1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Real Madrid - Granada

  • Fodboldrejser Real Madrid
  • Fodboldbilletter Real Madrid
  • Billet Real Madrid fodboldtur
  • Officiel billetagent og tryghed

Real Madrid - Granada

Fodboldrejse til Real Madrid indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Real Madrid. 
• Rejsetips til den perfekte Real Madrid fodboldrejse.
• Mulighed for at købe Santiago Bernabeu stadiontur. 

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 1.495 DKK I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne som vi primært samarbejder med på vores Real Madrid fodboldrejser.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt. Det varierer af ledighed til de forskellige Real Madrid fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotellerne udenfor centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Hotel i Centrum 1.645 DKK
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne som vi primært samarbejder med på vores Real Madrid fodboldrejser.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt. Det varierer af ledighed til de forskellige Real Madrid fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.
Hotellerne i centrum er alle med nem adgang til metro, restaurant, cafeer, shopping og transport til stadion.
 
   
Periode fra: Lør. 05. Feb. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat - Per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 400 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 800 Udenfor centrum
Single værelse Kr. 1000 I centrum
Periode til: Man. 07. Feb. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat - Per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 400 Udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 I centrum
Single værelse Kr. 800 Udenfor centrum
Single værelse Kr. 1000 I centrum
  Billet Kategori Se fanebladet Stadionplan for billeder taget fra de forskellige kategorier.
Kortside 3.ring - Blocks fra 500-600 (+0 DKK)
Kortside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400 (+250 DKK)
Langside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400 (+650 DKK)
Langside 1. eller 2. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-400 (+850 DKK)
Langside 1. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-200 (+1.150 DKK)
  Stadion Tur
Gør din fodboldrejse til Real Madrid komplet og book en fed stadiontur med rundvisning og museumsbesøg. På Santiago Bernabeu Stadium tour får du adgang til presserum, omklædningsrum, VIP Lounge, du kan sidde på udskiftnings bænken og meget mere. På Real Madrid museum kan du læse om alle deres titler og se de mange pokaler som klubbens nuværende og tidligere legender har vundet. Du modtager billetterne til stadiontur entre og møder blot selv op indenfor åbningstiden; typisk 10-17. Der skal ikke bookes tid. På kampdage er der lukket eller kun begrænset entre hvor der typisk er lukket af i presserum med flere.  

Fodboldrejse til Real Madrid med officielle fodboldbilletter. Vi er det sikre valg! 

En fodboldtur til Real Madrid er en virkelig fantastisk fodboldoplevelse for alle fodboldelskere. Santiago Bernabeu med plads til 81.000 tilskuere er et imponerende stadion og brølet når Real Madrid scorer eller når hymnen spilles inden kampstart giver gåsehud på armene. Real Madrid er altid med i toppen af La Liga og de er legendariske i Champions League så forventningerne er altid enorme til byen kongehold!  Du har med holdets mange målfarlige verdensstjerner stort set en garanti for mål og fest på Bernabeu. Vi lover selvfølgelig intet, men tæt på! 

Fodboldkampene i La Liga bliver normalt endeligt programsat fra 1 måned til ca. 7 dage før den pågældende spilleweekend. Det er tv-rettighederne der bestemmer hvornår kampene skal spilles. Som hovedregel bliver kampene afviklet lørdag eller søndag og derfor er vores fodboldrejser til Real Madrid som udgangspunkt altid lørdag til mandag (med mindre der er en midtuge kamp).  Kampene i La Liga om lørdagen starter allerede ved middagstid, så når du booker fly med lørdagsankomst skal du huske at vælge et der ankommer tidligt i Madrid. Der er fredags og mandagskampe i La Liga men i rigtig mange år har det ikke være kampe med Real Madrid på hjemmebane som er sat til dette. 

Vi anbefaler at du rejser i 3 dage og får lidt ekstra tid til at opleve Madrids seværdigheder og selvfølgelig tage på en stadionrundvisning på Bernabeu, samt besøge den store Real Madrid shop. Fodboldbilletterne i den billigste kategori er højt oppe, så det kan være en fin idé at booke så i kommer lidt tættere på banen. Her er der mange valgmuligheder og priserne varierer en del alt efter hvor godt man vil sidde. 

Vores fodboldbilletter til Real Madrid er opdelt som vist her på stadionplanen.

Stadionplan for Bernabeu med fodboldbillet til real madrid

Ring inddeling på Santiago Bernabeu.

Santiago Bernabeu stadionplan. Billetter og fodboldrejser til madrid

 

Kortside 3.ring - Blocks fra 500-600 

Vores Real Madrid fodboldbilletter i ring 3 kortside. Billig Real Madrid Fodboldrejse

 

Kortside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400 

1. ring fodboldbilletter

Rejser og Fodboldbilletter til Real Madrid. Kortside 1 ring

2. ring fodboldbilletter:

Fodboldtur til Real Madrid. Fodboldbillet på kortsiden. Santiago Bernabeu

 

Langside 1. eller 2. ring - Blocks fra 100-400

1. ring fodboldbilletter

Fodboldoplevelse på Bernabeu på langside billetter Real Madrid

 2. ring fodboldbilletter

Fodboldoplevelse på Bernabeu på langside billetter Real Madrid


Langside 1. eller 2. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-400

fodboldbilletter Real madrid langside 2. ring mellem målfelterne

Fodboldbilletter til Real Madrid på langside 2 ring mellem målfelterne


Langside 1. ring med garanti mellem målfelterne - Blocks fra 100-200

gode Fodboldbilletter til Real Madrid. langside 1 ring midtfor


VIP fodboldbilletter til Real Madrid

Vi har adgang til flere forskellige VIP arrangementer på stadion. Skriv endeligt til os hvis dette har interesse. 

 

Billetter garanteret i par.

Alle fodboldbilletter der handles til Real Madrid håndteres via deres billetafdeling og her er betingelserne at billetterne er garanteret i par. Det vil sige at absolut ingen billetagenter eller rejsebureauer kan garantere fodboldbilletterne i mere end det. Nogle gør det, da det der sker rent praktisk er at fodboldbilletterne printes et par dage før kampen af Real Madrid og leveres til agenterne der så fordeler billetterne. Når agenten modtager fodboldbilletterne er det stort set altid i større partier så oftest sidder man sammen selv ved flere personer. Dette er dog ikke en garanti hverken Real Madrid eller agenterne giver og derfor kan vi (og alle andre) heller ikke give den.  

Hos Real Madrid er garantien for fodboldbilletterne i par specificeret som nedenfor her. Vi oplever fra tid til anden at de ikke modtages lige ved siden af hinanden men som vidst på billedet, hvor de kan være foran hinanden, skråt eller med plads imellem. Vi modtager dog aldrig besked fra vores kunder om at sæderne ikke kunne byttes rundt internt på stadion med andre tilskuere, eller at der var ledige pladser ved siden af hinanden i samme område. 

fodboldbilletterne til fc barcelona er garanteret i par og inddelt således

Hotellerne som vi samarbejder med på vores fodboldrejser til Real Madrid

Hotel Sterling (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-Real-Madrid-Hotel-gran-atlanta

Hotellet ligger direkte i hjertet af Madrid i nærheden af Gran Via blot få minutter fra Royal Palace, Plaza Espana og operahuset. Barer, pubs, restauranter, samt muligheder for at købe ind og offentlig transport ligger mindre end 200 m fra hotel Sterling. Hotellet er bygget i 1955 og blev renoveret i 1999. Dets hovedbygning har 7 etager med i alt 68 værelser som alle har bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og pengeskab. Morgenmaden serveres som buffet. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs og elevator.


Principe Pio*** (Hotel i Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-principe-pio 
Dette klassiske hotel i klassik stil vender mod Madrids kongeslot og den maleriske Jardines de Sabatini have, lige ved en af byens største pladser - Plaza de España. 
Fra hotellets tagterrasse kan du nyde den fantastiske udsigt over et af hovedstadens mest prestigefyldte kvarterer. Fra hotellet kan du nemt gå til Gran Vía, Plaza Mayor og Puerta del Sol, som er fuld af kulturelle seværdigheder og et stort udvalg af butikker, caféer og shopping. Du kan også hver aften prøve de traditionelle spanske retter som serveres i hotellets restaurant eller bestille en frisør tid i salonen. De 155 værelser med aircondition på Principe Pio har pengeskab, mørklægningsgardiner, og tv-satellitkanaler. Badeværelserne har en kombination af bruser og badekar.


HRC Hotel*** (Hotel i Centrum)

Dette storbyhotel ligger i bydelen La Latina i det centrale Madrid, der er berømt for sine lækrer tapas-barer, gadeliv, biografer og museer. Hotellet ligger i Madrids historiske centrum tæt ved Almudena Domkirke, Plaza Mayor og Palacio Real, som alle ligger i kort gåafstand derfra. Det berømte kæmpestore loppemarked, El Rastro, ligger også i gaderne lige i nærheden af hotellet og er en fin oplevelse. Samtlige værelser har fladskærms-tv, skrivebord og badeværelse med hårtørrer. Der tilbydes WiFi overalt på HRC Hotel. Hotellets cafeteria-bar serverer kontinental morgenmad og et udvalg af snacks.

 

Hotel Trafalger*** (Hotel i Centrum)

Med et ophold på Hotel Trafalgar vil du befinde dig i hjertet af Madrid og shopping, caféer, restauranter og byliv er lige ved hotellet. Der er nem adgang til metroen der kører dig til stadion på 10-15 min og kun 3 km gang hvis du er til en rask gåtur inden kampen. Hotellet tilbyder værelser med tv og Wi-Fi, badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. I morgenmadsrestauranten er der et godt udvalg af morgenmadsprodukter og drikkevarer. Om eftermiddagen og aften er restauranten med barlounge på hotellet åbent og her serveres god spansk mad og drikke.


Rafaelhoteles Atocha**** (Hotel i Centrum)

Hotellet ligger i det østlige-centrale Madrid i og er et godt udgangspunkt for kunstgallerierne Reina Sofia, Prado og Thyssen-Bornemisza og en rask gåtur til Retiro parken. Det er et skønt hotel med gode faciliteter og en fin bar og restaurant. Der tilbydes moderne værelser med internet, aircondition, fladskærms TV og badeværelse. Hotellet serverer en fin morgenmads buffet.  Der er også mulighed for at nyde en drink i den hyggelige terrassehave. 

 

Hotel WeAreChamartin**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-husa-chamartin

Hotellet er beliggende lidt nord fra centrum ved Chamartín togstationen kun ca 3 km fra Santiago Bernabéu eller 3 stop med metroen. Yderlige 5-7 stop med metroen til det centrale Madrid.
På hotellet findes døgnåben reception, restaurant, lounge og bar, trådløst internet, sikkerhedsboks i receptionen, roomservice, konferencerum og elevator. Værelserne er udstyret med tv, telefon, internet, minibar og hårtørrer. 


Rafael Ventas**** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-rafael-ventas 

Dette indbydende og imødekommende hotel ligger ved det populære shoppingsted Alcalá og tæt ved den gamle tyrefægtningsarena 'Las Ventas'. Et skønt område med en fin blanding af både turister og lokale. Hotellet er ideelt egnet til et weekendophold i Madrid hvor der er nem adgang til kulturelle højdepunkter, lufthavn, metro og shopping. De indbydende og smagfuldt designede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, wifi, minibar og safeboks samt klimaanlæg.


Holiday Inn Express Madrid Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

fodboldrejser-real-madrid-hotel-holiday-inn-express-madrid-airport 

Dette hotel ligger 2 km fra lufthavnen Barajas og er ideelt for dig der gerne vil være tæt på lufthavnen. Der er med A2 motorvejen nem adgang til byens store ringveje og med toget kan du komme til centrum på 30-45 min. Hotellet er omgivet af forretningsområder Coslada, San Fernando og Torrejón. IFEMA udstillings- og forlystelsescenter ligger blot få minutter væk. 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på vores Real Madrid fodboldrejser

Vi har herudover også andre samarbejdshoteller i Madrid og benytter også disse på vores fodboldrejser til Real Madrid. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel end minimum 3 stjernet, og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på ved din Real Madrid fodboldrejse.

Transportinformation ved fodboldrejser til Real Madrid

Fly er ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Real Madrid.

Vores anbefaling er at du laver en søgning på www.momondo.dk eller en af de mange andre flysøgesider. På deres hjemmesider kan du nemt søge på dine ønskede udrejse og hjemrejse datoer. Vores erfaring med weekend spillerunderne er at det ofte er billigere at rejse om fredagen end om lørdagen. Du vil ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på fodboldrejsen, og samtidigt minimere din risiko i forhold til kamptiderne. Ekstra nætter kan bookes her på fodboldrejsen til Real Madrid ved at trykke på tilpas dato.

 

Flyruter

Det variere lidt hvilke selskaber der har rute til Madrid - så det altid en meget godt ide at søge på en af flysøgesiderne for seneste opdatering.

København (direkte fly): www.sas.dk - www.vueling.com - www.norwegian.dk

Billund, aarhus, Aalborg: www.klm.comwww.airfrance.com mfl. flyver med mellemlandinger og total rejsetid på ned til 4-6 timer.

Hamborg: Der er mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger. 

 

Transport fra lufthavnen

Barajas (Madrids international airport) ligger 13km nord fra Madrid

Metroen kører fra lufthavnen til centrum af Madrid, med et par skift undervejs. Turen tager cirka 30-40 minutter koster 3-5 euro per person. Du kan med fordel købe et 10 turs kort når du er på fodboldrejse i Madrid i 2-5 dage, da dette er den nemmeste måde at komme rundt på. 10 ture vil passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse.

Taxaer fra lufthavnen til Madrid centrum tager omkring 20-30 minutter, afhængigt af trafikken og koster 15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener).

Bus til Madrid centrum tager ca. 40 min. Bussen kører fra lufthavnsterminalen og til centrale Puerta del sol hver 30. minut. En enkeltbillet koster 3,9 euro, mens en returbillet koster 6,7 euro.

 

Transport i Madrid

Metroen i Madrids er den nemmeste og bedste måde at komme rundt på. Der er afgange ca. hvert 5 minut og vigtigst af alt ingen trafikkaos!  Du kan med fordel købe et 10 turs kort når du er på fodboldrejse i Madrid i 2-5 dage, da dette er den nemmeste måde at komme rundt på. 10 ture vil passe meget godt med de metroturer du vil have brug for i løbet af din fodboldrejse.

Bus: Vælger i offentlig transport er det begrænset hvor meget i vil benytte bus, da metroen dækker hele byen. 

Taxa i Madrid er lidt billigere end i Danmark, men kan være en langsommere løsning end metroen, specielt i myldretiden.

 

Transport til Santiago Bernabeu Stadion

Santiago Bernabeu har sin egen Metro station og den hedder ganske enkelt Santiago Bernabeu. Metroen er den klart nemmeste måde at komme til og fra stadion på. Den ligger på Blå linie (linje 10). Der kører også busser til stadion, men traffikken kan være et kaos, så benyt metroen når i skal til Santiago Bernabeu. Vi anbefaler at tage afsted i god tid, så i kan opleve hele stemningen op til Kick off. 

Hos Sportenrejser.dk har vi en billetgaranti, der er ingen risiko for du ikke få dine billetter. Vi har billetlevering på 100% og er officiel billetgent hos Real Madrid. Vi er det sikre valg når du vil købe fodboldbilletter til Real Madrid

Vi er en professionel og troværdig leverandør af Real Madrid fodboldbilletter. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Real Madrid og alle de andre klubber vi samarbejder med. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt påny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen og er et trygt rejsebureau at handle med. 

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked.  Vi får i tilgengæld en del fordele ved at vi kan sælge Real Madrid fodboldbilletter og Real Madrid fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan derudover tilbyde mange forskellige billetkategorier og ladgang til VIP lounges, som ellers ikke er tilgængelige. Det allervigtigste er dog at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Real Madrid  fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, ja så kan fodboldbilletterne duplikeres og udstedes på ny til dig. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis du har mistet din billet eller hvis der skulle være sket en fejl ved leveringe.

Vi leverer lovlige officielle Real Madrid fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Real Madrid officiel agent logo. Sportenrejser er det sikre valg ved real madrid

 

Leveringen af fodboldbilletter til Real Madrid fodboldrejser.

Vores agent sørger for at fodboldbilletterne bliver leveret med kurer til jeres hotel. Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) modtager fodboldbilletter og underskriver en kvittering for modtagelsen, herefter opbevare hotellet dem er sikkert sted, du skal så blot afhente billetterne i hotel receptionen. Normalt er billetterne leveret dagen før kampen om aftenen. 

Nogle billetter modtager vi som Mobilbilletter som sendes til jer og du downloader dem så til din mobil hvor de vil blive gemt i en app som du så åbner og scaner stregkoden med for entre til kampen

Nogle billetter modtages som Print selv billetter og sendes til jer og så printer i dem selv ud hjemmefra.