1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse
 

Manchester United - Bournemouth (fuldført)

  • Officielle fodboldbilletter på Old Trafford - Manchester United
  • Mål på fodboldrejsen til Manchester United
  • Quadrant fodboldbilletter på fodboldrejser til Man United
  • Tag på fodboldtur til Manchester United - fodboldbilletter

Manchester United - Bournemouth (fuldført)

Fodboldrejse til Manchester United indeholder:
• 1 overnatning på 3 stjernet hotel + Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Manchester United -
   Bournemouth.
• Adgang til Manchester United Quadrant Lounge fra 3
   timer før og til 1 time efter kampen.
• Club 100/500, The Academy eller Kit Room Lounge.
• Fodboldbillet i hjørnesektion i 2.ring med polstret
   sæder.
• Køb øl, drinks og dagens ret i baren.
• Gratis kaffe og te i pausen.
• Kampprogram.

 
 
  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 1.295 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester United kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 1.495 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester United kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i Manchester Centrum ligger alle lige ved restauranter, shopping, pubs og med adgang til transport der kører til Old Trafford på 15-20 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Afrejse: Ons. 13. Dec. 2017   Tilpas dato Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
Hjemrejse: Tor. 14. Dec. 2017   Tilpas dato Ekstra nat:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
  Billet Kategori
Quadrant - uden lounge (+0 DKK)
Club 100, Kit Room, Club 500 eller The Academy - Quadrant lounges (+150 DKK)
International Suite - Stretford End - Bag mål (+250 DKK)
Reds Cafe Post match (+1.200 DKK)
 

Fodboldrejse til Manchester United - Bournemouth

En fodboldtur til Old Trafford er en helt fantastisk oplevelse. Et udsolgt stadion med 75.000 Manchester United  fans der synger og virkelig lever sig ind i kampen, er bare en fed oplevelse for enhver fodboldfan. I denne Premier League kamp møder Manchester United - Bournemouth fra Sydengland, som ofte er en overkommelig opgave for United mandskabet. Så der er næsten en garanti for mål.

Fodboldkampene i Premier League bliver endeligt programsat 6-8 uger før den pågældende spilleweekend og som hovedregel bliver kampene afviklet lørdag eller søndag. Vores fodboldrejser til Manchester United er derfor som udgangspunkt altid fra lørdag til mandag.

Det tidligeste spilletidspunkt for kampen kan blive kl. 12.45 om lørdagen. Book derfor dine flybilletter med tidlig ankomst i Manchester.

Læs og se billeder af fodboldbilletterne til vores fodboldrejser til Manchester United nedenfor.


Old Trafford stadionplan. Her kan du se Manchester United fodboldbilletternes placering.

Stadionplan Old Trafford - officielle Fodboldbilletter Manchester United


Quadrant Lounge: Club 100, Kit Room, Club 500 og The Academy.

Fodboldbilletterne er med adgang til en af de 4 lounges der er placeret i det nordøstlige eller nordvestlige hjørne af Old Trafford. Der er egne VIP indgange hvor du vil blive eskorteret til en af loungerne; Kit Room, Club 500, Club 100 eller The Academy. I loungen er det muligt at købe mad og drikke og nyde udsigten over Salford Quays, hvor du kan se de tusindvis af Manchester United fans ankomme til Old Trafford. Pladserne er med komfortable polstret sæder i 2. ring med frit udsyn og godt overblik af banen. Der medfølger et kampprogram, som udleveres ved ankomst til Loungen. Alle loungerne har fladskærme hvor der vises optakter og sammendrag af dagens kamp. Manchester United TV giver dig den bedste information om netop dagens kamp, og holdopstillingen får i også udleveret.  Ønsker du at oddse på kampen er der også et spilfirma i loungen. Der er dresscode i loungen, så shorts, joggingtøj og udeholdets trøjer er ikke tilladt. Loungene åbner fra 3 timer før kick off og lukker 1 time efter. 

club 100 manchester united fodboldbilletter udsyn. Fodboldrejser til manchester united billet placering

Quadrant lounge overblik til banen fra Old Trafford club 100 lounge. Gode fodboldbilletter til manchester unitedClub 100 lounge på old trafford. god bar med udsigt over området ved stadion. God lounge med stort udvalg af drikkevarer og dagens ret.


International Suite

Loungen er med fodboldbilletter på den stemningsfulde Stretford End tribune i 1. afsnit midtfor. Pladserne er med gode polstret sæder og de er en god kombination af at være tæt på banen, men samtidig give et godt overblik. I International Suite vises der optakter og sammendrag af dagens kamp og Manchester United TV giver dig en perfekt optakt til dagens opgør. Der medfølger et kampprogram som udleveres ved ankomst til Loungen. Ønsker du at oddse på kampen er det også muligt. Loungen åbner fra 3 timer før kick off og lukker 1 time efter kampen. I baren kan der købes et stort udvalgt af drikkevarer og dagens måltid. Der er dresscode i loungen, så shorts, joggingtøj og udeholdets trøjer er ikke tilladt.

International Suite - fodboldbillet manchester united udsyn. Gode pladser på stretford end

International Suite - fodboldbillet manchester united i lounge. god bar og gode fodboldbilletter


Salford Suite - Langside fodboldbilletter

Fodboldbilletter på langsiden og adgang til Salford Suite er en fantastisk oplevelse på Old Trafford. Pakken inkluderer fodboldbilletter midtfor på langsiden på den nedre del af 2. afsnit på Sir Alex Ferguson tribunen. Salford Suite er åben fra 3 timer før kickoff til 1 time efter kampen. Der er altid god Manchester United stemning, så ankom til loungen i god tid. Manchester United TV bliver vist på tv-skærmene og de giver dig den bedste optakt og nedtakt til dagens kamp. Du kan også oddse på kampen i loungen og der medfølger et kampprogram. I Salford Suite baren kan der købes øl, vin og sodavand. Der er dresscode i loungen, så shorts, joggingbukser og udeholdets trøjer er ikke tilladt.

Salford suite hos manchester united giver dig det perfekte udsyn til banen på old trafford. gode fodboldbilletter


Salford Suite - Langside fodboldbilletter med spisning

Denne Manchester United fodboldbillet indeholder ud over ovenstående Salford Suite beskrivelse også en middag. Du ankommer til Salford Suite fra 3 timer før kampstart og henvender dig blot ved restauranten og får anvist et bord. Der vil være en 3 retter alá carte menu som du vælger middagen udfra og vil få serveret. Drikkevarer købes på egen regning i restaurantens bar. 

Salford suite dining. spis en god middag i longe på manchester united fodboldrejsen


Øvrige fodboldbilletter ved Manchester United fodboldrejser:

Vi har med vores Executive VIP agentur adgang til rigtig mange forskellige lounges og kan tilbyde skræddersyet fodboldrejser til disse.  Kontakt os endeligt for tilbud på dette.

Manchester United Suite minder meget om Salford Suite, men er med fodboldbilletter i 1 afsnit midtfor. Fodboldbilletterne er ofte et par hundrede kroner dyrere per billet. 

Executive Boxes. Privat rum med pladser til både grupper og enkeltpersoner på flere områder af Old Trafford. 4 retters menu og drikkevarer. En tidligerer Manchester United spiller besøger boxen, og generelt er der i disse boxes bare blevet krydret lidt ekstra for detaljerne.

Manchester United lounges med spisning på både langside, kortside og i quadrant afsnit. Alt fra 4 retters menu til dagens varme ret. Der er forskellige lounge og information om dem kan tilsendes til dig. Knights Lounge, 1968 Suite, Captains Lounge, Evolution, The Gallery, Premier Suite, Centennial Club og 1999 Suite. 

 

Kontakt os endeligt hvis der er spørgsmål til Manchester United fodboldbilletter eller fodboldrejser til Manchester United

På fodboldrejser til Manchester United benytter vi disse hoteller.
 

Hotel Holiday Inn Express, Oxford Road*** (Hotel i centrum) 

Holiday inn oxford Road udefra - fodboldrejse manchester unitedHoliday inn oxford road tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester unitedHoliday inn oxford road har nogle gode senge, sov godt på fodboldturen til manchester united

Holiday Inn Express Oxford Road i Manchester ligger centralt blot 1 minutgang fra Oxford Road Station. Hotellet har døgnåben reception der kan håndtere Manchester United fodboldbilletterne. Værelserne har aircondition, hårtørrer, samt kaffe og tefaciliteter. Hotellets lounge og bar tilbyder et fint udvalg af lettere anretninger samt øl, vin, vand og drinks. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadsrestaurent og byder på et fint udvalgt af morgenmadsprodukter. Oxford Road er et godt sted i Manchester og der er masser af shopping, cafeer og pubs, så snart du træder ud fra hotellet. Et godt hotelvalg på fodboldturen til Manchester United.


Hotel Holiday Inn Express Manchester City Centre - MEN Arena*** (Hotel i centrum)

holiday inn  Men Arena er et flot hotel. Besøg det på din manchester united fodboldrejseHoliday inn  Men Arena har nogle gode senge, sov godt på fodboldturen til manchester unitedHoliday inn  Men Arena tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester united

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena ligger i hjertet af Manchester. Der er masser af restauranter, pubs og shopping muligheder lige ved hotellet. Det er et godt valg på Manchester United fodboldrejser.  Værelserne har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og wifi,  samt et badeværelse med hårtørrer. Flere af værelserne har en vidunderlig udsigt over byen. Hotellets bar tilbyder et fint udvalg af lette anretninger, øl og drinks. Gæsterne kan nyde nyde hotellets daglige morgenbuffet i restauranten.


Hotel Mercure Manchester Piccadilly**** (Hotel i centrum)

Bo på Mercure Manchester inde du bruger manchester united fodboldbilletterne på old traffordMercure Manchester har en god bar med øl til efter old trafford fodboldoplevelsen. Besøg den og snak om fodboldturen til manchester united.Mercure manchester senge er godt og sov dejligt her på manchester united fodboldturen

Hotel Mercure Manchester Piccadilly ligger også i hjertet af byen kun 5 minutters gang fra hovedbanen Manchester Piccadilly, butikscentret Arndale og gågaden. Hotellet byder på en fin bar/restaurant med udsigt over Piccadilly square. Der serveres en fin morgenmad. Der er også diverse bistro-retter ved frokost og aftensmad. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv og WiFi, samt badeværelse med hårtørrer. 

 

Hotel Palace Manchester **** (Hotel i centrum)

Palace hotel manchester er et klassisk hotel - bo der på fodboldrejser til manchester unitedPalece hotel har en god bar hvor du kan nye øl med mere på manchester united rejsenPalace hotel manchester har gode senge, sov dejligt på fodboldturen. Vigtig inden i tager på Old Trafford med fodboldbilletter

Palace Hotel ligger i Manchester centrum og byder på stilfulde og moderne værelser pakket ind i en klassisk engelsk bygning. Hotellet ligger blot få minutters gang fra togstationen Oxford Road. Samtlige værelser på Palace Hotel er med satellit-tv, internet, badeværelse og værdiboks. Alle værelser har desuden kaffe og tefaciliteter. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, der har et godt udvalg af morgenmadsprodukter.  Du kan også spise i den stilfulde Tempus Bar and Restaurant, hvor der serveres lækrer og sæsonbetonede retter, ledsaget af et omfattende vinkort. 

 

Hotel Cancellors*** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Cancellors - et flot hotel med stor have og terrasse hvor der kan nydes mad og drikke på fodboldturen til manchester unitedManchester United fodboldbilletter - altid gode fodboldrejser med www.sportenrejser.dkcancellors hotel senge  - sov dejlig efter old trafford besøget og drøm om fodboldrejsen til manchester united

Dette hotel i herregårdsstil ligger 5km fra Manchester centum der med bus eller taxi nås nemt. Værelserne har wifi, tv og badeværelse med hårtørrer, samt kaffe og tefaciliteter. Der er gratis parkering på hotellet og hotelservicen er helt i top. Der serveres en fin morgenmadsbuffet i den hyggelige spisestue. Hotellet byder også på en god restaurant og en afslappet bar. Hotellets udestue åbner ud til en hyggelig grøn have, hvor det er skønt at nyde solen og snakke om fodboldrejsens mange oplevelser.

 

Holiday Inn Express Manchester Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Express Manchester Airport er godt for dig der vil bo tæt på lufthaven på din manchester united fodboldrejseHoliday Inn Express Manchester Airport - spis en god morgenmad inden turen går til Old trafford med fodboldbilletterneHoliday Inn Express Manchester Airport tilbyder nogle fine senge på manchester united fodboldrejsen

Holiday Inn Express Manchester Airport ligger cirka 3 km fra Manchester Lufthavn. Der er 16 km til Manchesters centrum og det nemmest med taxa. De rummelige værelser på Holiday Inn Express Manchester Airport omfatter fladskærms-tv, Wifi og faciliteter til at lave te og kaffe, samt et fint badeværelse. Der serveres morgenmadsbuffet med varme retter og et godt udvalg af yoghurt og andre morgenmadsprodukter. Old Trafford ligger blot også 15 minutters køretur derfra i bil. Hotellet er godt for dig der gerne vil bo tæt på lufthavnen på fodboldturen til Manchester United.


Hotel Holiday Inn Manchester MediacityUK *** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Holiday Inn Manchester Mediacity - flot hotel til man utd rejserHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - baren med gode øl hvor du kan snakke om fodboldturenHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - sov dejligt tæt på old trafford

Holiday Inn Manchester Mediacityuk ligger i Salford Quays blot 10 minutters kørsel fra Manchesters bymidte og få minutters gang fra Old Trafford. Hotellet har en stilfuld restaurant der byder på morgenbuffet. Værelserne er rummelige og har aircondition, skrivebord, fladskærms-tv og trådløs internetadgang. Den livlige Hub bar byder på lettere frokostanretninger samt et stort udvalg af drikkevarer . Mange Manchester United fodboldrejse gæster synes godt om at bo i Salford Quays området da det er tæt på Old Trafford. 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på Manchester United fodboldrejserne.

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i Manchester og benytter også disse på vores fodboldrejser til Manchester United. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

 

Har du andre specielle krav eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Manchester United, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved Manchester United fodboldrejser

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Manchester United. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler at du tager et kig på www.momondo.dk eller en af de andre flysøgesider. Her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer og tidsintervaller. Ofte viser det sig at flypriserne med afrejse om fredagen er billigerer end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på fodboldrejsen. Især fra København med Easyjet er der stor prisforskel på udrejse fredag kontra lørdag. Ekstra nætter kan bookes her på fodboldrejsen til Manchester United. 

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. 

 

Flyruter

Manchester lufthavn er den største lufthavn i området og der er mange kombinationer på flyruter dertil. Starter din fodboldrejse fra Jylland kan du vælge at flyve billigt til London og derfra tage toget til Manchester, da den samlede rejsetid ofte er meget lig, den samlede rejsetid der er ved fly med mellemlandinger. Tjek dog togpriserne. Du kan også vælge at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

København (direkte fly):  www.sas.dk - www.easyjet.com - www.britishairways.com  - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.lufthansa.comwww.klm.com – www.airfrance.com - www.britishairways.com mfl. flyver med både direkte og med mellemlandinger og total en rejsetid på 3-6 timer. 

Hamborg: Der er mange flyselskaber med både direkte og med mellemlandinger. Vi anbefaler et kig på en af flysøgesiderne

Transport fra London: Alternativt kan du vælge at flyve til London og herfra tage toget til Manchester. Det tager fra 2-5 timer alt efter hvilket tog der vælges. Togbilletter kan købes på dette link: www.thetrainline.com og busbilletter på dette link www.nationalexpress.com - Vi anbefaler toget da bilkøen på denne rute nogle gange er meget lang.

 

Transport fra Manchester lufthavn til Manchester Centrum

Toget fra lufthavnen tager ca. 15-25 minutter til Manchester Piccadilly togstationen midt i Manchester centrum. Billetterne koster i omkring £3. Du kan hjemmefra undersøge om du med fordel kan tage et stop længere til Oxford Road Station, hvor flere af vores samarbejdshoteller ligger. Begge stationer er midt i centrum, så kører det tog du tager ikke til Oxford Road, kan i bare gå fra Piccadelly, hvor alle togene stopper. Du kan også snuppe en taxi til centrum eller til Salford Quays / Old Trafford, som begge koster i omegnen af £15-20.

 

Transport til Old Trafford

Bor du i centrum af Manchester kører der et Metrolink (tog/sporvogn) mod Altrincham, som stopper ved til Old Trafford stationen. Derfra er der 5 min. gang til stadion. På kampdage kører der også tog fra de større stationer i centrum til stationen Old Trafford Stadium, som ligger bag den sydlige tribune.  Der kører også busser til stadion eller taxa (ca £15 ), men traffikken kan være et kaos, så benyt toget når du skal til Old Trafford. Bor du Salford Quays (tæt ved stadion) kan du gå til stadion på 5-10 min. Vi anbefaler at tage afsted i god tid så du kan opleve hele stemningen op til kick off. 

 

Transport i Manchester

Vælger du at bo i Manchester centrum vil du kunne gå fra vores hoteller til shopping, restauranter og de største seværdigheder, og vil ikke have det store behov for at blive transporteret rundt. Du vil dog altid kunne hoppe på Metrolink (sporvogn) eller i en taxa, som vil koste fra £3-10 hvis der er noget specielt du skal opleve, som ikke ligger i centrum. 

Vælger du at bo udenfor centrum vil der være transportmuligheder der tager dig til centrum på 30-75 min. 

 

Har du spørgsmål til transport elle fly til din fodboldrejse til Manchester United, så kontakt os endeligt.

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Manchester United fodboldbilletter. 

Vi er en professionel og troværdig leverandør af Manchester United fodboldbilletter. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Manchester United og alle de andre klubber vi samarbejder med. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt påny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen.  

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked.  Vi får i modydelse en del fordele ved at vi kan sælge Manchester United fodboldbilletter og Manchester United fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan derudover tilbyde mange forskellige billetkategorier og lounges.  Allervigtigst er at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Manchester United fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, ja så kan fodboldbilletterne duplikeres og udstedes på ny til dig. Du vil blot skulle hente dem på Manchester United ticket office ved Old Trafford med et billede id.  Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

Vi leverer lovlige officielle Manchester United fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

 Vi er Official Executive Club Member hos Manchester United og sælger officielle fodboldrejser og fodboldbilletter

 

Fodboldbillet levering ved Manchester United fodboldrejser.

Fodboldbilletterne til Manchester United bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilke fodboldbilletter du har valgt at booke og hvordan Manchester United håndterer fodboldbilletterne til netop den kamp du skal se. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine fodboldbilletter leveres. Billetleveringen sker på en af følgende måder;

Levering med kurer til dit hotel. Hotellets reception eller Concierge skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved billetafhentning på Manchester United Ticket office før kampen - med fremvisning af billede id.

Levering med post i Danmark.

Hvis der opstår nogle problemer på fodboldrejsen til Manchester United er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de billetter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Der er derfor aldrig noget at være nervøs for på vores fodboldrejser. Hverken for dig eller for os.  

Har du nogle spørgsmål til billetgaranti, billetlevering eller andet vedrørende fodboldturen til Manchester United så kontakt os endeligt