Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Alle vores fodboldrejser til Barcelona er med officielle fodboldbilletter og vi kan derfor stolt prale med at vi har en billetlevering på 100%. Det er din sikkerhed for en fantastisk fodboldrejse til Barcelona.

 Vores fodboldrejser til Barcelona inkluderer som udgangspunkt:

  • 1-2 overnatninger på nøje udvalgte 3-4 stjernet hoteller i Barcelona.
  • Morgenmad.
  • Officiel FC Barcelona fodboldbillet til kampen.
  • Vores fantastiske service og gode rejsetips til flere oplevelser på din fodboldrejse til Barcelona.

På hver Barcelona fodboldrejse har I mulighed for at forlænge Jeres fodboldrejse ophold, opgradere Jeres fodboldbilletter og tilkøbe en stadionrundvisning med musuemsbesøg på Camp Nou.

Fly og transport er ikke inkluderet. Vi anbefaler at I læser vores guide vedrørende transport i fanebladet på en af vores fodboldrejser til Barcelona.

Vær opmærksom på at fodboldkampene i Premiera Division føst bliver endeligt programsat ca. 2-4 uger før og kan blive programsat til at skulle spilles fra kl. 16 om lørdagen. Der er en fredagskamp og en mandagskamp i ca. hver anden spillerunde, men det er yderst sjældent at FC Barcelona spiller de dage.

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Barcelona

Sportenrejser.dk har i mange år arrangeret fodboldrejser til Barcelona og har besøgt byen et utal af gange på vores fodboldture dertil. FC Barcelona er uden sammenligning den mest populære klub at tage på fodboldrejse til. Dette gør at vi har et utroligt tæt samarbejde med lokale billetagenter, FC Barcelona og turist attraktionerne i byen.  Vi har gennem mange år formået at lave så gode aftaler at kan tilbyde danske fans billige fodboldrejser til Barcelona.  Vi kender Barcelona rigtigt godt og kan anbefale nogle superfede fodboldoplevelser og turistattraktioner i byen, så udover at det er en helt fantastisk oplevelse at være blandt næsten 100.000 medrivende fodboldfans på Camp Nou, så anbefaler vi disse oplevelser på Jeres fodboldtur til Barcelona.

Camp Nou stadium tour og museum også kendt som Camp Nout experience er en fodboldoplevelse du skal have med på en fodboldrejse til Barcelona.  Her vil du få adgang til alle de steder som FC Barcelona spillerne bruger. Sid på Messi plads i omklædningsrummet, stå i spillertunellen og hør hymnen, sid på træner og udskiftningsbænken og mærk græstæppet.  Du vil også få adgang til  VIP-områder, presserum, kommentatorboksen, mixzone og et godt panorama view over Camp Nou. På FC Barcelona museum bliver hele historien om FC Barcelona fortalt i tekst og billeder. Du kan vælge at se videoer om alle FC Barcelonas stjernespillere gennem tiderne.  FC Barcelona trofæer står i pokalskabe og i perioder kan man få taget billeder med Champions League trofæet, eller opleve særudstillinger med Lionel Messi eller andre af FC Barcelona temaer.  Stadium tour og museum er selvguidet og du bestemmer helt selv hvor meget tid du vil bruge på de forskellige områder. Efter besøget bliver du selvfølgelig lukket ind i FC Barcelona shoppen, hvor der i 2 etager kan købes alt tænkeligt FC Barcelona merchandise. 

La Rambla er Barcelonas gågade. Den er 1,2 km lang og byder på rigtig mange souvenirbutikker, tapasbarer og gøglere. Det er en meget populær turistgade og derfor er der også altid rigtig mange mennesker og rigtig meget liv i gaden. En gåtur fra Placa de Catalunya plads og ned mod havnen er en god oplevelse. Gaden er dog turistgaden så priserne og kvaliteten på f.eks. tapas hænger ikke helt sammen. Deriomod kan du i mange af sidegaderne finde gode lokale tapasbarer og souvenir butikker hvor priserne er mere fornuftige og kvaliteten er langt bedre. På Ramblaen ligger La Boqueria der er et stort marked for kød, frugt og grøntsager, der kan man finde masser at frisk mad så langt øjet rækker.  På Ramblaen er også et skinkemuseum som er ganske sjovt at besøge. 

Carrer De Blai er navnet på en hyggelig gågade med mange tapasbarer med lokale specialiteter. Det er mest de lokale der benytter denne gade, men her kan du virkelig finde hyggelige tapasbarer. En sjov ting er at du selv peger på de tapas de har stående i baren  (med mindre du vælger noget andet fra menukortet) og alt efter hvilken farve pinden i tapas´en har, så koster den x-antal euro. Når du så er færdig med at spise aflevere du blot dine pinde og får en samlet regning for din middag. Gaden er beliggende ved metrostationen Poble Sec eller ca. 10 min gang fra Ramblaen. 

Las Arenas Shoppingcenter er den gamle tyrerfægtningsarena der er blevet ombygget til et shoppingcenter. Her kan man på toppen gå en rundtur og få et panoramaview ud over byen. På topetagen ligger der flere gode restauranter med stort udvalg af både steaks og tapas.

Stranden. Barcelona ligger ud til middelhavet og har en fantastisk lang strandkyst og en superhyggelig strandpromonade. Når vejret er godt og solen skinner er der altid masser af mennesker på strandene, I bydelen Barceloneta (Lille Barcelona) er det en vidunderlig strand. Her kan du spille beachvolley eller strandfodbold og nyde en kølig drink og lidt mad på en af de mange strandcafeer. 

Natteliv. Ved strandenpromonaden ligger der flere store diskoteker og barer.; Shoko, Opium, CDLC, Pasha og endda også Ice Bar, hvor du kan drikke øl mens du sidder i minusgrader. I bydelen Barri Gotic´s små gader ligger der rigtig mange barer og mindre diskoteker. En gåtur i de smalle gader i byens centrum byder på mange invitationer til en gratis øl eller drink, så du vil helt sikker kunne finde et godt sted. 

Barcelona havn er et skønt sted. Fortsætter man sin gåtur ned af Ramblaen mod vandet ender man til sidst ved havnepromonaden. Her er der en smuk træbro ud til et shoppingcenter og Aquarium (stedet du kan se alle verdens fisk).  Ved shoppingcentret ligger nogle rigtig gode restauranter med udsigt over vandet og til nogle ganske fine priser. 35-50 euro per person med øl eller vin.  

Shopping. På La Rambla har du et mekka af forskellige butikker, hvor det er muligt at købe alt hvad hjertet begærer af souvenirs. Ved Plaza Catalunya findes mange af alle de større international mærkers butikker og der mange shoppingcentre, som blandt andet El Corte Ingles. På Passeig de Gràcia, der ligger lidt nord fra Plaza Catalunya finder du glamour, shoppingbutikker og skønhed på allerhøjeste niveau. På Av. Diagonal, der er en lang vej der kører gennem Barcelona ligger der også kilometer lange shoppping muligheder.  I shoppingcentret L'illa Diagonal er der også flere gode butikker, blandt andre Decathlon sportsbutikken hvor man ofte kan købe sportstøj til gode priser med hjem fra fodboldrejsen. 

Mere Sport? Espanyol er FC Barcelona lokalrivaler og deres fodbold stadion Estadi Cornellà-El Prat ligger i udkanten af Barcelona. Der er der plads til 40.500 og er lokalt en meget populær klub. Vil I se dem spille kan man ofte få billige fodboldbilletter til deres kampe. Kontakt os endeligt for fodboldbillet priser til Espanyols kampe.

Barcelona håndboldrejser. Vi arrangere også håndboldrejser til Barcelona kampe. Hvis du vil have et tilbud på en håndboldbilletter er du meget velkommen til at kontakte os. 

Den olympiske by. I sommeren 1992 var Barcelona vært for OL. OL byen ligger på Montjuic bjerget der er i centrum af Barcelona. Her kan du se svømmestadion, det store olympiske stadion og indedørs arenaen Palau Sant Jordi, hvor der idag stadig er store koncerter, baskeball og håndbold.

Sagrada Família er en spektakulær kirke i Barcelona som er designet af den verdensberømte arkitekt Antoni Gaudí. Den er helt fænomenal og kan ikke sammenlignes med andre kirker. Desværre er det dog så populært at der kan være  flere timers ventetid hvis man vil indenfor.  Hans værker ses rigtig mange steder i byen og dem vil i helt sikkert se. Blandt de største af Gaudi´s værker er Casa Milà eller La Pedrera, som er en meget unik bygning på grund af dets meget anderledes med flotte facade. Parc Güell der er en stort park i udkanten af Barcelona er også blevet designet af Gaudi og et populært turist sted i Barcelona. Det koster dog lidt hvis man vil opleve alle værkerne.

 

FC Barcelona Klubinfo

Fútbol Club Barcelona er Cataloniens stolthed. Klubben blev grundlagt den 29. november 1899 af en gruppe schweiziske, britiske og catalanske fodboldspillere ledet af Joan Gamper, som vi også kender for The Joan Gamper Throphy Cup, som Fc Barcelona stadig spiller om hvert år inden sæsonstart. FC Barcelona er en af de ældste og mest succesrige klubber i Spanien og nyere tid har de haft stor succes med Deres talentfabrik og spillestil, der i mange år har været selv andre store fodboldkluber overlegne. 

Camp Nou er FC Barcelonas stadion. Der er plads til hele 99.354 siddende tilskuere. Det er det femte største stadion i verden og det største stadion i Europa. En helt vild fodboldoplevelse er at stå på de øverste rækker og se de små spillere på banen. Bagved Camp Nou ligger et mindre stadion som hedder Mini Estadi, her spiller Barcelonas B-hold deres hjemmekamp. Nogle af vores kunder også været heldige at se første holdet træne på Mine Estadi, mens de var på fodboldtur til Barcelona.

Blaugrana /Azulgrana er kælenavnet for FC Barcelona. Begge ord betyder ”blårødt”.

Titler. Fodboldklubben har vundet det spanske mesterskab hele 23 gange, senest i 2015. Champions League har de vundet 5 gange; 1992, 2006, 2009, 2011 og 2015. Det seneste årti har de været det mest vindende hold og nogle spillere har opnået at vinder alle nævneværdige trofæer inklusiv med landsholdet. I år 2009 opnåede klubben for første gang at vinde "The treble" som er nationalt mesterskab, pokalturneringen Copa Del Rey samt Champions League og verdensmesterskabet vandt de også inden for det

Mottoet "Més que un club" (mere end en klub), ser man overalt i klubben og det symboliseres det fællesskab der er i og omkring klubben og den fans. På Camp Nou ene langside står mottoet også med stort. 

El Clásico er årets helt store begivenhed. FC Barcelona og Real Madrid mødes i det der er verdens allermest sete fodboldkampe. Kampene er altid utroligt populære at tage på fodboldtur til og de bliver hurtig meldt udsolgt af de billige fodboldrejser, derfor har vi ofte en venteliste på vores fodboldrejser til Barcelona – Real Madrid kampene. Vil I på fodboldrejse til El Clasico og ligger rejsen ikke online, kan I altid kontakte os og forhører om mulighederne. Er man i Madrid eller Barcelona på en El Clasico dag vil man kunne mærke den simrende stemning alle steder, alle taler om den kamp og alle glæder sig til at se den.

Danskere i klubben. FC Barcelona har haft 4 danskere i på holdet, den første var Allan Simonsen fra 1979-83 og senere kom Michael Laudrup 1989-1994 og han anses i dag som en af legenderne i klubben. Han vandt hele 5 spanske mesterskaber i træk, 4 med Fc Barcelona, og senere er han også blevet kåret til ”Den bedste udenlandske spiller i Spanien i 25 år i perioden 1974-1999”. Ronnie Ekelund og Thomas Christiansen er de 2 andre danskere der har spillet i FC Barcelona.

Træningsanlægget for FC Barcelona hedder i dag Ciutat Esportiva Joan Gamper og ligger i forstaden Sant Joan Despi ca. 30 minutter fra centrum. Førsteholdet træner på en bane som har nøjagtigt samme græstype som på Camp Nou, dermed får spillerne de optimale forhold. Træningsanlægget har selvfølgelig gode faciliteter i omklædningsrum, mødelokaler og mediecenter.  De fleste træningssamlinger sker for lukkede døre og det er derfor ikke muligt at tage ud og se spillere træne på sin fodboldrejser til Barcelona. Dog bliver der en håndfuld gange om året åbnet op for publikum, men hvornår ved man ikke på forhånde. Når der inviteres til åben træning, sker det på B-holdets bane på Mini Estadi lige ved siden af Camp Nou.

Vil du besøge selve træningsanlægget kan man se de ungdomshold kampe der er i weekenden på anlægget. Der er dog ikke adgang til den bane hvor FC Barcelona førsteholdet træner. Det er nemt komme at ud til træningsanlægget fra byens centrum med Tramvia, linie T3, der en moderne sporvogn, der har endestation på Via Diagonal. Sidste stop på denne tur ligger fem minutters gang fra Ciutat Esportiva Joan Gamper.
La Masia som du med garanti har hørt om er FC Barcelonas talentfabrik og navnet på den skole som talenterne er en del af. Den ligger ved Camp Nou og derfor kaldte man også træningsanlægget for La Masia før de flyttede til Ciutat Esportiva Joan Gamper

Legender: I FC Barcelona er der rigtig mange store superstjerner der har spillet. Udover MIchael Laudrup kan vi i "nyere" tid nævne Ronaldinho, Carlos Poyul, Xavi, Ronaldo, Romaria,  ivaldo, Pep Guardiola, Gruyff, Luiz Enrique, Maradona, Koeman,Stoichov og der er mange flere. I dag vil folk på deres fodboldrejse opleve en levende legende som Lionel Messi og Iniesta som jo om nogen er troldmændene bag FC Barcelonas succes. Neymar og Suarez nuværende målstime er vanvittig og det gør at folk (forhåbeligt i sjov :) ) spørger os om vi ikke kan garanterer at de spiller når netop de er på fodboldrejse til FC Barcelona 

Har du nogle spørgsmål til Barcelona fodboldrejser eller fodboldbilletter til Barcelona kampe så kontakt os endeligt