FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE + EUROPA LEAGUE KAMPE

Vi regner med at sætte onlinesalget til kampene igang imorgen. Du kan allerede nu kontakte os på info@sportenrejser.dk

 

16/5 Inter Milan - AC Milan fra Kr. 

17/5 Man City - Real Madrid fra kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet. 

Andre Champions League kampe. 

Ønsker du at tage på fodboldrejser til Champions League kampe, som vi ikke har i programmet så kontakt os endeligt så undersøger vi muligheden for en fodboldrejse dertil.

Fodboldrejser og fodboldbilletter til Champions League finalen. 

Det er altid meget svært at få officielle løssalgs fodboldbilletter til Champions League finalen, da de ofte slet ikke er i salg. Det vi kan tilbyde er vores officielle Champions League Hospitality rejser. Her ligger prisniveauet omkring kr.15-20.000 per person. Vi kan, når de 2 finalehold kendes, ofte få billigere fodboldbilletter via agenturerne i de respektive fodboldklubber. Såfremt de tilbyder os billetterne. Salget til kampen sker ellers primært via UEFA, hvor du som privatperson selv skal lave en ansøgning og kan være heldig og vinde retten til at få lov til købe fodboldbilletter derigennem.

Champions League

UEFA Champions League er en international fodboldturnering for de europæiske topklubber. Turneringen er i dag forbundet med meget prestige og mange fodboldklubber prioritere faktisk turneringer højere end deres nationale turnering. Vi har hos sportenrejser.dk også altid rigtig stor efterspørgsel på fodboldrejser til Champions Leauge. Mange ønsker billige fodboldbilletter til de store holds fodboldkampe og det er ofte muligt at få på Champions League fodboldrejserne i gruppespillet - det skyldes at salgsperioden ofte er lidt kortere end ved fodboldrejser til de hjemlige turneringer og vi kun behøver 1 overnatning i undenfor på en hverdagsaften hvor hotellerne ofte er billigere. Det er jo bare fantastisk at du kan komme på Champions League fodboldrejse billigt.     

Champions League turneringen blev grundlagt i 1955 og indtil 1993 havde turneringens officielle navne været European Champion Clubs Cup og Den Europæiske Mesterholdsturnering, og dengang var det kun vinderne af de nationale ligaer kunne være med. I dag er det UEFA´s koefficientrangliste der afgør hvilke europæiske ligaer der får tildelt x-antal pladser i turneringen. Nogle hold er direkte med i gruppespillet, mens andre hold som enten er seedet eller useedet skal spille kvalifikations kampe mod hinanden for overhoved at nå til Champions League gruppespillet. Kampene i hovedturneringen spilles som gruppespil med 4 hold og 6 kampe i alt. Her går de 2 tophold videre til finalerne, mens nr. 3 kommer i Europa Leauge. Finalerne spilles over 2 kampe som knockouts kampe indtil selve finalen. Finalen spilles på et af Europas store stadion og er altid neutral grund - det hænder dog at finalen spilles et af finaleholdene hjemmebane.

Vindere. Ingen klubber havde formået at vinde Champions League 2 år i træk siden navnet skiftet til Champions League i 1993, indtil Real Madrid gjorde genvandt trofæet i 2016-17 sæsonen. I 2017-18 sæsonen slog de rekord med hele 3 sejre i træk. 

Champions League trofæet er en vandrepokal, som klubberne skal give afkald på til næste års vinder. Dog får klubberne ved 5 Champions League mesterskaber lov til at beholde trofæet. Nogle klubber fik før i tiden lov til at beholde trofæet da de vandt turneringen 3 år i træk. På fodboldrejser til de hold der har trofæerne kan du ofte se trofæet på deres fodboldmuseum.

Seks klubber har vundet trofæet og har fået et kopi af det:

Real Madrid, som vandt de første fem turneringer i træk fra 1956 til 1960.

AFC Ajax, som vandt tre turneringer i træk fra 1971 til 1973.

Bayern München, som vandt tre turneringer i træk fra 1974 til 1976.

AC Milan, som vandt deres femte turnering i 1994.

Liverpool FC, som vandt deres femte turnering i 2005.

FC Barcelona, som vandt deres femte turnering i 2015.

Danske klubber i Champions League gruppespillet:

FC København i 2006, 2010 og i 2013,2016

FC Nordsjælland i 2012

AaB i 1995 og i 2008

Brøndby IF i 1998

 

Har du nogle spørgsmål til Champions League fodboldrejser eller fodboldbilletter til Champions League kampe så kontakt os endeligt på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87