1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse
 

Tottenham - Leicester

  • Eriksen fejre mål for tottenham fodboldbiletter
  • Tottenham fans der er glade for fodboldrejser
  • Wembley på tottenham fodboldrejser
  • Champions League fodbold med Tottenham

Tottenham - Leicester

Fodboldrejse til Tottenham indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Tottenham - Leicester. 
• Bemærk at Tottenham spiller sine kampe på Wembley. 
• Rejsetips til den perfekte Tottenham fodboldrejse.

 
 
  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 2.495 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Tottenham fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hoteller udenfor centrum:
3-4 stjernet hoteller ved Wembley Stadium. Quality Wembley hotel*** eller lignende.
Holiday Inn Heathrow****
Holiday Inn Express - Newbury Park****

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter, selvfølgelig med undtagelse af de hoteller der ligger ved Wembley. Hvis du ønsker 100% garanti på at prisen med "Hotel udenfor centrum" indebære hotel ved Wembley, skal du kontakte os før booking for bekræftelse af hotelledighed.

I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med på vores Tottenham fodboldrejser.
Hotel i Centrum 2.995 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Tottenham fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hoteller i Centrum:
Royal National hotel - Imperials hoteller***
Holiday Inn Express London-Hammersmith***
Best Western Maitrise Hotel Maida Vale****
Holiday inn Kensington ****

Hotellerne i London Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, pubs, shopping og metro.

I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med på vores Tottenham fodboldrejser.
 
   
Afrejse: Lør. 09. Feb. 2019   Tilpas dato Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Hjemrejse: Man. 11. Feb. 2019   Tilpas dato Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori
Tottenham Billet - Wembley (+0 DKK)
Club Wembley Travelclub - Premium langside billet, bar og kampprogram (+600 DKK)
 

Fodboldrejse til Tottenham - Leicester

Køb fodboldrejsen til Tottenham - Leicester i dag og sikre dig din fodboldbillet til Tottenham sidste kamp på den midlertidige hjemmebane på Wembley. Det kan gå hen og blive den helt store fest for Tottenham hvis de igen i denne sæson kan spille sig helt op i toppen af Premier League. Modstanderen på denne fodboldrejse er Leicester som efter mesterskabetssæsonen faldt lidt igennem og endte med at fyre træneren. Den nye træner fik i slutningen af sidste sæson vist at Leicester ikke er et hold man bare kan vinde over, derfor kræver det også at Tottenham spiller op til sit bedste. Kampen kan meget vel blive afgørende for mesterskabet eller Champions League gruppespilspladserne, så book rejsen hurtigt og sikre dine fodboldbilletter til kampen.

I sæsonen 2017-2018 spiller Tottenham Hotspurs som nævnt alle deres hjemmekampe på det legendariske Wembley Stadium hvor det Engelske landshold også har hjemmebane. Tottenhams stadion White Hart Lane er ved at blive ombygget og de har derfor lejet sig ind på Wembley. Vi har hos Sportenrejser.dk officielle agent fodboldbilletter hos Tottenham og hos Wembley, og tilbyder fodboldrejser til alle Tottenham Hotspurs kampe. 

Vi glæder os til at sende dig på fodboldtur til Tottenham.

På vores fodboldrejser til Tottenham er der følgende fodboldbilletter til 2017-18 sæsonen på Wembley Stadium

 stadionplan og oversigt over Wembley på fodboldrejser til tottenham

Tottenham Billet - Wembley 

Fodboldbilletterne er både til bag mål og på langside og kan være på øvre eller nedre afsnit. Vi har ikke nogen forhåndsgaranti på hvordan fodboldbilletterne bliver fordelt. Der er plads til hele 92.000 tilskuer og det variere hvilke block vi modtager billetterne til. 

 

Club Wembley Travelclub - Premium langside billet, bar og kampprogram 

Fodboldbilletter i Wembley Travelclub er med Premium Match Seating i Blocks 202/203/204 i Club Wembley. Club Wembley er midterste tribune afsnit, så du højdemsæssigt har et rigtigt godt udsyn til banen. I Club Wembley er der mange gode "Food & Drinks" muligheder mod betaling, mens der i halvlegen er der gratis øl, vin og sodavand. Fodboldbilletterne inkludere også et kampprogram. I løbet af sæsonen vil der i Club Level være forskellig live underholdning og tidligerer Tottenham spillere skriver autografer og svarer på spørgsmål. Der er ingen dresscode i Club Wembley og du må gerne haveTottenham trøjen på. Udeholdets tøj er dog ikke velkommne. 

 

Øvrige fodboldbilletter til Tottenham:

Vi har også adgang til andre fodboldbilletter med lounge på Wembley. Hvis der er en specifik lounge som du gerne vil opleve kan vi undersøge mulighederne. Ønskes du at vi skræddersyer en hel VIP box med privat servering med mere, for 10 personer og opefter kan dette også forespørges.

På vores fodboldrejser til Tottenham samarbejder vi med disse hoteller

Holiday Inn Express London-Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldturer til Tottenham Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldrejser til ttottenham Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldbilletter til Tottenham

Det 3 stjernede hotel Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i bydelen Hammersmith, der er kendt for at være et område med masser af livemusik, cafeér og restauranter. Hotellet ligger kun 2 min. gang fra Kings Mall Shoppincenter og der er ca. 3 km til det store shoppingcenter Westfield. Metrostationen Hammersmith ligger tæt på hotellet og giver nem transport til det øvrige London. Det er lyse og luftige værelse med internetadgang, fladskærms-tv, aircondition og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden tilbyder lidt varme retter, brød, müsliprodukter, kager, frugt og diverse drikkevarer. Der er en fin kaffelounge og bar som byder på drinks, snacks og et poolbord, hvis ikke man vælger en af de gode pubs eller barer i nærområdet. 

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

Royal National restaurant er et godt sted at spise på Tottenham fodboldturen Royal National twin værelse - sov godt når du på fodboldrejser til Tottenham Hotspurs Royal National pub - en god start på fodboldturen er ofte på en pub. Besøg den inden du skal benytter Tottenhan Fodboldbilletterne 

Royal National er et utrolig populært middelklasse hotel i Bloomsbury området i det centrale London. Hotellet er det største hotel i London og på hotellets område er der flere gode restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, og Leicester Square, så alt du behøver er i gåafstad til hotellet. Værelserne på Royal National har alle tv, bad og toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er meget enkel kontinental morgenmad, men der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte på hotellet. Royal National hotellet er en del af Imperial Hotellerne, som har flere hoteller i samme bydel i samme standard. Disse hoteller benytter vi også; The Imperial***, The Bedford***,The President*** og The Tavistock***.  

 

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

Maida Vale hotel - en god morgendbuffet til at starte fodboldrejsen med, er godt Maida Vale best Westen - En god seng at sove i er vigtigt på fodboldturen til Tottenham Maida Vale hotel - en god bar at nyde Tottenham fodbolturen i. Her er et god udvalg af drinks øl og mad.

Dette hotel er beliggende i det skønne Maida Vale-kvarter i London. Det byder på nogle hyggelige barer, restauranter og mange shopping muligheder. Kilburn Park metrostationen, hvorfra der er direkte forbindelser til shoppingmekkaet på Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger kun blot 3 min. gang fra hotellet. Herfra også fine forbindelse til transporten til stadion. De moderne værelser har alle fladskærms-tv, te og kaffe og et fint badeværelse. Morgenmaden er kontinental breakfast med brød, pålæg, kager, müsli, te og kaffe. Du kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte på hotellet. 

 

Holiday inn Kensington **** (Hotel i Centrum)

Holiday Inn Kensington. Restaurant og morgenmad sker i dette lokale når du bor der på din fodboldrejse til Tottenham Holiday Inn Kensington. En god seng at sove i på chelsea fodboldtur er vigtigt Holiday Inn Kensington bar er supergod og et stort udvalg at skylle fodboldoplevelsen ned med

Holiday inn Kensington ligger ved Kensington High Street i det centrale London. Det tilbyder god kvalitet i overnatning, morgenmad og service. Alle værelser har aircondition, badeværelse, satellit-tv, værdiboks og kaffe og tefaciliteter. Det er muligt at få adgang til den moderne helseklub med pool og spa mod et tillægsgebyr. Der er kun få minutters gang til High Street Kensington metrostation, der bringer dig nemt til shopping ved Oxford Circus, Stadion og Londons mange seværdigheder. Langs vejen Kensington High Street ligger der mange gode barer, spisesteder og shoppingmuligheder. Hyde Park ligger også kun få minutters gang fra hotellet

 

Holiday Inn Heathrow**** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Heathrow hotel set udefra. Udenfor centrum og ikke et hotel der bruges på vores fodboldrejser til Tottenham Holiday Inn Heathrow hotel -store værelser og god seng på fodboldturen. Holiday Inn Heathrow hotel - en god bar at nyde drinks eller øl i efter fodboldoplevelse hos Tottenham

Holiday Inn hotellet ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel som har en praktisk beliggenhed for dem der rejser til og fra lufthaven i Heatrow. Hotellet ligger under 1 km fra Heathrow Lufthavn. Holiday Inn byder på et godt udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Alle værelser er moderne indrettet med masser af plads og der er satellit-tv, internet, kaffe og eget badeværelse. Se under transport og fly fanen hvordan du kommer til London centrum fra Heatrow lufthavn. 


Hoteller ved Wembley stadium (Hoteller udenfor centrum).

2017-2018 sæsonen spiller Tottenham sine kampe på Wembley, mens White Hart Lane ombygges. Der er mange fine 3-4 stjernet hoteller omkring stadion og vi samarbejder med flere af disse hoteller, da vi normalt har mange årlige arrangementer på Wembley. Vi har på vores fodboldrejser altid haft hotellerne ved Wembley med priser som " Hotel udenfor centrum", men i år vil der være større efterspørgsel, måske højere priser eller blive udsolgt. Derfor skal du, hvis du ønsker 100% garanti på at prisen med "Hotel udenfor centrum" indebære hotel ved Wembley, kontakte os før booking for bekræftelse af hotelledighed. Har vi ikke givet en forhåndsbekræftelse og modtager din booking med "hotel udenfor centrum" vil du kunne blive booket ind på et af vores andre samarbejdshoteller, som ikke ligger tæt på Wembley.


Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

Quality hotel set udefra. Godt sted at se Wembley fra og få en stadiontur.  Quality hotel tilbyder en god lille bar hvor der kan nydes en øl eller drink i efter fodboldoplevelse Quality hotel wembley triple værelse på vores fodboldrejser og fodboldbilletter til Tottenham

Quality Hotel Wembley ligger blot 5 minutters gang fra det store imponerende nationalstadion hvor det engelske landshold spiller deres kampe og i 2017-18 sæsonen også Tottenham Hotspurs. Det kan klart anbefales at tage en rundvisning på Wembley, når du er på fodboldrejer til Tottenham. Wembley Park metrostation giver dig let adgang til Londons centrum der ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Hotellet har deres egen bar, restaurant, WiFi, mødelokaler og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.

 

Holiday Inn Express - Newbury Park*** (Hotel udenfor Centrum)

Newbury park hotel set udefra. et fint hotel og god håndtering af Tottenham fodboldbilletter newbury park hotel bar og lounge er godt sted efter fodboldoplevelsen hos Tottenham Newbury park hotel dobbeltseng er god at sove. Tottenham fodboldbilletter

Holiday Inn Express - Newbury Park har en fin restaurant og bar, samt gode parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og WiFi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellets restaurant. Dette hotel ligger blot få minutters gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der tager dig til centrum af London på 35-45 minutter.  

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på Tottenham fodboldrejserne.

Sportenrejser.dk har udover ovenstående hoteller også andre samarbejdshoteller i London og benytter også disse på vores fodboldrejser til Tottenham. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

 

Har du andre krav til hotellet eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Tottenham, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Tottenham

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Tottenham. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – Her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter. Når du booker flybilletterne skal du være opmærksom på at booke med tidligt ankomst, hvis du vælger at ankomme samme dag som fodboldkampen kan blive spillet. Et godt tip er at det på weekenddage ofte er dyrere at flyve end på hverdage. Undersøg derfor om det kan betale sig, eller om det måske bliver samme totalbudget ved at booke flybilletter en dag før eller senere. Ekstra overnatninger kan bookes online og priserne vises automatisk på prislisten når du tilpasser datoerne. 

 

Flyruter og transport til London centrum

I London er der mange lufthavne, og det er forskelligt hvilke ruter flyselskaberne flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

Heathrow Airport

Du kommer hurtigst til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station på 15 min, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Heathrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber på forhånd. Tog med Heathrow Connect tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro, Piccadilly Line fra Heatrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. min. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på, er med Gatwick Express toget.Turen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid kan der opnåes rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Det stopper ved nogle få stationer undervejs, så det tager lidt længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på  www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50, men ofte er trafikken et kaos, 90-120 min, og måske endnu mere i myldretiden, så vores anbefaling er at tage tog.

Stansted Airport 

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Togene kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra den videre transport kan ske med metroen. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men bookes der på forhånd via deres hjemmeside, kan der oftes opnås rabatter. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen også kører. 

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er en 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkelt og samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen. www.thetrainline.com

Med bus fra lufthavnsterminal til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og koster fra £7 og op. Fra Victoria Station kører metroen, så den videre transport er nem. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn, og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground tog. 

 

Transport i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen (Tube / Underground). Der er flere forskellige muligheder for at erhveve sig billet. Man kan købe dem direkte på metrostationerne, men man kan også på forhånd planlægge det man vil opleve og så købe et turistkort, hvor man kan have en hel rejsedag med metroen, frem for at købe enkeltbilletter. Dette er en billigere løsning. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Transport til White Hart Lane og kampene i sæson 2017-18 på Wembley Stadium

Transport til Tottenhams fodboldrejser på Wembley i 2017-18 er ganske enkelt. Der er tog eller metro forbindelse til stationerne; Wembley Park Station, Wembley Central og Wembley Stadium, hvorfra der er 3-10 minutters gang til stadion.

Tottenham Hotspur og White Hart Lane stadion ligger i det nordlige London. Den hurtigste transportvej er at tage metroen og toget til White Hart Lane Station eller Northumberland Park Station. Det tager 30-45 min. fra det centrale London

Fra White Hart Lane Station er der ca. 5 min. gang til White Hart Lane stadion. Tog til til White Hart Lane Station kan tages fra Liverpool Street Station direkte, eller via skift fra metroen på Seven Sisters metrostation.

Fra Northumberland Park Station er der ca. 10 min. gang til White Hart Lane stadion. Tog til Northumberland Park Station kan tages direkte fra Liverpool Street Station eller via skift med metroen på Tottenham Hale Station.

Den nærmeste metrostation er Seven Sisters som ligger ca. 25-30 min. gang fra White Hart Lane Stadion.  Fra Seven Sisters er det lige ud hele vejen op ad High Road, så det ikke svært at finde vej til stadion. Fra Seven Sisters kører der også busser op ad High Road til White Hart Lane. Det kan dog være hurtigere at gå, da der er meget trakfik på kampdagene. 

OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Tottenham fodboldbilletter. 

Vi er en professionel og troværdig leverandør af Tottenham Hotspurs fodboldbilletter. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Tottenham og alle de andre klubber vi samarbejder med. Hos Tottenham er vi godkendt til at sælge Tottenham Official Hospitality Seats. Hos Sportenrejser.dk handler vi udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt på ny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen. 

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere fodboldbillet priser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked. Vi får til gengæld en masse fordele ved at vi kan sælge Tottenham fodboldbilletter og Tottenham fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde rigtig mange forskellige billetkategorier og lounges. Og allervigtigst er, at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Tottenham fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, så kan de duplikeres og udstedes på ny til dig. Du vil blot skulle hente dem på Tottenham ticket office med et billede id. Der er altid en Sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl. 

Vi leverer lovlige officielle Tottenham fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Official billet logo. vi er officiel billetagent hos tottenham og sælger lovlige fodboldbilletter

Billetlevering ved fodboldrejser til Tottenham

Fodboldbilletterne til kampen bliver leveret på flere forskellige måder ved fodboldrejser til Tottenham. Det afhænger af hvilken procedurer Tottenham har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine billetter leveres;

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Tottenham Ticket office på kampdagen.

Levering ved modtagelse af email med et "print selv hjemmefra" billetdokument - modtages 3-5 dage før kampen. 

Fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben til vores engelske samarbejdspartner kort tid før spilledatoen.

Det vil fremgå af dit rejsebevis hvorledes fodboldbilletterne leveres. 

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede fodboldbilletterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle fodboldbilletter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Derfor er der heller aldrig noget at være nervøs for ved at handle fodboldbilletter med www.sportenrejser.dk  

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af! 

Hvis du vil vide mere om vores Tottenham fodboldbilletter eller hvorfor det er så vigtig at handle officielle fodboldbilletter og ikke sortbørs billetter, så kontakt os endeligt.