub ligger lige ved siden af The Kop tribunen og er et legendarisk sted. Her mødes Liverpool fans før og efter kampen og drikker en masse øl og synger Liverpool sange. Her er altid god stemning, mange mennesker og masser af Liverpool historik på væggene.

The Park Pub ligger lige overfor The Kop og er ligesom The Albert et fantastisk sted fyldt med Liverpool fans.

Steven Gerrard har også sin egen Vincent Cafe and Cocktail Bar og den er også ganske god. Her kan du nyde et godt solidt måltid, samt bestille et udvalg af gode drinks. Det er ikke en pub, men er alligevel populært da det jo er legendens eget sted.

Nattelivet er for alle i Liverpool, så hvis du møder en 65 årig med en øl i hånden ved midnatstid, så er det ganske normalt. Liverpool er et skønt sted at gå i byen og der er mange gode steder at besøge;

På Mathew Street og bydelen omkring ligger der mange pubs og diskoteker klods op af hinanden. The Cavern Club, der er stedet hvor Beatles gav deres første koncert er meget populært. Allerede fra klokken 12 starter livemusikken og det fortsætter til langt ud på natten - selv på hverdage. Her er der et godt miks af både den ældre og yngre generation.

Wood Street og Fleet Street og sidegaderne i det område er stedet hvor de store diskoteker og cocktails barer ligger. De har åbent til den lyse morgen og Liverpool folket fester ofte igennem her. Det er primært de unge som fester i dette område og der vil være dresscode og eventuelt gæsteliste på nogle af stederne.

Liverpool fanbutikker er der hele 3 af i byen og du kan næsten ikke undgå at støde ind i dem når du vandrer rundt i byen. I Liverpool One shopping centret ligger der en stor 2 etagers Liverpool shop. Lige ved siden af ligger Evertons, den er ikke er nær så populær! På Williamson Square ligger der også en stor Liverpool shop. Den største butik er selvfølgelig megastore på The Kop på Anfield. Det er et must at du besøger en Liverpool shop på din fodboldrejser til Liverpool.

Shopping. St. John Shopping center og Liverpool One ligger midt i centrum og du kan ikke undgå at støde ind i dem på din fodboldtur til Liverpool. Liverpool centrum er ikke andet end butikker, cafeer og restauranter så der er masser af mulighed for shopping i Liverpool. 

Vil du se mere fodbold? Du skal blot 900 meter væk fra Anfield før du finder Goodison Park, hvor lokalrivalerne fra Everton holder til. De to Liverpool hold spiller dog normalt ikke på hjemmebane i den samme weekend. Du kan dog købe fodboldbilletter til Manchester City eller Manchester United kampe og kombinere den med din fodboldrejse til Liverpool. Manchester ligger 45-75 min fra Liverpool i tog. Spørg os gerne om dine muligheder for 2 fodboldkampe på din Liverpool fodboldtur. Kampene bliver programsat ca. 6-8 uger før og først på det tidspunkt ved vi om de spiller på hver deres dag.

 

Liverpool FC klubinfo

Liverpool F.C. blev grundlagt 15. marts 1892 af John Houlding der var ejer af Anfield stadionet. Rivalerne fra Everton havde indtil da havde haft hjemmebane på Anfield, men flyttede pga. utilfredshed med lejeprisen, og derpå oprettede Houlding en ny klub for fortsat at kunne udnytte sit stadion. John Houlding ansøgte med det samme om at blive optaget i den nationale turnering, Football League, men fik afslag og måtte derfor spille i lavere rækker. Året efter kom de dog med og vandt det der dengang var 2.division.

Liverpool storhedstid startede i 60´erne med Bill Shanklys og Bob Paisleys spilfilosofi, træning og traditioner. En meget kendt tradition som Liverpool stadig har i dag, er at spillerne lige klapper på "You Never Walk Alone" skiltet i spillertunnellen inden de løber på banen. Bill, Bob og Kenny Dalglish har til sammen vundet 12 af de 18 Nationale mesterskaber Liverpool har vundet til dato. Du vil nok kunne genkende Kenny Dalglish fra hans 2. tid som træner i 2011, men hans træner succes med Liverpool havde han tilbage i 1980´erne, hvor han var spillende træner for holdet. Her vandt han blandt andet mesterskabet 3 gange. I 1994 var han også træneren bag Blackburns højst overraskede mesterskab.

I nyere tid har Liverpools størst triumf været den helt vanvittige Champions League triumf i 2005, hvor de var bagud 3-0 til Milan ved halvlegen men formåede af spille 3-3, og efterfølgende vinde i straffesparkskonkurrencen. Denne kamp er kendt som "The miracle of Istanbul" og er noget enhver fodboldfan vel husker. 

Titler: Liverpool er en succesrig engelsk fodboldklub og har vundet mange titler. Champions League hele 5 gange og har blandt de få klubber i Europa fået kopi af trofæet til evigt eje, UEFA cup 3 gange, Ligacuppen 8 gange og FA cuppen 7 gange. Den hjemlige liga Premier League hed fra 1892-1992 Football League First Division og den har Liverpool vundet hele 18 gange, og de var den klart mest vindene klub indtil i det liga format. Fra 1992 til i dag har den bedste engelske liga heddet Premier League og her har Liverpool kun formået at få 2.pladser som bedste placering. Det er de ikke tilfredse med i Liverpool, og slet ikke da rivalerne fra Manchester United har overhalet dem og vundet flere mesterskaber. 

Anfield blev bygget i 1884 og har været hjemmebane for Liverpool siden klubben blev grundlagt af ejeren af stadionet John Houlding i 1892. Anfield har væres under lidt ombygninger i tidens løb og senest er tilføjelsen af den Main Stand tribune gjort at der nu er plads til 54.074 tilskuer. Anfield er kendt for at være en af de stadions i verden med den bedste stemning og alle ved at det giver gåsehud når der synges You´ll never walk alone. Det mest charmerende ved Anfield er at du som tilskuer altid føler dig som en del af noget større. Alle fans er 100% med og der er en underliggende forventning fra de andre fans om at du støtter holdet og hjælper dem til sejren. Det er helt unikt! Book billige Liverpool fodboldbilletter og fodboldrejser til Anfield hos os.   

Legender. Der er rigtig mange Liverpool legender og du kan helt sikkert huske de fleste af dem; Bruce Grobbelaar, John Aldridge, Phil Babb, Patrik Berger, Jamie Carragher, Robbie Fowler, Xabi Alonso, Suarez, Fernando Torres, Steven Gerrard, Stephane Henchoz, Vladimir Smicer, Ian Rush, Kenny Dalglish, Ian Callaghan, Jason McAteer, Gary McAllister, Kevin Keegan, John Barnes, John Arne Riise, Daniel Agger, Jan Mølby og mange flere. På fodboldture til Liverpool kan du købe en Legends Stadium tour, hvor det er en af legenderne der viser rundt – det er en god fodboldoplevelse i Liverpool.

Melwood træningsanlægget er der hvor Liverpools træner. Det ligger ca. 20 minutter i bil fra Liverpool Centrum. Selve anlægget har alle de faciliteter en stor fodboldklub i dag har brug for, men er faktisk ikke specielt stort. Du kan sagtens tage derud og være heldig at se spillerne kører til og fra træningen, og måske endda få autografer. Da det ikke er længere væk fra centrum er der fodboldrejsende til Liverpool som har givet os gode kundeanmeldelser med beskrivelse om deres oplevelse ved  Melwood. Det som er udfordringen er at vide hvornår de træner, da det er lukket for offentligheden. Liverpool Academy ligger ikke ved træningsanlægget men har sit eget område i Kirkby godt 30 min fra centrum. Her kan du sagtens tage ud og se stedet, men der er intet specielt ved det, med mindre du lige opdager og husker talenterne derfra. Akademiet har trænet spillere som Robbie Fowler, Michael Owen, Steven Gerrard, Steve McManaman, Jamie Carragher og Raheem Sterling.

Rivalerne fra Everton. Everton er lokalrivalerne og modsat mange andre derbys er der ikke en særlig politisk, religiøst eller anden grund til de ikke kan lide hinanden. De er blot fra samme by og vil gerne have håneretten. Kampene har med den engelske fodboldkultur udviklet sig til nogle vanvittige lokal derbyer. Det er blevet til de kampe mellem to engelske hold, hvor der har været flest gule og røde kort. Du kan uanset de 2 holds placeringer aldrig være sikker på resultatet af kampen, da spillerne vil gøre alt for ikke at tabe. Spændingen på og uden for banen, og i Liverpool by kan også mærkes tydeligt på derbydagene. Fodboldrejser til Merseyside derbyet, som det kaldes, er meget populære og selvom holdene til tider har spillet om ligegyldige placeringer, så har kampene altid været fuldstændig udsolgte. Så vil du på fodboldtur til Liverpool-Everton er det en god ide at booke i god tid.

Rivalerne fra Manchester United. Hadet til Manchester United er meget intakt og stammer helt tilbage fra den industrielle revolution i 1920´erne, så det var ikke kun på banen, men især også arbejdsmæssigt og politisk deres rivalisering startede. I 1960 ´erne og frem vandt Liverpool mange titler, og fra 90´erne til i dag har det været Manchester United, som har vundet flest titler. De 2 hold misunder hinandens succes og har lavet mange slagsange om hvem der er bedst. I nyere tid handler det om for Liverpool at provokere og fortælle Manchester at de har størst Europæisk succes med 5 Champions League titler mod Manchester Uniteds 3. For Manchester United fans har de gjort en stor dyd ud af deres ”19” og ”20” kampagner og sange, for at fortælle Liverpool og alle de andre, at Manchester United er den mest vindende nationale fodboldklub med 20  mesterskaber. En vild fakta er at der ikke har været en direkte spillerhandel mellem de 2 fodboldklubber siden 1964.

De to klubbers fans har også haft en del hooliganisme og rigtig mange slagsmål og usmagelige slagsange om f.eks. München flystyrtet med Manchester Uniteds hold, og Hillsborough ulykken med Liverpool fans. I nyere tid har de to klubber dog vist stor respekt for hinandens ulykker og æret det ved at klappe eller holde 1 minuts stilhed. I dag er der ikke nogen hooliganisme og du kan helt trygt tage på fodboldrejser til Liverpool - Manchester United og for den sags skyld de andre Premier Leauge kampe. Politiet og myndigheder har gjort det helt af med hooliganismen, mens at stemningen og den gode fankultur er vokset.

Vi arrangerer rigtig mange fodboldrejser til Liverpool – Manchester United derbyet og det er altid fodboldrejser som er meget efterspurgte, vil du derfor opleve sådan en fodboldrejse til Liverpool – Manchester United skal du være tidligt ude.

Danske spillere. Den største danske spiller i Liverpool var Jan Mølby (1984-1996). Den nuværende kommentator kom til fra Ajax og fik hurtigt tilnavnet "The Great Dane". Mølby spillede hele 292 kampe og scorede 61 mål for Liverpool. I mange år havde han klubrekorden for flest antal scorede mål på straffespark. Daniel Agger spillede også i Liverpool med stor succes og er i dag en respekteret person i Liverpool for hans utrolige tilgang til klubben og byen. Christian Poulsen og Torben Piechnik har også spillet kampe for klubben. Flere andre danskere har været på ungdomskontrakter, men aldrig fået en 1.holdskamp

Har du nogle spørgsmål til Liverpool fodboldrejser eller fodboldbilletter til Liverpool kampene så kontakt os endeligt