1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Manchester City - Aston Villa - kontakt os for booking

Manchester City - Aston Villa - kontakt os for booking

Fodboldrejse til Manchester City indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Manchester City - Aston Villa.
• Guide til den perfekte fodboldrejse til Manchester City.

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 3.295 DKK I fanebladet Hoteller kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester City kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
Hotel i Centrum 3.495 DKK
I fanebladet Hoteller kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Manchester City kampe. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i Manchester Centrum ligger alle lige ved restauranter, shopping, pubs og med adgang til transport der kører til Etihad Stadium på 15-20 minutter.
 
   
Periode fra: Lør. 11. Feb. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
Periode til: Man. 13. Feb. 2023   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 500 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 600 i centrum
Single værelse Kr. 1.000 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.200 i centrum
  Billet Kategori
93:20 Suite. Langside block 209-210/220-221. Polstret sæder og adgang til sportsbar før og efter kampen. Inkl. kampprogram. (+0 DKK)
Kits Sports Bar. Langside block 202-204. Polstret sæder og adgang til sportsbar før og efter kampen. Drikkevarer i halvleg. Inkl. kampprogram. (+450 DKK)
The Citizens Lounge. Langside block 205-206. Polstret sæder og adgang til lounge med 3 retter menu og drikkevare. inkl. kampprogram. (+1.900 DKK)

Fodboldrejse til Manchester City - Aston Villa

I denne Premier League kamp tager Manchester City imod Aston Villa. En modstander der skal vindes over og en opgave som virker overkommelig for det stjernemandskab som City har. Holdet fra Birmingham er rejst nord på med et håb om at kunne overraske City på Etihad. Det bliver sandsynligvis en kamp med mål og nok flest af dem til The Citizens som Manchester City også bliver kaldt. De 3 point som sejren giver er vigtige for City hvis de igen skal løfte Premier League trofæet. 

Book en fed fodboldrejse til Manchester City på Etihad Stadium, hvor der er plads til hele 55.000 tilskuere, som altid skaber en fantastisk stemning.

Der er mange gode Manchester City fodboldbilletter at vælge imellem og det er blot med at få booket fodboldturen til en uforglemmelig fodboldoplevelse i England.

God Man.City fodboldrejse

Nedenfor er information om på placeringen og billetindholdet i vores Manchester City fodboldbilletter.

Stadium Etihad. Plan over stadion med fodboldbillet info til Manchester City


Kortside fodboldbilletter til Manchester City på Etihad Stadium

Kortside fodboldbilletterne til Manchester City kan være både på øvre og nedre afsnit. (Det er ikke muligt selv at vælge)   Disse Manchester City fodboldbilletter  vi har på vores fodboldrejser til Etihad stadium er på langside og er officielle fodboldbilleter til Manchester City


Langside fodboldbilletter til Manchester City

Langside fodbodbilletterne til Manchester City kan være på alle afsnit i både øvre og nedre. (Det er ikke muligt selv at vælge) 

Disse Manchester City fodboldbilletter  vi har på vores fodboldrejser til Etihad stadium er på langside og er officielle fodboldbilleter til Manchester City


93:20 Suite. 

93:20 Suite er langside fodboldbilletter til Manchester City på Etihad med polstret sæder og adgang til 93:20 Suiten 2 timer før og 1 time efter kampen. Kampprogram er inklusiv og det er muligt at købe forskellige madretter og drikkevarer i 93:20 Suiten. Der er masser af borde, stole og tv til at følge med i optakten og analysen af kampen. Der er også mulighed for at oddse på kampenNavnet 93:20 er en hyldest til det afgørende overtids mål som Aguero scorede og dermed sikrede Manchester City mesterskabet i allersidste spillerunde i 2012. Fodboldbilletterne er garanteret på midterste tribuneafsnit og er normalt i block 209, 210, 221, 231 med flere.

Lounge fodboldbilletter til 9320 lounge på etihad stadium. Gode Manchester City fodboldbilletter

Lounge fodboldbilletter til 9320 lounge på etihad stadium -Manchester City fodboldbilletter


Øvrige fodboldbilletter til Manchester City´s kampe:

Vi har også adgang andre fodboldbilletter til Manchester City kampe. Disse med lounge, spisning, tidligere Manchester City spillere der giver optakt til kampen eller lignende events i forbindelse med fodboldkampen. Kontakt os endelig for billettyper, pris og ledighed.

Hvis der er en helt specifik lounge som du gerne vil opleve kan vi undersøge mulighederne. Ønskes der at blive skræddersyet en hel vip box med private hospitality for 10 personer og opefter er det også muligt. 

På vores fodboldrejser til Manchester City benytter vi disse hoteller.


Hotel Holiday Inn Express Manchester City Centre - MEN Arena*** (Hotel i centrum)

holiday inn  Men Arena er et flot hotel. Besøg det på din manchester City fodboldrejseHoliday inn  Men Arena tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester CityHoliday inn  Men Arena har nogle gode senge, sov godt på manchester city fodboldrejser

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena ligger i hjertet af Manchester og er et godt 3*** hotel med døgnåben reception, der kan håndtere Manchester City fodboldbilletterne. Værelserne har alle aircondition, skrivebord, TV og wifi, samt et badeværelse med standard stikkontakt (du behøver ikke adapter). Flere af værelserne har en fantastisk udsigt over byen. Hotellets bar tilbyder et godt udvalg af lette anretninger og mange forskellige drinks. Du kan på hotellet nyde deres daglige morgenbuffet i restaturatens i stueetage, inden du tager ud og får en fed fodboldoplevelse.

 

Hotel Holiday Inn Express, Oxford Road*** (Hotel i centrum) 

Holiday inn oxford Road udefra - fodboldrejse manchester City med et godt hotel i manchester centrumHoliday inn oxford road tilbyder en god morgenmad i deres restaurant på din fodboldtur til manchester CityHoliday inn oxford road har nogle gode senge, sov godt på fodboldturen til manchester City

Holiday Inn Express Manchester ligger meget centralt i Manchester og er blot 1 minuts gang fra Oxford Road Station, som er den første station man kommer til efter hovedbanen Piccadilly, og er en station hvor stort set alle toge fra lufthavnen stopper. Hotellet har 24 timers reception, som kan håndterer Manchester City fodboldbilletterne. Værelserne har aircondition, hårtørrer og kaffe- og tefaciliteter. Hotellets lounge og bar tilbyder et fint udvalg af lettere anretninger samt øl, vin og mange forskellige drinks. Der rig mulighed for at krydrer fodboldrejsen til Manchester City med et besøg på en af de nærliggende pubs, hvor man evt. kan se andre Premier Leauges kampe. Morgenmaden bliver serveret på hotellets restaurant og byder på et fint udvalg af kontinentale morgenmadsprodukter.


Hotel Mercure Manchester Piccadilly**** (Hotel i centrum)

Bo på Mercure Manchester inden du bruger manchester city fodboldbilletterne på etihadMercure Manchester har en god bar med øl til efter Etihad fodboldoplevelsen. Besøg den og snak om fodboldturen til england.Mercure manchester senge er godt og sov dejligt her på manchester City fodboldturen

Hotel Mercure Manchester Piccadilly ligger i hjertet af byen og er få minutters gang fra togstationen Manchester Piccadilly, butikscentret Arndale og shoppinggaderne. Hotellet byder på en fin bar/restaurant med flot udsigt over Piccadilly Square. Ved Piccadilly Square går der busser og metrolink (sporvognstog) til Etihad stadium. Morgenmaden serveres i restauranten og giver dig en fin start på dagen på din Manchester City fodboldrejse. Alle værelserne har aircondition, tv og internet adgang, samt badeværelse med hårtørrer og stikkontakt hvor der ikke behøves adapter. 


Hotel Palace Manchester **** (Hotel i centrum)

fodboldrejser-manchester-unitedPalece hotel har en god bar hvor du kan nye øl med mere på man. city fodboldrejsenPalace hotel manchester har gode senge, sov dejligt på fodboldturen. Vigtig inden i tager på Etihad med fodboldbilletter

Palace Hotel ligger i Manchester centrum og byder på stilfulde værelser. Hotellet ligger blot et par minutters gang fra togstationen Oxford Road. Samtlige værelser på Palace Hotel byder på fin indretning med tv, internet, badeværelse og mulighed for værdiboks. Alle værelser har kaffe- og tefaciliteter. Hotel Palace´s gæster og folk udefra kan spise i den smarte og stilfulde Tempus Bar and Restaurant, hvor der serveres lækrer og sæsonbetonede retter ledsaget af et omfattende vinkort. Morgenmadsbuffetten serveres i hotellets restaurant og har et meget fint udvalg af morgenmadsprodukter. Vil du på fodboldrejsen til Manchester City også besøge en lokal pubs så er der mange muligheder i nærheden af hotellet. 

 

Holiday Inn Express Manchester Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Express Manchester Airport er godt for dig der vil bo tæt på lufthaven på din Manchester City fodboldrejseHoliday Inn Express Manchester Airport - spis en god morgenmad inden turen går til Etihad med fodboldbilletterneHoliday Inn Express Manchester Airport - gode senge

Holiday Inn Express Manchester Airport ligger omtrent 3 km fra Manchester Lufthavn. Der er 16 km til Manchesters centrum. Hotellet er et godt valg for dig der ønsker at have kort afstand til og fra lufthavnen på din fodboldrejse til Manchester City. De rummelige værelser på Holiday Inn Express Manchester Airport omfatter TV, Wifi og faciliteter til at lave te og kaffe, samt badeværelse med hårtører. Der serveres morgenmadsbuffet med et godt udvalg af morgenmadsprodukter. 


Hotel Cancellors*** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Cancellors - et flot hotel med stor have og terrasse hvor der kan nydes mad og drikke på fodboldturen til manchester CityKøb Manchester City fodboldbilletter - altid gode fodboldrejser med officielle billettercancellors hotel senge  - sov dejlig efter Etihad besøget

Cancellors hotel er bygget i herregårdsstil og ligger 5 km fra Manchesters bymidte. Værelserne har wifi, tv og badeværelse med hårtørrer, samt kaffe- og tefaciliteter. Der tilbydes gratis parkering på hotellet, og busser til og fra Manchester centrum standser i nærheden af hotellet. Der serveres en fin morgenmadsbuffet så du får en god start på dagen for den store fodboldoplevelse. Hotellet byder også på en god restaurant og en afslappet bar. Hotellets udstue åbner ud til en stor hyggelig grøn have, hvor man også kan sidde og bare nyde ferien. Hotellet har døgnåbent og receptionen kan håndtere fodbilletterne til Manchester City sikkert. 

 

Hotel Holiday Inn Manchester Mediacityuk*** (Hotel udenfor Centrum)

Hotel Holiday Inn Manchester Mediacity - flot hotel til City fodboldturHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - baren med gode øl hvor du kan snakke om fodboldturenHotel Holiday Inn Manchester Mediacity - sov dejligt og drøm en en Manchester City sejr

Holiday Inn Manchester-Mediacityuk ligger i bydelen Salford Quays, der er blot 10 minutters kørsel fra Manchesters bymidte og tæt på rivalerne fra Manchester United hjemmebane Old Trafford. Hotellet har en stilfuld restaurant der byder på en god morgenmadbuffet. Alle værelserne er rummelige og har aircondition, skrivebord, tv og trådløs internet. Den livlige Hub bar byder på lettere anretninger samt et stort udvalg af drinks og vine. Vil du krydrer din fodboldtur til Manchester med et besøg hos rivalerne er der rig mulighed for nemt at komme til Old Trafford. 

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få bekræftet hvilke af hotellerne vi har ledige på vores fodboldrejser til Manchester City.

Sportenrejser.dk har udover ovenstående også andre samarbejdshoteller i Manchester og benytter også disse på vores fodboldrejser til Manchester City. Du vil aldrig blive tildelt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

Har du nogle specielle krav eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Manchester City, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud.

Transportinformation ved Manchester City fodboldrejser

Flybilletter er ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Manchester City. Du kan selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider. Vi anbefaler at du søger på www.momondo.dk Her kan du indtaste de udrejse og hjemrejse datoer du ønsker. Et godt råd er at søge på flere forskellige rejsedatoer da det ofte viser sig at flypriserne med afrejse om f.eks. om fredagen er billigere end om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå en ens totalpris og få mere for pengene ved at købe en ekstra nat mere på fodboldrejsen. Ekstra nætter kan bookes ved at trykke på "tilpas dato" på vores fodboldrejser til Manchester City. 

 

Spilletidspunkter for Premier League, FA CUP, Liga Cup, Europa League og Champions League

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League først er programsat 4-8 uger før og først på det tidspunkt kender vi det eksakte spilletidspunkt for kampen. Det er en god ide at have flybilletter der kan ombookes. Vores pakker er oftest sat fra lørdag til mandag i weekend spillerunderne, men vær opmæksom på at der er også nogle fredag aften og mandag aften kampe i weekendrunderne. Det er dog sjældent at de store hold spiller hjemme fredag eller mandag, da det handler om tv-penge/reklameindtægter.

Ved Premier League kampe i midtugen spilles de oftest tirsdag eller onsdag og vores rejser er derfor oftest sat fra tirsdag til torsdag.

Champions League fodboldrejserne ligger altid tirsdag og onsdag. 

Liga Cup og FA Cup ligger på blandede spilledatoer både i weekenden og hverdage. 

Europa League spilles om torsdagen. 

Bemærk at når kampene er programsat kan vi sagtens have sat fodboldrejserne med en enkelt overnatning. Du kan modsat også få et tilbud med kun 1 overnatning hvis kampen er endeligt programsat og vi har fodboldrejsen stående med flere nætter. 

 

Flyruter til Manchester City´s fodboldrejser

Manchester International Airport er den største lufthavn i området og der er mange kombinationer på at nå til Manchester. Fra København kan du finde flere direkte afgange med forskellige flyselskaber. Fra Jylland, hvor der desværre kun er få afgange/selskaber der flyver direkte, er der mange der vælger at flyve billigt til London og tage toget derfra til Manchester, da den samlede rejsetid kontra fly med mellemlandinger er meget ens. Mange gæster vælger også at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly pga. prisen er billigere.

Det bedste overblik vil du finde ved at søge på f.eks. www.momondo.dk

København (direkte fly):  www.sas.dk - www.easyjet.com - www.britishairways.com  - www.norwegian.dk

Billund, Tirstrup, Aalborg: www.lufthansa.comwww.klm.com – www.airfrance.com - www.britishairways.com mfl. flyver med både direkte og med mellemlandinger og total en rejsetid på 3-6 timer. 

Hamborg: Der er mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger - oftest billigere end fra de danske lufthavne. Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk 

Alternativt er der også mange der vælger at flyve til London og herfra tage toget til Manchester. Det tager fra 2-5 timer alt efter hvilket tog der vælges. Tog billetter kan købes på dette link: www.thetrainline.com  (vi anbefaler tog da det oftest er hurtigst) og busbilletter kan købes på dette link www.nationalexpress.com


Transport fra lufthavnen til Manchester

Manchester international airport

Toget fra lufthavnen til Manchester Piccadelly stationen (hovedbanegården midt i centrum) tager 15-25 minutter. Togbilletten koster i ca. £3. Du kan hjemmefra undersøge om du med fordel kan tage et stop længere med toget til Oxford Road Station, hvor flere af vores samarbejdshoteller ligger. Du kan også tage en taxi til centrum som koster 20-25 pund. Bus er også muligt, men toget er bare nemmere. 

Fra øvrige lufthavne

Der er også mange der vælger at flyve til London og tage toget op til Manchester, da den samlede rejsetid kan være tilsvarende fly med mellemlandinger. Togbilletter i England finder du på www.thetrainline.com Book hjemmefra, det er oftest billigere jo tidligere du booker. 

 

Transport i Manchester by

Vælger du at bo i Manchester centrum vil du være i gåafstand til shopping, restauranter og de største seværdigheder som byen tilbyder.

Vælger du at bo udenfor centrum vil der være transportmuligheder der tager dig til centrum på 30-75 min. 

 

Transport til Etihad Stadium

Etihad Stadium ligger ca 2,5 km øst for centrum af Manchester. Etihad Stadium ligger i et område der hedder SportCity og er et område med en masse af sport og træningsfaciliteter. 

Den nemmeste måde at kommer til Etihad Stadium på er ved at tage Metrolink (metro/sporvogn) fra centrum af Manchester. Der er 3 stop fra Manchester Piccadilly St. i retning mod Ashton og du skal stå af ved Etihad Campus, som ligger lige ved stadion. Alternativt går der også en række busser fra Piccadilly busstation direkte til stadion. I gåafstand ligger Etihad Stadium 30 min væk fra centrum. Her skal du blot følge flokken af de lyseblå spillertrøjer!

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Manchester City fodboldbilletter.

Vi er en professionel, troværdig og sikker leverandør af Manchester City fodboldbilletter og alle andre fodboldbilletter vi leverer. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi har status som Official Ticket Agent eller Official Ticket Sub-agent hos alle klubber vi samarbejder med og er blandt de få i Danmark der lovligt kan sælge fodboldbilletter til fodboldklubberne som vi samarbejder med. Hos Manchester City har vi i mange år været godkendt til at sælge fodboldbilletterne og kan tilbyde mange forskellige billetkategorier.

Det at vi hos Sportenrejser.dk udelukkende handler med officielle fodboldbilletter er også din sikkerhed for at alt er som det skal være! Dette er din sikkerhed for at du som kunde har 100% garanti for at du får dine fodboldbilletter og at de virker ved entré til kampen. Med vores status som officiel agent er der ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig kontakte klubben eller agentbureauet og få fodboldbilletterne udstedt på ny til dig. Vi har derfor også en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser og fodboldbilletter vi har arrangeret siden 2008. Vi leverer altid varen og er sikret mod fejl. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på vores 24 timers nødtelefonen, som i benytter hvis der skulle være sket en fejl eller hvis Manchester City fodboldbilletterne på anden måde er blevet væk fra jer. 

For at kunne sælge officielle fodboldbilletter til Manchester City kræver det den rigtige forbindelse, at vi har vist trovædighed og at vi betaler nogle højere billetpriser i agenturet. Det kræver meget at blive godkendt og vi er stolte af at vi kan skilte med det, og alle de fordele og sikkerhed der er ved at have denne status. Vi har mulighed for at tilbyde dig Manchester City fodboldbilletter til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet eller hvor der normalt vil være totalt udsolgt. Vi kan ydermere tilbyde rigtig mange forskellige billetkategorier og adgang til lounges, hvor det normalt ville være umuligt at få adgang til. 

Vi leverer lovlige officielle Manchester City fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der netop kan det:

logo der viser officiel agent status ved salg af fodboldbilletter til manchester City kampe på etihad stadium

 

Fodboldbilletterne til Manchester City fodboldrejserne leveres således:

Fodboldbilletterne til Manchester City bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilken procedure Manchester City har til netop den kamp og ved den billetkategori du har booket;  

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager) skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra et par dage før kampen og senest ved middagstid på kampdagen. Er fodboldkampen en af de tidligere levere billetter dagen før eller senest tidligt på morgenen på kampdagen. 

Levering ved at du modtager en voucher som du tager med til Sportsbar/Loungen, sammen med et billede id. Her vil du få udleveret fodboldbilletterne og få adgang til førkampsarrangementet og loungen.

Levering ved at fodboldbilletterne bliver tilsendt med post til din hjemmeadresse i Danmark.

Levering ved billetafhentning på Manchester City Ticket office med en voucher vi sender til dig og med fremvisning af dit billede id som du har med derud. 

E-billet der sendes til dig på mail 3-10 dag før kampen.

Det vil fremgå af dit rejsebevis hvorledes fodboldbilletterne til Manchester City leveres.