Dato  
  Kamp  
  Pris  
  1.  


 

Fodboldrejser til Dortmund 

Vores fodboldrejser til Dortmund er inklusiv 2 overnatninger på 2-3-4 stjernet hoteller, morgenmad og officiel Dortmund fodboldbillet.

Alle Dortmund fodboldrejser er som udgangspunkt udrejse fredag-søndag. Kampene i Bundesligaen spilles fra fredag aften, men typisk lørdag og søndag, samt i nogle spillerunder er der en mandagskamp. Mange Dortmund rejsende er rejst med bil og kan kører når-som-helst efter en søndagskamp, men skal du med fly vil du sandsynligvis været nødsaget til at rejse hjem mandag. Ønsker du hjemrejse mandag kan der bookes en ekstra nat på selve rejsen. Ønsker du i stedet at rejse lørdag-mandag kan du kontakte os før booking for at få bekræftet om det er muligt:

Transport og flybilletter er ikke inklusiv i vores fodboldrejser til Dortmund.

Vi har stor erfaring med fodboldrejser til Dortmund og har i mange år arrangeret de officielle billetter til Dortmund og Signal Iduna Park. Ved køb af vores pakker får du adgang til den eneste officielle pakke der kan købes til klubben.  Der er følgende 2 muligheder; Adrenalin pakken og Adrenalin plus pakken, læs mere om dem på selve fodboldrejsen. 

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig fodboldoplevelse på Signal Iduna Park sammen med 60.000 vilde fans og den enorme støtte fra Der Gelbe Mauer (den gule mur som Dortmund fans bag det ene mål kaldes)

Go'  tur

Vi er et trygt valg når det gælder Dortmund fodboldrejser

Vi sælger de officielle pakker med 2 nætter og billet og den inkluderet ”Adrenalin Pakke”. Se mere på rejserne. 

Vi advarer dig virkelig for ikke at falde i fælden hos de agenter der ikke sælger denne her pakke, da dette er den eneste vej til at handle en lovlig og officiel billet til kampen. Bare i de her seneste måneder har vi desværre haft mange der spurgte på kun billetterne til Dortmund og efterfølgende har kontaktet os fordi de var blevet brændt af ved deres rejsebureau eller billetsite.

Der er hos Dortmund kun en eneste måde at få lovlige officielle billetter på og det er at købe en pakke som vi sælger. Det er derfor også helt enkelt for både du og jeg at gennemskue om andre sælger ulovlige billetter; hvis ikke det har det samme indhold som nedenstående er det med stor sikkerhed ikke handlet i kontrakt med Dortmund og dermed ulovligt og uofficielle billetter = du risikere ikke at komme ind til kampen og du kan blive tilbageholdt af politiet for videre efterforskning af sortbørshandel. Der er masser af billetsider og mange danske rejsebureauer der sælger ulovlige billetter, eller i pakker med hotel og billet, som de selv sammensætter med en ulovlig handlet billet (typisk en privatpersons sæsonkort).  Når du køber disse er fodboldbilletterne registreret i andre navne, som du jo aldrig kan dokumentere at du hedder og derfor vil du blive afvist entré.  Det mest skræmmende er at de her rejsebureauer og billetsider overhoved ikke fortæller dig om denne risiko. Sker der ikke noget har de jo ikke mistet noget ved det!

Hos os holder vi os til loven og vores holdning er klart defineret i alt vi arrangere;  er det ikke officielle billetter så gider vi ikke røre ved det. Vi vil altså helt klart meget hellere lade være med at tjene penge på at sælge dig en ulovlig billet med de risikoer der er og så beholde vores gode omdømme, end at begynde at tilbyde noget ulovligt for fortjenesten skyld. Det er andre bureauer desværre ligeglade med og det ødelægger din tur og ryet for branchen. 

Det er for sin vis ganske enkelt at arrangerer ulovlige billetter og der findes mange sortbørs sites, mellemmænd og billetagenter der sælger disse typer billetter, så adgangen til billetterne er simpel nok, det er bare et spørgsmål om hvilken holdning man som rejsebureau/billetagent har til moral, ulovligheder og risikoer på kundes vegne.

Hos os er du tryg!