1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Fejring af mål. arsenal fodboldbilletter

  • Bag målet billet ved West Ham fodboldrejser
  • Hjørne afsnit billet ved West Ham fodboldrejser
  • London Stadium West Ham før kampen
  • West Ham mål - spillerjubel på fodboldturen

West Ham - Crytal Palace

Fodboldrejse til West Ham indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel
• Morgenmad
• Officiel fodboldbillet til West Ham kampen
• Rejsetips til West Ham og London by

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 1.695 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 1.895 DKK
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i London Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, shopping og metro.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Periode fra: Lør. 08. Dec. 2018   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Periode til: Man. 10. Dec. 2018   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori
Bag mål. Nedre eller øvre tribune (+0 DKK)
Langside eller Hjørneafsnit øvre tribune (+300 DKK)
Academy - Half way line Premium Seats (+600 DKK)

Fodboldrejse til West Ham - Crystal Palace

Oplev denne fantastiske fodboldkamp på London Stadium sammen med 60.000 vilde Hammers fans. Opgøret mod Crystal Palace bliver en fantastisk fodboldoplevelse.

Book din fodboldrejse til West Ham med gode fodboldbilletter. 

Vores fodboldbilletter på fodboldrejser til West Ham.

London Stadium oversigt kort til fodboldrejser til west ham i london. En fed fodboldoplevelse i premier league

 

Bag mål på nedre eller øvre tribune.

Fodboldbilletterne bag mål er primært i sektionerne; nedre 124-127 og øvre: 217 til 225. Vi får ikke nogen garanti på øvre eller nedre, men vi kan forespørge på det eller notere et ønske til West Ham.  

Pladserne bag mål på west ham, London stadium er således. Køb fodboldbilletter til west ham og få en fed fodboldoplevelse


Langside eller hjørneafsnit på øvre tribune.

Fodboldbilletterne er i her primært i sektionerne 212+213-214+231

Pladser i hjørnesektion eller langside hos west ham på vores fodboldturer til London Stadium. Køb fodboldturen i dag


ACADEMY - Half way line Premium Seats

- Pladser i VIP på West Stand omkring midterlinien (primært sektionerne 207-208-209)
- Adgang til loungen 2,5 time før kampstart, i halvlegen og 1 time efter kampen
- Gratis drinks i halvlegen (øl, vin eller sodavand)
- Tidligere West Ham Spiller i lounges. 
- Kampprogram
- Mulighed for at købe mad og drikkevarer i loungen. Mad er ikke inkluderet, drikkevarer kan købes før og efter kampen, mens det i halvlegen er gratis
- Hjemmetrøje/ West Ham trøje er ok. Ingen udebanetrøjer eller merchandise. Ingen adgang i joggingtøj eller badesandaler! 

Pladser i academy lounge hos west ham - adgang til arrangement før kampen - fede pladser og unik oplevelse hos west ham

 

Har du spørgsmål til vores West Ham fodboldbilletter så kontakt os. 

På vores fodboldrejser til West Ham samarbejder vi med flere hoteller;

Sportenrejser.dk har en del samarbejdshoteller på vores fodboldrejser til London og vi benytter os altid af personligt godkendte hoteller med 3-4 stjerner. Det er blandet hvilke hoteller vi har ledigt på hvilke kampe og datoer. Vi vælger blot et af dem som vi har erfaring med. London er blandt vores største rejsedestinationer og der er rigtig mange muligheder for hoteller. Har du specielle ønsker til hotellet eller ønsker du et specifikt hotel på din fodboldrejse til West Ham, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud på dette.


HOTELLER I CENTRUM:

Royal National***

Royal National hotel i centrum af london og er et udemærket middelklasse hotel til vores West Ham Fodboldrejser På denne London og West ham fodboldtur bor i på dette værelse på Royal National hotel i london centrum øl, drinks og sodavand blive serveret fra Royal National baren når du er på fodboldtur til West Ham

Royal National er et meget populært middelklasse hotel i Bloomsbury området i det centrale London. Hotellet er det største hotel i London og på hotellets område er der restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til metrostation og kendte steder som Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Leicester Square og masser af shopping muligheder. Alle værelserne på Royal National er med tv, bad, toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er en enkel kontinental morgenmad. Der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte på hotellet. 

Vi har også hoteller som Holiday Hammersmith***, Holiday inn Earls Court, Best Western Maitrise Maida Vale***, Travelodge Kings Cross Royal Scot Hotel***, Olympia*** med flere. 

 

HOTELLER UDENFOR CENTRUM:

Holiday Inn Heatrow **** (Hotel udenfor Centrum)

Her ses Holiday Inn Heathrow hotel  udefra. Et af vores udenfor centrum hoteller og dertil fodboldrejser og fodboldbilletter til West Ham kampe i Premier League flot værelse på Holiday Inn Heathrow hotel. Hoteller er udenfor centrum og fint til vores fodboldtur med officielle billetter til West Ham Flotte værelser på Heatrow hotellet der bruges på vores fodboldrejser til arsenal uden for centrum kampe i PRL

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel, som har en meget praktisk beliggenhed lige ved M4-motorvejen så du nemt kan kører til London og være tæt på lufthavnen. Hotellet ligger under 1 km fra Heathrow Lufthavn og tilbyder langtidsparkering. Hotellet byder på et fint udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatiske anretninger. Alle værelser er moderne, rummelige og har satellit-tv, samt eget badeværelse. Der tilbydes internet på værelserne.

Vi har også hotelsamarbejde med Holiday inn Stratford***, Ibis Stratford*** og Travelodge stratford*** som alle ligger tæt på London Stadium, West Ham´s hjemmebane. Vi har også andre hoteller de ligger 30-75 min fra London centrum blandt vores hoteller udenfor centrum! 


Vælger du udenfor centrum hotel og vil bo ved stadion skal du kontakte os først for at få en garanti på dette. Vores erfaring er at folk helst vil bo i centrum eller ved stadion og der er normalt heller ingen udfordring i det. Vi garanterer bare ikke stadion hotel med mindre du har kontaktet os først.  

Transportinformation ved fodboldrejser til West Ham

Flybilletter er ikke inkluderet i vores fodboldrejser til West Ham. Du kan dog selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flybooking sites. Vi anbefaler at du søger på www.momondo.dk På deres side kan du indtaste de udrejse og hjemrejse datoer du ønsker, samt om du ønsker direkte eller fly med mellemlandinger. Et godt råd er at søge på flere forskellige rejsedatoer da det ofte viser sig at flypriserne med afrejse om f.eks. om fredagen er billigere end om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå en bedre eller tilsvarende totalpris og dermed få mere for pengene ved at købe en ekstra nat mere på fodboldrejsen. Ekstra nætter kan bookes ved at trykke på "tilpas dato" på vores fodboldrejser til West Ham. 

 

Flyruter og transport til London centrum

I og omkring London er der mange lufthavne og det er forskelligt hvilke flyselskaberne der flyver til hvilke lufthavne. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk  - Transportmæssigt er der ikke den helt store forskel på hvilken lufthavn du vælger da du uanset hvad har en transporttid på 30-90 minutter til centrum. Prisen er typisk dyrere jo hurtige det tager. F.eks. er Stansted Express dyrere end det normale tog, men transport tiden også noget kortere.

Heatrow Airport

Du kommer hurtigst frem til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station. Det tager ca. 15 min, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Heatrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber på forhånd. Køber du først på selve perronen kan priser være dyrere. Vi anbefaler tog med Heathrow Connect som tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro.

Piccadilly Line fra Heatrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. min. Erfaring er dog at der godt kan være længere transporttid da der er virkelig mange stops og risikoen for forsinkelser er stor.

Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time.

Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt og tit ikke hurtigere end f.eks. Heatrow connect. ¨

Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

 

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på er med Gatwick Express toget.Turen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station i centrum, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid kan der opnåes fine rabatter. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Det stopper ved nogle stationer undervejs, så det tager lidt længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på  www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50, men ofte er trafikken et kaos. Regn med 90-120 min, og måske endnu mere i myldretiden. Vores anbefaling er at tage toget.

 

Stansted Airport 

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Togene kører 4 gange i timen til Liverpool Street station i London Centrum, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men bookes der på forhånd via deres hjemmeside, kan der oftes opnås rabatter. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen også kører. Vi anbefaler toget! 

 

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på. Både enkelte eller samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen. www.thetrainline.com

Med bus fra lufthavnsterminal til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og koster fra £7 og op. Fra Victoria Station kører metroen, så den videre transport er nem. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en


London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn, og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground tog. 

 

Transport i London

London er en storby med rigtig mange seværdigheder som du helt sikkert vil opleve. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen (Tube / Underground). Der er flere forskellige muligheder for at købe billetterne. Man kan købe dem direkte på metrostationerne, men man kan også på forhånd planlægge det man vil opleve og så købe et turistkort, hvor man kan have en hel rejsedag med metroen. Du kan også købe et Oystercard som man tanker op på og som selv udregner hvor meget man har brugt når dagen er omme.  Dette er en billigere løsning. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Transport til London Stadium - West Ham Stadium

West Ham og London Stadium ligger i det østlige London. Den hurtigste transportvej er at tage toget til Stratford som en stor station hvor både metro, railway og DLR (overground train) stopper. Herfra kan du gå til stadion.

Der er alt fra 40-80 minutters transport tid fra centrum af London til London Stadium. Selvfølgelig alt efter hvor i centrum du er og hvordan de forskellige togforbindelser passer sammen. Den røde metroline stopper på Stratford og er den der oftest passer bedst hvis man er på shopping eller hotellerne i centrum af London. 


OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine West Ham fodboldbilletter.

Vi er en professionel og troværdig leverandør af West Ham fodboldbilletter. Vi har på alle vores fodboldrejser tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos West Ham. Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine West Ham fodboldbilletter. Der er ingen risiko, det er 100% tryghed og det er derfor vi kun har gode anmeldelser!

Vi går meget op i at alt er handlet lovlig og officielt og arbejder aktivt i mod firmaer der arrangere ulovlige billetter. Se og læs mere om vores holdning på West Ham side, under rejserne og mange flere steder på sitet. 

 

Billetlevering ved fodboldrejser til West Ham

Levering til Hotel: Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i hotelreceptionen. Billetleveringen sker fra 1-3 dage før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen (med mindre det er en tidlig kamp, så kommer fodboldbilletterne med garanti dagen før)

E-tickets. Fodboldbilletterne sendes til jer på mail senest 3-5 dage før kampen. I printer dem selv ud og tager med derovre.

Afhentning på stadionkontor. Billetterne henter i på stadion billetkontoret før kampen med billede id og en voucher vi har udstedt til jer.