Dato  
  Kamp  
  Pris  
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  


 

Fodboldrejser til Arsenal

Vores fodboldrejser til Arsenal er inklusiv 1-3 overnatninger på 3-4 stjernet hotel med morgenmad og officiel Arsenal Club Level fodboldbillet. Du kan på alle vores Arsenal fodboldrejser nemt skræddersy turen, så den passer til dine ønsker. Du vælger blot dine ønsker om antal personer, værelsesfordeling, hotel og om i ønsker flere nætter og billetopgradering. Det hele bliver opdateret med en totalpris på dine valg på Prislisten og når du trykker på køb så er du allerede godt på vej på Arsenal fodboldrejsen.

Vi har ikke flybilletter inklusiv i vores fodboldrejser til Arsenal.

Arsenal er en de helt store Londonklubber og det er meget populært at tage på Arsenal fodboldrejse. Her vil du opleve det imponerende Emirates Stadium hvor der er plads til hele 60.355 fodboldfans og en stemning der er altid i top når The Gunners spiller. Det er en kæmpe fodboldoplevelse at være på Emirates når Arsenals fans jubler over de vilde tacklinger, de store chancer og når du hører brølet når de scorer giver gåsehud på armene. Arsenal fodboldrejser er bare fantastisk!

Vi har et godt samarbejde med Arsenal og er blandt de få danske rejseselskaber der kan tilbyde fodboldrejser med officielle og lovlige Club Level fodboldbilletter. Club Level er de eneste billetter som Arsenal godkender til videresalg og der er en streng håndtering af deres fodboldbilletterne. Vi kan stolt skilte med at vi er officiel agent og du kan altid helt trygt handle fodboldbilletter til Arsenal hos os. Hos os får du adgang til Club Level Lounge området, gratis øl og vand i halvlegen, et kampprogram, en museumstur og en £5 rabatkupon til brug i The Armoury, der er Arsenals megastore. Club Level er det midterste afsnit på stadion og er placeret bag målet til hjørneafsnit. Du kan også vælge at opgradere fodboldoplevelsen med spisning i Club Level loungen. Arsenal spisnings arrangementerne er kendt for at være blandt de bedste pre-match hospitality indenfor fodboldverdenen.

Advarsel! Pas på du ikke køber ulovlige sortbørs billetter hos nogle af vores konkurrenter! 

Først og fremmest er det vigtigt at nævne at Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Arsenal fodboldbilletter. Dette er desværre bare ikke tilfældet hos flere af vores konkurrenter, og vi er triste over at de er med til at give branchen et ry for at være usikkert. Vi føler os derfor meget forpligtet til at pointere at hos www.sportenrejser.dk gør vi det ordentlig og at du har absolut ingen risiko ved at handle fodboldbilletter hos os.  Vi tilbyder 100% billetgaranti, nul risiko og total tryghed på alle vores fodboldbilletter. Siden vores grundlæggelse i 2008 har vi ikke haft et eneste tilfælde hvor kunderne ikke fik deres fodboldbilletter. Vi er nemlig sikret mod fejl og kan udstede billetterne på ny hvis uheldet skulle ske og i mistede billetterne. Der er altid en medarbejder på vores 24 timers nødtelefonen, så det nr. tages blot i brug og så kan det hele ordnes på meget kort tid.

Forskellen på os og mange andre fodboldrejseselskab og billetsites er at vi har er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Arsenal og vi kan derfor lovligt og med klubbens accept kan videresælge fodboldbilletterne. Det er ikke alle der kan få adgang til dette agentur og har midlerne til at opretholde kontrakten. For at handle officielle billetter betaler vi nogle højere billetpriser end på det sorte, uofficielle og ulovlige billetmarked. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge Arsenal fodboldrejser og Arsenal fodboldbilletter til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi har også den tryghed at vi ved at billetterne altid kan udstedes på ny da de er handlet i kontrakt med klubben.

Når andre sælger ulovlige sortbørs fodboldbilletter til dig i deres fodboldpakker eller i deres løssalgsbilletter betyder det ganske enkelt at disse selskaber køber fodboldbilletterne via uofficielle og ulovlige kilder. Primært er dette privat udstedte sæsonkort som organiseret bagmænd sælger til branchen. Det en kæmpe forretning og sikkert også et utrygt miljø, som vi på ingen måde gider at være en del af. Problemet er skræmmende fordi du som forbruger helt uvidende kan tage afsted på fodboldtur og så stå foran stadion med en ugyldigt billet. Problemet for dig er at fodboldbilletterne ikke bliver registreret dit navn og du risikere ikke at kunne komme ind på stadion, da billetterne ikke er udstedt til dig. Forsvinder fodboldbilletterne eller virker de ikke ved entré har du intet sted at henvende dig og du kan kun klage til selskabet. Selskabet kan så sikkert ikke gøre særligt meget, da de sandsynligvis ikke engang selv ved hvilke fodboldbilletter i er blevet tildelt, og selv hvis de har billetnr. med mere er disse sæsonkorts udstedt i andre navne, så de på ingen måde kan blive dine uden risikoen for at du ikke kommer ind på stadion.

Vi har været i branchen i mange år og har desværre set disse situationer masser af gange, hvilket er forfærdeligt fordi det ødelægger din fodboldrejse og branchens ry. Det burde jo være sådan at vi kun fortalte hvorfor vi er gode og ikke hvorfor mange andre er dårlige. Vi oplever desværre bare for tit spørgsmålene om troværdighed og med ovenstående håber vi at dit indblik i billetverdenen blev tydeliggjort. Der er jo ikke nogle af de her selskaber der skilter med at de handler billetterne ulovligt. Modsat kan vi skilte med at vi gør det ordentligt.

Her er det officielle agent logo, som vi stolt kan skilte med:

Official billet logo. vi er officiel billetagent hos Arsenal og sælger lovlige fodboldbilletter og fodboldrejser

 

Spilletidspunkter for Premier League, Liga Cup, FA Cup, Champions League & Europa League

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League først er programsat 4-8 uger før og først på det tidspunkt kender vi det endelige spilletidspunkt for kampen. Det er en god ide at have flybilletter der kan ændres. Vores fodboldpakker er oftest sat fra lørdag til mandag i weekend spillerunderne, men vær opmæksom på at der også er nogle fredag aften og mandag aften kampe i weekendrunderne. Det er yderst sjældent at de store hold spiller hjemme fredag eller mandag, da det handler om tv-penge/reklameindtægter.

Ved Premier League kampe i midtugen spilles de oftest tirsdag eller onsdag og vores rejser er derfor oftest sat fra tirsdag til torsdag.

Liga Cup og FA Cup ligger på blandede spilledatoer både i weekenden og hverdage. 

Champions League kampene ligger altid tirsdag eller onsdag. 

Europa League spilles om torsdagen. 

Bemærk også at når Arsenal kampene er endeligt programsat kan vi sagtens have sat dem med kun 1 overnatning. Du kan også sagtens få et tilbud med kun 1 overnatning hvis kampen er endeligt programsat og vi har dem stående med flere nætter. 

Mange af vores kunder der tager på fodboldrejse til London vil gerne se flere kampe i samme weekend, hvor de så besøger en af de andre London klubber, som Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Watford, Brentford, Millwall, Wimbledon og evt. andre af de lavere rangeret klubber. Så snart kampene er programsat og vi er sikrer på at kampene ikke ligger samtidig kan du tilkøbe fodboldbilletter til de andre fodboldkampe.

 

Rejsetips ved fodboldrejser til Arsenal

Arsenal Museum, Stadium tour og Megastore er hver især nogle superfede fodboldoplevelser. Ved stadion har de et stort Arsenal museum der hylder deres legender. Her er der udstillet en masse fodbold rekvisitter og hele Arsenal historien bliver fortalt i videoer, billeder og ikke mindst i deres pokaler, som flot bryder en stor del af museet. Stadionrundturen er guidet og varer ca. 1 time. Guiderne hos Arsenal har altid nogle gode historier og er ofte passioneret fans af klubben, og de kan sandsynligvis svarer på de fodboldspørgsmål du måtte have. 

Pubs er en del af den engelske fodboldkultur og du skal da opleve et pub besøg på din fodboldrejse til Arsenal. De engelske pubber er noget helt for sig selv. Stemningen er tit rigtig god, man falder hurtigt i snak med andre og kan sikkert få en god fodboldsnak. Udvalget at fadøl er ofte meget stort og mange pubs har deres eget minibryggeri man kan smage. I mange tilfælde er maden faktisk også ganske god på de engelske pubs. Der er tusindvis af pubs at vælge imellem i London, så lad din tørst eller din sunde fornuft guide dig til én eller flere af disse. Anbefalet Arsenal Pubs, hvor der er mange Arsenal fans der mødes på kampdagen til skrål, sang og god stemning:

The Twelve Pins ligger tæt på Finsbury Park stationen og er en favorit blandt Arsenal fans. Her er alle borde og stole fjernet på kampdage og så står du ellers op og synger med på Arsenal sangene, mens du får dig nogle fadøl. Der er optakt på til fodboldkampen på storskærmen. Vi har mange fodboldrejse gæster der har besøgt denne pub og givet gode feedbacks. Adresse: 263 Seven Sisters Road

El Commandante ligner ude fra en helt almindelig engelsk pub, men indenfor er det hele i Cuba stil. Det er en skøn bar og der er masser af fadøl, drinks og slagsange. Adresse: 10 Annette Road

The Gunners pubben er kendt for deres fine baghave hvor du kan nyde en øl i solen. Pubben er pakket ind i Arsenal merchandise og stemningen er i top både før og efter kampen. Adresse: 204 Blackstock Road

The Tollington. Det er en engelsk pub, men de servere en god thaimad og der er en fantastisk stemning både før og efter Arsenal kampene. Adresse: 115 Hornsey Road

Mere fodbold. Der er mange fodboldrejsende der vælger at se flere fodboldkampe i London i den samme weekend. Du kan dog først booke fodboldbilletter til 2 fodboldkampe når de endelige kamptidspunkter ligger fast ca. 6-8 uger før. I Londonområdet findes fodboldklubberne Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Fulham, Crystal Palace, QPR, Charlton, Millwall, Wimbledon, Leyton Orient og Brentford. Derudover er Wembley Stadium hjemmebanen for landsholdet også i London. En rundvisning på dette stadion er også virkeligt fedt da der er så meget historie omkring landsholdet og fodbold sportens oprindelse. Vil du se to fodboldkampe på din fodboldrejse til Arsenal så kontakt os endeligt, så kan vi arrangerer fodboldbilletter til den ekstra fodboldkamp.

Bus turist-tour. Der er masser af muligheder for at tage en guidet busrundtur i London og de her Hop on-Hop off busser ses overalt. De har alle de store seværdigheder som del af truten og det fede er, at du så kan hoppe af og på alt efter hvad du vil gerne opleve. Dette er en god måde at få mange oplevelser på en gang og det giver også et indblik i hvor kæmpe stor London er. Vil du besøge mange attraktioner anbefaler vi at du køber en 48 timers tur, da det kan være svært at nå mere end 3-5 attraktioner per dag.

Floden Themsen. Igennem London løber floden Themsen. Her kan du booke en sejltur og se byen fra vandet. Citycrusies er en af udbyderne og hos dem kan du købe en tur med spisning og 1½ times sejltur på Themsen. Der er mange selskaber der sejler ud fra molen ved siden London Eye.

Shopping vil sandsynligvis være en stor del af din fodboldrejse til Arsenal. De centrale steder som Piccadilly Circus, Oxford Street og Regents Street er shopping gaderne som du helt sikkert vil bevæge dig rundt på. I Londons gader ligger alle de tænkelige butikker og brands du måtte ønske at besøge. De store modehuse og brands har deres egne butikker, og i shopping centrene husere de helt sikkert også. Det velkendte luxery center Harrods er en destination i sig selv. I det 160 år gamle center er der masser af luksus og velvære produkter. Et andet godt sted at shoppe er i Selfridges på Oxford Street - det er dem med de skrigende gule poser! Her er der 6 etage med mode, velvære og meget mere. Andre gode steder er Liberty, Marks and Spencer, House of Fraser, Debenhams, H&M og Primarks. Der er butikker for enhver smag og pengepung. Skal vi lige nævne en enkelt butik som er god for os fodboldnørder, så er Lillywhites butikken ved Piccadilly Circus et fantastisk sted at købe en fodboldtrøje med hjem fra fodboldturen i. Her er der 6 etager med sportstøj, sportsudstyr og de har stort set alle engelske fodboldklubbers trøjer, samt mange af de udenlandske.

London Eye. Oplev London fra luften i det fantastiske pariserhjul på bredden af Themsen ved South Bank. Du kommer op i hele 135 meters højde og der er en storslået udsigt over hele London. Om aftenen er denne tur rigtig flot med byens lys og Westminster Palace/Big Bens aften belysning på den anden side af Themsen er virkelig et smuk syn.

Madam Tussaud’s Voksmuseum er vel nok verdens mest skøre opfindelse. Her kan du stå ved siden af voksfigurer af mange af de store kendisser og personligheder. Det er en sjov og anderledes oplevelse og du vil helt sikkert opleve, at du tror personen ved siden af dig er ægte, men så alligevel ikke er det. Her vil du få en både fascinerende og skræmmende oplevelse på samme tid. Her er der nok også den største chance for at få et billede med hjem af en kendt fodboldspiller, fra din fodboldrejse til Arsenal.

Teater og musical. Udvalget af musicals i London er enormt og det er nogle fantastiske oplevelser du kan få i et af de klassiske teatre. Kvaliteten på musicals i London er bare vildt god og sågar har nogle af dem fået så stor succes, at de har turneret verden rundt. Londons Musicals er meget populært, derfor kan det være svært at få billetter til bestemte forestillinger. Vi har dog ofte adgang til alle de store shows som Lion King, Thriller, Billy Elliot, Queen, Mama Mia, Les Miserables og Phantom of the opera og mange flere. Så skriv endeligt til os hvis du vil kombinerer fodboldrejsen med musicalbilletter.

Buckingham Palace og Change of the Guards. Dronning Elizabeths bolig Buckingham Palace ligger midt i London centrum og er en af de helt store seværdigheder. Her er det muligt at se vagtskiftet på paradepladsen foran Buckingham Palace. Det finder sted på alle hverdage fra kl. 11.30 og søndage kl. 10.00. Det er en god ide at være der i god tid. Der er også et vagtskifte af The Queen's Life Guard, det er med heste og sker hverdage kl.11.00 og søndage kl.10.00 på Horse Guards Parade, der ligger i den østlige ende af St. James Park.

Big Ben og Westminster. Big Ben hænger i Dronning Elizabeth tårnet der er en del af Palace of Westminster, som er parlamentsbygningen i England. Det er et utrolig smukt og meget stort ur. Det er også en meget imponerede bygning, som du skal se i løbet at din fodboldrejse i London. En god idet er at se det fra London Eye i aftenlyset, hvor det bliver oplyst på virkelig smuk vis. I det samme område ligger Westminster Abbey kirken hvor Prince William og Kate blev gift. Downing Street 10, hvor den engelske Premierminister bor ligger blot få 100 meter fra Big Ben. Det kan varmt anbefales at tage en gåtur i og omkring Westminster, når i er på fodboldtur til Arsenal.

Hyde Park, St. James Park og Regents Park er alle hyggelige parker at slappe af i. Det er nogle skønne grønne omgivelser i midten af storbyen. Her vil du kunne slappe af og tage et break fra fodbold, pubs og shopping.

Tower of London og Tower Bridge er begge vigtige dele af det historiske London og England. Borgen Tower of London har nogle meget imponerede bygninger og tårne med mange forskellige historier. De er nærmest uendelige, så der må du altså tage på rundvisningen for at få det fulde overblik. På rundvisningen vil du blandt andet se Storbritanniens kronjuveler og mange af de kongelige rekvisitter som er udstillet. Der er åbnet hver dag.

Andre museer og udstillinger. For dig der elsker kunst, design, historie og science er der også disse muligheder for at få en god oplevelse: Victoria & Albert Museum, Natural History Museum, Tate Modern, National Gallery, British Museum, Southbank Centré og Science Museum er. Gratis entré på flere af dem.

 

Arsenal FC klubinfo

Arsenal Football Club spiller i den engelske Premier League og holder til i det nordlige London. Arsenal blev stiftet som Dial Square i 1886 af arbejdere fra regeringens våbenfabrik Royal Arsenal i bydelen Woolwich, men klubben blev kort efter omdøbt til Royal Arsenal. I 1891 blev navnet ændret igen, denne gang til Arsenal Woolwich og klubben indgik i 1893 i Football League og startede i Second Division, der var den næstbedste række. Deres første oprykning til First division i 1904 var en stor succes, men allerede i år 1910 gik klubben fallit, umiddelbart på grund af klubbens geografiske placering, som betød meget lave tilskuertal. I år 1913 vendte klubben dog tilbage til Second Division i en ny udgave. De flyttede i den her periode fra Woolwich bydelen i syd til det nye stadion Arsenal Stadium i Highbury bydelen i Nordlondon og opgav derfor også navnet Woolwich. Siden da har klubben heddet Arsenal F.C. som vi kender den i dag.

Arsenal første succesperiode kom i årene efter de i 1925 ansatte Herbert Chapman som træner. Chapman havde vundet ligaen med den nordengelske klub Huddersfield Town 2 gange. Chapman revolutionerende med ny taktik og træningsmetoder. Det kombineret med nogle nye spillerindkøb udgjorde grunden til klubbens dominans i engelsk fodbold i 1930'erne. I årene 1930 til 1938 vandt Arsenal 5 mesterskaber og FA Cuppen to gange. Chapman døde dog pludselig i 1934 og fik ikke oplevet hele succesen, men størstedelen af æren er alligevel tilskrevet ham. Chapman er stadig en omtalt legende i dag, da det efter sigende var ham der var den ansvarlige for at undergrundsstationen Gillespie Road blev omdøbt til Arsenal i 1932. Den er i dag stadigvæk den eneste undergrundsstation der er opkaldt efter fodboldklub i England. Dette vil du blandt andet kunne hører i nogle af deres slagsange, når du er på fodboldrejser til Arsenal.

Efter suspensionen af alt engelsk fodbold under 2.verdenskrig, vandt Arsenal ligaen i år 1947-48 og igen i 1952, under ledelse af Tom Whittaker. Derudover vandt de FA Cuppen i 1949-50, men ellers var 1950'erne og 1960'erne en periode uden den helt store Arsenal succes.

Arsenals anden succesrige periode begyndte efter de ansatte Bertie Mee som træner i 1966. Efter at have tabt to Ligacup finaler, vandt de i år 1969-70 både FA Cuppen og Inter-Cities Fairs Cuppen, og året efter kulminerede det med klubbens første The Double (vinder i både ligaen og FA Cuppen). De efterfølgende år blev succesen dog ikke fulgt ligeså godt op rent pokalmæssigt. Arsenal endte som nr. 2 i ligaen i 1972-73, tabte tre FA Cup-finaler (1971-72, 1977-78 og 1979-80) og tabte pokalvindernes Europa Cup-finale i 1979-80 på straffespark. Deres eneste pokal de vandt i den periode var da de slog rivalerne fra Manchester United i 1978-79 i FA Cup-finalen.

Arsenal er en klub der bølger lidet frem og tilbage med succes og 1986 var starten på deres tredje succesfulde periode. De ansatte den tidligere Arsenal spiller George Graham som manager og i den første sæson i 1986-87 vandt Arsenal liga cuppen. Dette blev efterfulgt af ligatitlen i 1988-89, efter et mål i allersidste minut i sæsonens sidste kamp. Arsenal var foran 1-0, hvilket betød at Liverpool ville vinde mesterskabet, men i sidste minut scorede Michael Thomas til 2-0 og Arsenal vandt ligaen på måldifference. I 1990-91 vandt Arsenal ligaen igen i en sæson hvor kun en enkelt ligakamp blev tabt. Arsenal vandt både Ligacupen og FA-cuppen i 1992-93 og sin anden europæiske triumf i pokalvindernes turnering i 1993-94. George Grahams blev dog fyret i 1995 efter at det blev opdaget, at han havde fået penge under bordet ved at skrive kontrakt med udvalgte spillere fra en bestemt fodboldagent. Bruce Rioch overtog holdet, men allerede efter 1. sæson var han ude igen og i 1996 blev Arsene Wenger klubbens nye manager.

Arsene Wenger kom til med nye træningsmetoder og indkøb af udenlandske spillere. Det er en æra som i Arsenal regi kaldes den fjerde succesfulde periode. Det er under hans tid blevet til mange titler og succesfulde sæsoner. I 1997-98 og 2001-02 sæsonen vandt Arsenal The Double. I år 1999-2000 tabte de finalen i UEFA Cup finalen til Galatasaray på straffe i Parken i København. I 2003 og 2005 vandt de FA Cuppen og en af de allerstørste bedrifter i den Engelske Premier League går under navnet ”the invincibles” og er en referere til Arsenals 2003-04 sæson. Her spillede de 38 kampe og gik ubesejret igennem sæsonen og dermed vandt mesterskabet. Det var endda i en sæson hvor klubben ikke havde investeret mange penge i nye spillere, da det nye stadion projekt var under planlægning. I 8 ud af Wengers 11 første år som manager blev det enten til en 1. eller 2. plads i ligaen, men holdet formåede aldrig at genvinde titlen. Arsenal succes i Champions League har været begrænset, men i 2005-06 sæsonen nåede de helt til finalen, hvor de dog tabte 2-1 til FC Barcelona. Arsenal var det første London baseret hold til at spille i Champions League finalen og det er der blevet skrevet en del om, som du vil kunne opleve på Arsenals museum, som er værd at besøge på fodboldturen til Arsenal. Arsenal er desuden det hold som har den længste ubrudte række af sæsoner i bedste engelske række, i det klubben ikke har været ude af bedste række siden oprykningen i 1919 – det er da imponerende!

Siden den historiske sæson i 2003-04 har Arsenal ikke vundet mesterskabet. Den højeste placering er i 2015-16, hvor de blev nr. 2 efter at Leicester højst overraskende vandt mesterskabet. Arsenal har dog vundet nogle titler siden det seneste Premier League mesterskab. I 2005, 2013 og 2014 vandt de FA Cuppen og er sammen med Manchester Uniteds titel i 2016 de nu de to mest vindende hold i FA Cuppen. Comunity Shield trofæet har de senest vunder i 2014 og 2015.

Titler. I The Football League & Premier League har de vundet 13 mesterskaber, 2 League Cup, 12 FA Cup, 14 Community Shield, 1 European Cup Winners' Cup og 1 Inter-Cities Fairs. Alle disse pokaler og titler kan du se og læse meget mere om på din Arsenal fodboldrejse når du besøger Arsenal museum.

Emirates Stadium. Klubbens hjemmebane har plads til hele 60.355 tilskuer og det er et af de flotteste stadions i verden. De runde hjørner giver en utrolig stemning og du føler uanset hvor du sidder på stadion, at du er en del af noget stort. Deres Club Level lounges som vi blandt andet har vores fodboldbilletter til Arsenals kampe i, er utrolig flot indrettet med højt til loftet og en god udsigt over stadionområdet. Arsenal har gjort meget ud af at deres fans skal have en fed fodboldoplevelse og har de seneste år haft fansene med på råd omkring forbedringer. Området ved stadion er i dag indrettet med The Amoury shoppen, små opstillede mad og øl boder, samt hyggelige fællesområder hvor du på kampdagen kan varme op til kampen. Stadionet er blevet pyntet med store bannere af legendariske spillere og statuer af kanoner og tidligere spillere er placeret omkring stadion.

En fed detalje på Emirats stadium er at omklædningsrummene er specielle, idet Arsenals omklædningsrum er ovalt, mens modstanderens omklædningsrum er firkantet. Dette skulle efter sigende have en positiv effekt på hjemmeholdet, at der ingen hjørner i deres omklædning. Overtro er som du nok ved også en del af fodbold – vi må så bare krydse fingre for de scorer nogle mål og du oplever brølet fra Arsenals fans når du er afsted på fodboldtur!

Highbury. Indtil 2006 havde Arsenal hjemmebane på Highbury der havde plads til 38.500 siddepladser. Det var blevet et gammelt stadion og i stedet for at renovere mere på det, besluttede Arsenal at der skulle bygges et nyt. Arsenal spillede hele 93 år på Highbury og det legendariske stadion er bevaret i den forstand at det er ombygget til lejligheder. På fodboldrejsen til Arsenal kan i se en mindetavle og dele af det gamle Highbury, da det kun ligger få minutters gang fra det nye Emirates Stadium.

Træningsanlægget ligger i Colney nord for London og er 0.58 km2 stort. Her er 10 baner, 3 til førsteholdet, 3 til reserverne, 3 til ungdomsholdet og 1 hvor holdet under 18 år spiller deres kampe. Bannerne er med det samme græstæppe som på Emirates Stadium, så forholdene i træning og kamp ligner hinanden. Anlægget er fuldt udstyret med genoptræningsmaskiner, lægestab, massage rum og temperaturbade. I 2015 blev det planlagt at udvide anlægget så det fra 2017-18 sæsonen bliver opgraderet med nye løbebaner, spa, svømmehal og et højteknologisk scouting center. Akademiet rykkes ligeledes til Colney.
Området ligger lidt langt fra London centrum og det er sjældent at vores fodboldrejse gæster vælger at tage dertil, da der kun er lukkede træningspas. Du kan dog være heldig at spillerne stopper ved indgangen og skriver autografer – selvom de har fået forbud mod det! Vælger du at tage derud kan du også besøge Watford fc træningsanlæg da det ligger lige ved siden af.

Danske spillere. Den største danske spiller i Arsenal er uden tvivl John Faxe Jensen. Han er en legende og en kultfigur i Arsenal. Han spillede 138 kampe for klubben og havde et ry for ikke at kunne score. Arsenal fans lavede derfor en sang "We'll be there when Jensen scores!" og fra 1994 råbte fansene ”shoooot” hver gang han havde bolden i et område han kunne score fra. I kamp nr. 98 scorede John Faxe sit 1. mål for klubben og det blev der efterfølgende lavet sjove t-shirts og sange om. Nicklas Bendtner er en anden dansk spiller som har været i Arsenal og han har også lidt af et ry i klubben. Sebastian Sværd og Jonas Rasmussen har også haft kontrakt med Arsenal.

Legender. Arsenal er et succesfuldt hold og med det følger der en masse store legender. I nyere tid har spillere som Tony Adams, Dennis Bergkamp, Ljungberg, Thierry Henry, Patrick Vieira, Ian Wright, Robert Pires, David Seaman, Ashley Cole og Anelka alle spillet for klubben. Før dem var det stjerner som Pat Jennings, Charlie George, Pat Rice, Cliff Bastin, George Armstrong og Liam Brady som vandt for klubben og i dag er deres store legender.

Rivalerne fra Tottenham. North London derbyet mellem Arsenal og Tottenham har eksisteret helt tilbage fra dengang hvor Arsenal rykkede klubben fra Sydlondon og op til Nordlondon kun få kilometer fra Tottenhams hjemmebane White Hart Lane. I dag er det et af de mest interessante og mest intense fodboldderbyer i verden. De 2 klubbers fans hader hinanden og det smitter af på spillerne. Det kan du virkelig se, høre og mærke når du er på fodboldtur til North London derbyet. I nyere tid har de 2 klubber været meget lige og kampene bliver vundet af begge hold. Ser vi tilbage i tiden har Arsenal dog haft overtaget og vundet en del flere kampe end Tottenham. Succesmæssigt er Arsenal også langt foran Tottenham og det fejre de blandt andet med ”St. Totteringham's day”, der er dagen hvor det matematisk ikke længere er muligt for Tottenham at få en højere placering i Premier League end Arsenal. I Tottenham har de St. Hotspur day den 10 april som symbol på en FA Cup Semifinale sejr tilbage i 1991.  Arsenal fans kalder sig selv "Gooners" med reference til våbenfabrikken. Tottenham fans kalder sig for "Yids/Yiddo" med reference til det jødiske område ved White Hart Lane. Selvom ikke alle Tottenham fans er jødiske, så har de adopteret navnet og det er nu blevet et naturligt ord for en Spurs fan eller spiller. De to navne bliver der lavet rigtigt mange slagsange om, som bliver sunget på stadion og på pubs før kampene – også selvom de ikke spiller mod hinanden. Det vil i opleve på stadion og på pubs når fodboldrejsen går til en af de 2 klubber.

Andre derbys og rivaler. Arsenal Fans deltog i en afstemning om hvem der var deres største rivaler. Her vandt Tottenham stort og efterfulgt at Manchester United, som de har kæmpet om mesterskabet mod i mange år. Det var overraskende for nogle da både Chelsea og West Ham også er Londonhold. Tottenham og Chelsea lavede samme afstemning og deres fans så begge Arsenal som deres største rivaler.

Lidt andre sjove Arsenal Facts:
Arsenals røde trøjer kommer af at de ikke selv havde penge til spillertøjet. Via en donation fra Nottingham Forrest fik de et spillersæt. Derfor spiller de også i rød i dag, ligesom Forrest.

Klubben bliver også kaldt The Gunners, fordi klubben blev startet af arbejderne på en våbenfabrik. Logoet med kanonen på er også et symbol på arbejdspladsen.

Arsene Wenger var den første udenlandske træner der vandt Premier League.

Arsenal var det første hold der nogensinde blev vist i tv - i 1927!  

Har du spørgsmål til en Arsenal fodboldrejser eller Arsenal fodboldbilletter så kontakt os endeligt