1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Manchester United - Newcastle

  • Officielle fodboldbilletter langside - Museum Suite
  • Old Trafford - Manchester United fodboldtur
  • Fodboldbillet International Suite Manchester United
  • Vi er officiel billetagent hos Man Utd

Manchester United - Newcastle

Fodboldrejse til Manchester United indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel
• Morgenmad
• Officiel fodboldbillet til Manchester United
• Rejsetips til den perfekte Manchester United fodboldrejse

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 2.895 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester United kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 3.195 DKK
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester United kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i Manchester Centrum ligger alle lige ved restauranter, shopping, pubs og med adgang til transport der kører til Old Trafford på 15-20 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Periode fra: Lør. 15. Okt. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
Periode til: Man. 17. Okt. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
  Billet Kategori a
VIP Quadrant Lounge. Hjørnesektion med mad og kampprogram. (+0 DKK)
International Suite VIP Lounge. Kampprogram. Kortside nedre ved Stretfort End stemningstribunen. (+650 DKK)
Victoria Warehouse VIP Lounge. Hjørnesektion NW3433. Lounge 10 min. gang fra stadion. Inklusiv streetfood, øl, vin og sodavand. (+1.300 DKK)
VIP Executive privat box - 16 personer. Langside Centralt, champagne ved ankomst, 4 retters a la carte menu, fri bar med øl, vin og sodavand. (+2.600 DKK)

Fodboldrejse til Manchester United - Newcastle

Kom på fodboldrejse til et udsolgt Old Trafford med 75.000 Manchester United fans der synger og hjælper holdet på vej til sejr. Det er en kæmpe oplevelse for enhver fodboldfan at se Manchester United spille. I denne Premier League kamp møder Manchester United - Newcastle. Det er en modstander de skal vinde over og mon ikke at United ender med at score et par mål og få en god sejr. 

De billige fodboldbilletter til Manchester United kampe er populære. Book allerede idag.

På vores fodboldrejser til Manchester United er der følgende fodboldbilletter.

Stadionplan:

Stadionplan Old Trafford - officielle Fodboldbilletter Manchester United

Vi har med vores Officielle Executive Hospitality VIP agentur adgang til rigtig mange forskellige fodboldbilletter og lounges. Vi har derfor også et skiftende udbud af fodboldbilletter på vores rejser.  Er der en fodboldbillet du gerne vil have, men som vi ikke har liggende i salg på din ønskede kamp, er du velkommen til at kontakte os. 


Hjørnesektion. The Academy VIP Lounge med mad.

Fodboldbilletterne er med adgang til The Academy Lounge og inkludere dagens måltid og en øl eller vand. Maden er oftest en burger og pomfritter eller lignede mad. Der er borde og stole i Loungen og du sætter dig blot der hvor der er plads.  The Academy loungen er placeret i North East Quadrant, som er i den østlige hjørnesektion på Old Trafford. Her er der udsigt over Salford Quays, hvor du kan se de tusindvis af Manchester United fans ankomme til Old Trafford. Pladserne er med komfortable polstret sæder i 2. ring med frit udsyn og et godt overblik over banen. Der medfølger et kampprogram, som udleveres ved ankomst til Loungen.  I loungen er der TV hvor der vises optakter og sammendrag af dagens kamp. Manchester United TV viser dig unikke interviews, annoncerer holdopstillingen og er med live fra stadion gennem hele fodboldoplevelsen.  Ønsker du at spille på kampen er der også et spilfirma i loungen. Bemærk at der er dresscode i loungen, så shorts, joggingtøj og udeholdets trøjer er ikke tilladt. Loungen åbner fra 3 timer før kick off og lukker 1 time efter.

Oplev manchester united med fodboldbilletter i hjoernetsektionen. Kom på  old trafford og oplev den unikke stemning på fodboldrejser til premier league

Hjørnesektion. VIP Lounge: Kit Room, Club100, Club 500 og The Academy.

Fodboldbilletterne er med adgang til en af de 4 lounges der er placeret i det nordøstlige eller nordvestlige hjørne af Old Trafford. Der er VIP indgange hvor du vil blive eskorteret til en af loungerne; Kit Room, Club 500, Club 100 eller The Academy. I loungen er det muligt at købe mad og drikke og nyde udsigten over Salford Quays, hvor du kan se de tusindvis af Manchester United fans ankomme til Old Trafford. Pladserne er med komfortable polstret sæder i 2. ring med frit udsyn og et godt overblik over banen. Der medfølger et kampprogram, som udleveres ved ankomst til Loungen. Alle loungerne har TV hvor der vises optakter og sammendrag af dagens kamp. Manchester United TV viser dig unikke interviews, annoncerer holdopstillingen og er med live fra stadion.  Ønsker du at oddse på kampen er der også et spilfirma i loungen. Bemærk at der er dresscode i loungen, så shorts, joggingtøj og udeholdets trøjer er ikke tilladt. Loungene åbner fra 3 timer før kick off og lukker 1 time efter. 

club 100 manchester united fodboldbilletter udsyn. Fodboldrejser til manchester united billet placering

Quadrant lounge overblik til banen fra Old Trafford club 100 lounge. Gode fodboldbilletter til manchester unitedClub 100 lounge på old trafford. god bar med udsigt over området ved stadion. God lounge med stort udvalg af drikkevarer og dagens ret.


Bag mål. VIP i International Suite på Stretford End (Stemningstribune).

Loungen er med fodboldbilletter på den stemningsfulde Stretford End tribune, hvor de inkarnerede United fans har deres faste pladser hvert år. Fodboldbilletterne er i 1. afsnit midtfor. Pladserne er med polstret sæder og er placeret tæt på banen, men stadig med et fint overblik. I International Suite vises der optakter og sammendrag af dagens kamp og Manchester United TV giver dig en perfekt optakt til dagens opgør. Der medfølger et kampprogram som udleveres ved ankomst til Loungen. Ønsker du at oddse på kampen er det også muligt. Loungen åbner fra 2 timer før kick off og lukker 1 time efter kampen. I baren kan der købes et stort udvalgt af drikkevarer og dagens måltid. Maden i loungen er ofte rigtig god, så det er værd at købe dagens ret.  Der er dresscode i loungen hvilket vil sige at du ikke må komme i shorts, joggingtøj og udeholdets trøjer.

International Suite - fodboldbillet manchester united udsyn. Gode pladser på stretford end

International Suite - fodboldbillet manchester united i lounge. god bar og gode fodboldbilletter

 

Langside. VIP med spisning i Museum Suite (VIP adgang efter kampen).

Fodboldbilletterne er placeret på langsiden Sir Alex Ferguson Stand i sektion 3408. Her er der et meget fint overblik af banen og et godt udsyn over Stretford End hvor de inkarnerede Manchester United fans er.

Efter kampen går du ned til Museum Suite og vil i dit Matchday VIP arrangement blive modtaget af venlige servitricer der byder dig velkommen og tilbyder dig en velkomstdrink. I loungen vil der være serveret en uformel buffet og der vil være gratis drikkevarer som øl, vin og sodavand til rådighed. Museum er fyldt med gamle pokaler og klubbens historie fortalt i billeder og rekvisitter. Der er også altid underholdning i suiten i form af DJ, tryllekunstner, fodbold-freestyler eller lignende. 

En tidligere Manchester United spiller gæster også loungen og svarer på spørgsmål fra dig eller andre gæster.

Du får også dagens kamprogram, en lille merchandise (nøglering eller lignende) og en rabatvoucher til Manchester Uniteds Megastore.

Arrangementet er udelukkende efter kampen og er til rådighed i 2 timer. Der er dresscode, hvilket indebærer at du ikke må komme i shorts, joggingtøj eller sandaler, samt udeholdet trøje.

Se manchester united med Museum Suite. Lounge VIP billetter

Museum Suite har god mad og stjernerne bliver husket

 Lancashire Cricket Club. VIP arrangement i Cricket klubbens lounge.

Få hundrede meter fra Manchester Uniteds stadion Old Trafford ligger Cricket klubbens stadion, som hedder Old Trafford Cricket Ground. På dette stadion spiller Lancashire Cricket club og deres store lounge lejer Manchester United sig ind i og holder dette Matchday VIP arrangement.

Der er åbent i loungen fra 3 timer før kampstart. Her vil du blive modtaget af nogle venlige servitricer som har en velkomstdrink klar til dig. Der er en 3 retters menu og øl, vin eller sodavand til rådighed. I loungen vil der være en tidligere Manchester United spiller der kan stilles spørgsmål til og tages billeder med. Til arrangement får du også et kampprogram, en lille merchandise og en rabatvoucher til Manchester United Megastore. Efter kampen er det muligt at gå tilbage til loungen og her vil der være kager og ost.

Fodboldbilletterne ved dette arrangement er både i Hjørneafsnit og Bag mål.


Red Café. VIP med spisning efter kampen.

Fodboldbilletterne er på langsiden i Block N3804 eller Hjørnesektion. Det varierer hvilke billetter Man. Utd. tilbyder i dette arrangement. Efter kampen går du ned i Reds Café Loungen og her vil der være en buffet bestående af 2 retter og mulighed for at købe drikkevarer. Der er velkomstdrink, kampprogram og en lille merchandise inklusiv. I loungen vil der være en tidligere Manchester United spiller som du kan stille spørgsmål til. Arrangementet er udelukkende efter kampen. er er dresscode i loungen.

 Se fodbold på old trafford på pladserne i Reds Café. Nyd manchester united fra denne vip lounge og hep på at premier league holdet hiver sejren hjem

Red Café. VIP med spisning før og efter kampen.

Dette Reds Café arrangement er med adgang til lounge både før og efter kampen. Der er åbent fra 3 timer før kampstart og der vil være velkomstdrink, en 3 retters menu og diverse drikkevarer. Efter kampen er loungen åbent i 1 time og her vil der være tærte eller lignende til rådighed, mens du kan se reaktioner og interviews på Man. Utd. TV og nye underholdningen i Reds Café. Til arrangementet får du et kampprogram, en lille merchandise og en rabatvoucher til Manchester United Megastore. Fodboldbilletterne til kampen er oftest i block N3408. Der er dresscode i loungen.

 

Museum Suite. VIP med spisning før kampen. 

Dette Museum Suite arrangement er med adgang til Museum Suite før kampen. Der åbent fra 3 timer før kampstart og der vil være velkomstdrink, en 3 retters menu og diverse drikkevarer. Til arrangementet får du et kampprogram, en lille merchandise og en rabatvoucher til Manchester United Megastore. Museum er fyldt med gamle pokaler og klubbens historie fortalt i billeder og rekvisitter. Der er også altid underholdning Museum suite i form af DJ, tryllekunstner, fodbold-freestyler eller lignende. En tidligere Manchester United spiller gæster også loungen og svarer på spørgsmål fra dig eller andre gæster. Arrangementet er udelukkende før kampen. Der er dresscode, hvilket indebærer at du ikke må komme i shorts, joggingtøj eller sandaler, samt udeholdet trøje.

 

Salford Suite - Langside fodboldbilletter. Med og uden spisning

Fodboldbilletter på langsiden og adgang til Salford Suite er en fantastisk oplevelse på Old Trafford. Pakken inkluderer fodboldbilletter midtfor på langsiden på den nedre del af 2. tribune afsnit på Sir Alex Ferguson tribunen. Salford Suite er åben fra 3 timer før kickoff til 1 time efter kampen. Der er altid god Manchester United stemning, så ankom til loungen i god tid. Manchester United TV bliver sendt live og vises i loungen og de giver dig den bedste optakt og nedtakt til dagens kamp. Du kan også oddse på kampen i loungen og der medfølger et kampprogram. I Salford Suite baren kan der købes øl, vin og sodavand. Der er dresscode i loungen, så shorts, joggingbukser og udeholdets trøjer er ikke tilladt. I Salford Suite kan du opgradere billetterne så der er spisning inklusiv.

 

Øvrige Manchester United fodboldbillet med VIP lounges. Både med og uden spisning. 

På både langside, kortside og i hjørnesektionerne er der lounges med alt fra 4 retters menu med drikkevarer til lounge adgang uden spisning. Der er forskellige lounge og indhold, men meget samme type arrangement som det vi har i ovenstående. Informationer om dem kan tilsendes til dig. Der er også disse VIP lounges; Manchester Suite, Knights Lounge, 1968 Suite, Captains Lounge, Evolution, The Gallery, Premier Suite, Centennial Club og 1999 Suite.  

 

Executive Boxes - Privat VIP arrangement for dig og dine kunder? 

Private VIP box med plads til gruppearrangementer og i nogle tilfælde også til enkelte personer der kan bookes ind på et arrangemet. Ofte er disse med 4 retters menu og drikkevarer. En tidligere Manchester United spiller kan besøge boxen. Generelt er disse boxe noget vi skræddersyer efter dine ønsker. 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til Manchester United fodboldbilletter eller fodboldrejser til Manchester United

På fodboldrejser til Manchester United benytter vi disse hoteller.
 

Hotel Holiday Inn Express, Oxford Road*** (Hotel i centrum) 

Holiday inn oxford Road udefra - fodboldrejse manchester unitedHoliday inn oxford road tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester unitedHoliday inn oxford road har nogle gode senge, sov godt på fodboldturen til manchester united

Holiday Inn Express Oxford Road i Manchester ligger centralt blot 1 minutgang fra Oxford Road Station. Hotellet har døgnåben reception der kan håndtere Manchester United fodboldbilletterne. Værelserne har aircondition, hårtørrer, samt kaffe og tefaciliteter. Hotellets lounge og bar tilbyder et fint udvalg af lettere anretninger samt øl, vin, vand og drinks. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadsrestaurent og byder på et fint udvalgt af morgenmadsprodukter. Oxford Road er et godt sted i Manchester og der er masser af shopping, cafeer og pubs, så snart du træder ud fra hotellet. Et godt hotelvalg på fodboldturen til Manchester United.


Hotel Holiday Inn Express Manchester City Centre - MEN Arena*** (Hotel i centrum)

holiday inn  Men Arena er et flot hotel. Besøg det på din manchester united fodboldrejseHoliday inn  Men Arena har nogle gode senge, sov godt på fodboldturen til manchester unitedHoliday inn  Men Arena tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester united

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena ligger i hjertet af Manchester. Der er masser af restauranter, pubs og shopping muligheder lige ved hotellet. Det er et godt valg på Manchester United fodboldrejser.  Værelserne har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og wifi,  samt et badeværelse med hårtørrer. Flere af værelserne har en vidunderlig udsigt over byen. Hotellets bar tilbyder et fint udvalg af lette anretninger, øl og drinks. Gæsterne kan nyde nyde hotellets daglige morgenbuffet i restauranten.


Hotel Mercure Manchester Piccadilly**** (Hotel i centrum)

Bo på Mercure Manchester inde du bruger manchester united fodboldbilletterne på old traffordMercure Manchester har en god bar med øl til efter old trafford fodboldoplevelsen. Besøg den og snak om fodboldturen til manchester united.Mercure manchester senge er godt og sov dejligt her på manchester united fodboldturen

Hotel Mercure Manchester Piccadilly ligger også i hjertet af byen kun 5 minutters gang fra hovedbanen Manchester Piccadilly, butikscentret Arndale og gågaden. Hotellet byder på en fin bar/restaurant med udsigt over Piccadilly square. Der serveres en fin morgenmad. Der er også diverse bistro-retter ved frokost og aftensmad. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv og WiFi, samt badeværelse med hårtørrer. 

 

Hotel Palace Manchester **** (Hotel i centrum)

Palace hotel manchester er et klassisk hotel - bo der på fodboldrejser til manchester unitedPalece hotel har en god bar hvor du kan nye øl med mere på manchester united rejsenPalace hotel manchester har gode senge, sov dejligt på fodboldturen. Vigtig inden i tager på Old Trafford med fodboldbilletter

Palace Hotel ligger i Manchester centrum og byder på stilfulde og moderne værelser pakket ind i en klassisk engelsk bygning. Hotellet ligger blot få minutters gang fra togstationen Oxford Road. Samtlige værelser på Palace Hotel er med satellit-tv, internet, badeværelse og værdiboks. Alle værelser har desuden kaffe og tefaciliteter. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, der har et godt udvalg af morgenmadsprodukter.  Du kan også spise i den stilfulde Tempus Bar and Restaurant, hvor der serveres lækrer og sæsonbetonede retter, ledsaget af et omfattende vinkort. 

 

Hotel Cancellors*** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Cancellors - et flot hotel med stor have og terrasse hvor der kan nydes mad og drikke på fodboldturen til manchester unitedManchester United fodboldbilletter - altid gode fodboldrejser med www.sportenrejser.dkcancellors hotel senge  - sov dejlig efter old trafford besøget og drøm om fodboldrejsen til manchester united

Dette hotel i herregårdsstil ligger 5km fra Manchester centum der med bus eller taxi nås nemt. Værelserne har wifi, tv og badeværelse med hårtørrer, samt kaffe og tefaciliteter. Der er gratis parkering på hotellet og hotelservicen er helt i top. Der serveres en fin morgenmadsbuffet i den hyggelige spisestue. Hotellet byder også på en god restaurant og en afslappet bar. Hotellets udestue åbner ud til en hyggelig grøn have, hvor det er skønt at nyde solen og snakke om fodboldrejsens mange oplevelser.

 

Holiday Inn Express Manchester Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Express Manchester Airport er godt for dig der vil bo tæt på lufthaven på din manchester united fodboldrejseHoliday Inn Express Manchester Airport - spis en god morgenmad inden turen går til Old trafford med fodboldbilletterneHoliday Inn Express Manchester Airport tilbyder nogle fine senge på manchester united fodboldrejsen

Holiday Inn Express Manchester Airport ligger cirka 3 km fra Manchester Lufthavn. Der er 16 km til Manchesters centrum og det nemmest med taxa. De rummelige værelser på Holiday Inn Express Manchester Airport omfatter fladskærms-tv, Wifi og faciliteter til at lave te og kaffe, samt et fint badeværelse. Der serveres morgenmadsbuffet med varme retter og et godt udvalg af yoghurt og andre morgenmadsprodukter. Old Trafford ligger blot også 15 minutters køretur derfra i bil. Hotellet er godt for dig der gerne vil bo tæt på lufthavnen på fodboldturen til Manchester United.


Hotel Holiday Inn Manchester MediacityUK *** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Holiday Inn Manchester Mediacity - flot hotel til man utd rejserHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - baren med gode øl hvor du kan snakke om fodboldturenHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - sov dejligt tæt på old trafford

Holiday Inn Manchester Mediacityuk ligger i Salford Quays blot 10 minutters kørsel fra Manchesters bymidte og få minutters gang fra Old Trafford. Hotellet har en stilfuld restaurant der byder på morgenbuffet. Værelserne er rummelige og har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og trådløs internetadgang. Den livlige Hub bar byder på lettere frokostanretninger samt et stort udvalg af drikkevarer . Mange Manchester United fodboldrejse gæster synes godt om at bo i Salford Quays området da det er tæt på Old Trafford. 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på Manchester United fodboldrejserne.

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i Manchester og benytter også disse på vores fodboldrejser til Manchester United. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

 

Har du andre specielle krav eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Manchester United, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved Manchester United fodboldrejser

Fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Manchester United.

Vi anbefaler at du tager et kig på www.momondo.dk eller en af de andre flysøgesider. Her kan du nemt søge på dine ønskede udrejse og hjemrejse datoer. Vores erfaring med weekend spillerunderne er at det ofte er billigere at rejse om fredagen end om lørdagen. Du vil ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på fodboldrejsen, og samtidigt er du bedre dækket ind i forhold til spilletidspunkterne. Ekstra nætter kan bookes her på fodboldrejsen til Manchester United ved at trykke på tilpas dato.

 

Flyruter

Manchester lufthavn er den største lufthavn i området og der er mange kombinationer på flyruter dertil. Starter din fodboldrejse fra Jylland kan du vælge at flyve billigt til London og derfra tage toget til Manchester, da den samlede rejsetid ofte er meget lig, den samlede rejsetid der er ved fly med mellemlandinger. Tjek dog togpriserne. Du kan også vælge at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

København (direkte fly):  www.sas.dk - www.easyjet.com - www.britishairways.com  - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.lufthansa.comwww.klm.com – www.airfrance.com - www.britishairways.com mfl. flyver med både direkte og med mellemlandinger og total en rejsetid på 3-6 timer. 

Hamborg: Der er mange flyselskaber med både direkte og med mellemlandinger. Vi anbefaler et kig på en af flysøgesiderne

Transport fra London: Alternativt kan du vælge at flyve til London og herfra tage toget til Manchester. Det tager fra 2-5 timer alt efter hvilket tog der vælges. Togbilletter kan købes på dette link: www.thetrainline.com og busbilletter på dette link www.nationalexpress.com - Vi anbefaler toget da bilkøen på denne rute nogle gange er meget lang.

 

Transport fra Manchester lufthavn til Manchester Centrum

Toget fra lufthavnen tager ca. 15-25 minutter til Manchester Piccadilly togstationen midt i Manchester centrum. Billetterne koster i omkring £3. Du kan hjemmefra undersøge om du med fordel kan tage et stop længere til Oxford Road Station, hvor flere af vores samarbejdshoteller ligger. Begge stationer er midt i centrum, så kører det tog du tager ikke til Oxford Road, kan i bare gå fra Piccadelly, hvor alle togene stopper. Du kan også snuppe en taxi til centrum eller til Salford Quays / Old Trafford, som begge koster i omegnen af £15-20.

 

Transport til Old Trafford

Bor du i centrum af Manchester kører der et Metrolink (tog/sporvogn) mod Altrincham, som stopper ved til Old Trafford stationen. Derfra er der 5 min. gang til stadion. På kampdage kører der også tog fra de større stationer i centrum til stationen Old Trafford Stadium, som ligger bag den sydlige tribune.  Der kører også busser til stadion eller taxa (ca £15 ), men traffikken kan være et kaos, så benyt toget når du skal til Old Trafford. Bor du Salford Quays (tæt ved stadion) kan du gå til stadion på 5-10 min. Vi anbefaler at tage afsted i god tid så du kan opleve hele stemningen op til kick off. 

 

Transport i Manchester

Vælger du at bo i Manchester centrum vil du kunne gå fra vores hoteller til shopping, restauranter og de største seværdigheder, og vil ikke have det store behov for at blive transporteret rundt. Du vil dog altid kunne hoppe på Metrolink (sporvogn) eller i en taxa, som vil koste fra £3-10 hvis der er noget specielt du skal opleve, som ikke ligger i centrum. 

Vælger du at bo udenfor centrum vil der være transportmuligheder der tager dig til centrum på 30-75 min. 

 

Har du spørgsmål til transport elle fly til din fodboldrejse til Manchester United, så kontakt os endeligt.

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Manchester United fodboldbilletter. 

Vi er en professionel og troværdig leverandør af Manchester United fodboldbilletter. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Manchester United og alle de andre klubber vi samarbejder med. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt påny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen.  

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked.  Vi får i modydelse en del fordele ved at vi kan sælge Manchester United fodboldbilletter og Manchester United fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan derudover tilbyde mange forskellige billetkategorier og lounges.  Allervigtigst er at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Manchester United fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, ja så kan fodboldbilletterne duplikeres og udstedes på ny til dig. Du vil blot skulle hente dem på Manchester United ticket office ved Old Trafford med et billede id.  Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

Vi leverer lovlige officielle Manchester United fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

 Vi er Official Executive Club Member hos Manchester United og sælger officielle fodboldrejser og fodboldbilletter

 

Fodboldbillet levering ved Manchester United fodboldrejser.

Fodboldbilletterne til Manchester United bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilke fodboldbilletter du har valgt at booke og hvordan Manchester United håndterer fodboldbilletterne til netop den kamp du skal se. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine fodboldbilletter leveres. Billetleveringen sker på en af følgende måder;

Levering med kurer til dit hotel. Hotellets reception eller Concierge skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Manchester United Ticket office før kampen - med fremvisning af billede id.

Levering med post i Danmark.

Hvis der opstår nogle problemer på fodboldrejsen til Manchester United er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Der er derfor aldrig noget at være nervøs for på vores fodboldrejser. Hverken for dig eller for os.  

Har du nogle spørgsmål til billetgaranti, billetlevering eller andet vedrørende fodboldturen til Manchester United så kontakt os endeligt