1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse
 

Liverpool - Watford

  • You Never Walk Alone - Liverpool fodboldrejser
  • Mål og fed stemning på Anfield - Fodboldrejser Liverpool
  • Liverpool fodboldbilletter langside på Anfield
  • Oplev den fede Anfield stemning. Book fodboldrejsen idag

Liverpool - Watford

Fodboldrejse til Liverpool indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Liverpool - Watford.
• Adgang til Sportsbar / Lounge med dagens ret og
   kampprogram - Kortside
.
• Rejsetips til den perfekte Liverpool fodboldrejse.

 
 
  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 2.195 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Liverpool fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 2.495 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Liverpool fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i Liverpool Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, shopping og metro.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Afrejse: Tir. 26. Feb. 2019   Tilpas dato Ekstra nat - Per Person
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 650 i centrum
Single værelse Kr. 1.300 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Hjemrejse: Tor. 28. Feb. 2019   Tilpas dato Ekstra nat - Per Person
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 650 i centrum
Single værelse Kr. 1.300 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
  Billet Kategori
Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram - Kortside (+0 DKK)
Sportsbar / Lounge med 3 retters menu, kampprogram og Liverpool legende optakt - Kortside (+350 DKK)
Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram - Langside (+600 DKK)
Premier Club lounge på Anfield og dagens buffet - Langside (+900 DKK)
 

Fodboldrejse til Liverpool - Watford

Se dig selv på Anfield sammen med 54.000 fantastiske Liverpool fans når Liverpool – Watford spiller om 3 vigtige point i Premier League.  Det er en kamp hvor Liverpool burde vinde over det undertippede Watford hold. 

Anfield et er legendarisk stadion med et meget loyalt hjemmepublikum der altid hjælper holdet. You’ll Never Walk Alone sangen giver dig gåsehud på armene og de vilde tacklinger, intensiteten, spændingen og brølet når LFC scorer giver dig det adrenalinen kick, som vi fodboldfans elsker! Du kan ikke lade være med at leve dig 100% ind i kampen, når du sidder live på Anfield - det er en helt unik fodboldoplevelse som du fortjener at give dig selv.

Anfield er blevet udvidet med en ny Main Stand tribune til sæsonen 2016-17. I det nye midterafsnit på langsiden har vi med vores tætte samarbejde med Liverpool fået en unik adgang til hospitalityfodboldbilletter med lounge, fodboldbillet, kampprogram, førkampsunderholdning, Liverpool Legende i lounge, spisning og mere, som du kan booke på vores fodboldrejser til Liverpool. 

Vores billige fodboldrejser til Liverpool er oftest dem der bliver udsolgt først. Vi anbefaler derfor at du booker rejsen hurtigst muligt for ikke at blive skuffet over udsolgte Liverpool fodboldbilletter. Der er mange forskellige official hospitality lounges hos Liverpool, så vi vil sandsynligvis kunne tilbyde noget tilsvarende. 

Fodboldkampene i Premier League bliver endeligt programsat 6-8 uger før den pågældende spilleweekend og som hovedregel bliver kampene afviklet lørdag eller søndag. Vores fodboldrejser til Liverpool er derfor som udgangspunkt altid fra lørdag til mandag.

Det tidligeste spilletidspunkt for kampen kan blive kl. 12.45 om lørdagen. Book derfor dine flybilletter med tidlig ankomst, så du kan nå kampen. Læs mere i transport/fly fanebladet om hvordan du kommer til og fra Liverpool by. 

Nedenfor er eksempler på billetudsyn og beskrivelser på de forskellige fodboldbilletter og lounges vi arrangerer på vores fodboldrejser til Liverpool. Vi har valgt at inddele billetkategorierne efter kortside eller langside, og om de inkluderer dagens varme ret eller 3 retters menu. Ved valg af billetkategori vil du blive tildelt en af de billettyper, som er beskrevet nedenfor.

Info: Du kan ikke fravælge lounge og blot købe en ren fodboldbillet til Liverpools kampe. Det er ganske enkelt ikke muligt at få en lovlig og officiel fodboldbillet hos Liverpool uden et arrangement med spisning. Får du tilbudt fodboldbillet alene hos andre arrangører, så køb det ikke! Du risikerer at blive afvist ved entrè, da fodboldbilletterne er ulovlige og er navngivet i andre navne! Se vores billetgaranti fane for mere info.


Stadionplan

fodboldrejser-liverpool

Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram - Kortside

liverpool-fodboldrejser

fodboldrejser-liverpoolfodboldrejser-liverpool

The George Edward Suite at The Sandon ligger 3 min. gang fra Anfield. Her er der adgang til loungen, hvor dagens ret bliver serveret, og I vil være en del af den berømte pre-match atmosfære. Drikkevarer købes i baren.  Fodboldbilletterne er primært på Upper Anfield Road Stand. Kampprogram er også inklusiv. Efter kampen kan I returnere til loungen, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

Kemps lounge er beliggende i Stanley Park, ligger i underetagen af Isla Gladstone Conservatory, ca. 10 min. gang fra Anfield. Kemps loungen tilbyder en afslappet, uformel service med en velsmagende varm ret, som serveret før kampen. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er placeret på Lower Anfield Road. Kampprogram er også inklusiv. Efter kampen kan i returnere til Kemps, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

Bemærk. Loungepakkerne bliver ofte meldt udsolgt i løbet af sæsonen. Når det sker bliver der sat nogle nye loungepakker i salg. Det er de samme lounges, men selve fodboldbilletterne kan både være til Upper og Lower Anfield Road Stand i de block nr. som er angivet på stadionplanen. Hvis det er væsentligt for dig at få bekræftet om pladserne er på Upper eller Lower, så kontakt os inden booking. 

 

Sportsbar / Lounge med 3 retters menu, kampprogram og Liverpool legende optakt – Kortsidefodboldrejser

liverpool-fodboldrejserliverpool-fodboldrejser

Liverpool at the Hilton hotel hospitality. Hilton Hotel ligger lige i centrum af Liverpool og har på kampdage et hospitality arrangement. Her er der en velkomstdrink, 3 retters menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Upper Anfield Road Stand. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Øvrige drikkevarer købes i baren. Arrangementet starter 4½ time før kampstart. Bustransport til Anfield kører 2 timer før kick off og returnerer til centrum efter kampen. Benyttelse er bussen er valgfrit og på egen risiko, forstået således at Liverpool og kickofftravel.dk ikke har tegnet en forsikring, der dækker ved ulykke og personskade. Hilton hotellets adresse: 3 Thomas Steers Way, Liverpool, L1 8LW.

Liverpool at the Titanic hotel hospitality. Titanic Hotel der ligger i centrum af Liverpool i Stanley Dock har på kampdage et hospitality arrangement. Her er der en velkomstdrink, brunch menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Lower Anfield Road Stand. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Øvrige drikkevarer købes i baren. Arrangementet starter 4½ time før kampstart. Bustransport til Anfield kører 2 timer før kick off og returnerer til centrum efter kampen. Benyttelse er bussen er valgfrit og på egen risiko, forstået således at Liverpool og kickofftravel.dk ikke har tegnet en forsikring, der dækker ved ulykke og personskade. Titanic Hotel, Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, L3 0AN.

Isla Gladstone Conservatory er beliggende i Stanley Park ca. 10 min. gang fra Anfield. Isla Gladstone tilbyder en afslappet, uformel service med en velsmagende 3 retters menu inklusiv te og kaffe. Øvrige drikkevarer købes i baren. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand og der medfølger også kampprogram. Efter kampen kan i returnerer til Isla Gladstone, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.  

Bemærk. Loungepakkerne bliver ofte meldt udsolgt i løbet af sæsonen. Når det sker bliver der sat nogle nye loungepakker i salg. Det er de samme lounges, men selve fodboldbilletterne kan både være til Upper og Lower Anfield Road Stand i de block nr. som er angivet på stadionplanen. Hvis det er væsentligt for dig at få bekræftet om pladserne er på Upper eller Lower, så kontakt os inden booking. 


Sportsbar / Lounge med dagens ret og kampprogram – Langside

liverpool-fodboldrejser

liverpool-fodboldrejserliverpool-fodboldrejser

The Village at The Sandon ligger 3 min. gang fra Anfield. Her er der adgang til loungen, hvor dagens ret bliver serveret, og I vil være en del af den berømte pre-match atmosfære. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er i Upper Centenary Stand (Wing Sections). Efter kampen kan I returnere til loungen, hvor der vil være sandwich og kaffe tilrådighed.

 

Premier Club Lounge på Anfield og dagens buffet - Langside

fodboldrejser-liverpool

fodboldrejser-liverpool

Premier Club lounge er beliggende på Anfield og giver adgang til enten Bill Shankly eller Bob Paisley hospitality lounge, hvor der vil være en lækker buffet bestående af både varme og kolde retter. I loungen er der Liverpool tv med de seneste insiderinformationer om dagens kamp, samt mulighed for at spille på kampen. Der vil være enkelte halvlegs forfriskelser, mens øvrige drikkevarer købes i baren. Efter kampen er der også adgang til loungen. Fodboldbilletterne er på Executive Upper Centenary Stand, og der medfølger også et kampprogram.


Hospitality Kort

fodboldrejser


Øvrige billetter:

Nedenfor beskrives der flere billettyper, som også er mulige at købe. Disse lounges er alle beliggende på selve stadion og er dyrere. Ring for pris og ledighed.

Reducate Lounge er beliggende ved siden af billetkontoret og shoppen. I hverdagene er det et klasseværelse, men bliver omformet til en uformel hospitality lounge på kampdagene. Der vil være en 3 retters menu inklusiv te eller kaffe, kampprogram og fodboldbilletter på Lower Anfield Road Stand. Øvrige drikkevarer købes i baren.

The Boot Room pre-match (før kampen) er beliggende på The Kop Stand oven på shoppen og er en god restaurant, hvor der vil blive serveret en 3 retters middag inden kampen. Drikkevarer købes i baren. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand og der medfølger også kampprogram og entrebillet til Liverpool Museum, der ligger ved siden af loungen. I loungen er der Liverpool TV med de seneste insiderinformationer om dagens kamp.

The Boot Room, Post-Match (efter kampen) er beliggende på The Kop Stand oven på shoppen og er en god restaurant, hvor vil blive serveret en 2 retters middag efter kampen. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er placeret på Upper Anfield Road Stand. I loungen er der Liverpool TV med sammendrag om dagens kamp.

No 7 Lounge er beliggende på stadion på Lower Centenary Stand. I loungen tilbydes en lækker 4-retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds og Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Drikkevarer købes i baren. Fodboldbilletterne er på Lower Centenary Stand i block KN og KG, og et kampprogram medfølger også.

Reds Bar er beliggende på Centenary Stand. I Loungen vil der være dagens varme ret inklusiv te og kaffe. Drikkevarer købes i baren. I loungen er det muligt at oddse på kampen og se Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Fodboldbilletterne er på Lower Centenary Stand i block KN, KP og KG, og et kampprogram medfølger også.

Centenary Club er beliggende på Centenary Stand og er et eksklusivt arrangement i Champions eller European lounge. I loungen vil der være velkomstdrink og en lækker 4-retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds muligheder og Liverpool TV på fladskærme med de seneste insiderinformationer om dagens kamp. Øvrige drikkevarer købes i baren. Billetterne er Executive Upper Centenary Stand og der medfølger et kampprogram. En tidligere Liverpool spiller gæster også loungen og giver et oplæg til kampen.

International Suite (er meget svær at få adgang til!). Loungen er beliggende på Main Stand og er den nyeste og blandt de mest prestige fulde lounger. Den går under navnet ”den skjulte helligdom på Anfield”. Alt er opgraderet og loungen er VIP med  5 retters menu, fri bar, odds mulighed, Liverpool TV, tidligere Liverpool legende giver oplæg til dagens kamp. Kampprogram medfølger også. Fodboldbilletter er i Main Stand tæt på klubbestyrelsens pladser.

Executive Club (er meget svær at få adgang til!). Loungen er beliggende på Main Stand og giver adgang til arrangementet i Trophy Room. Der er velkomstdrink, lækker 5 retters menu, halvleg og post-match forfriskelser, odds mulighed, Liverpool TV på fladskærmene. Kampprogram medfølger og tidligere Liverpool legende giver oplæg til dagens kamp. Fodboldbilletterne er i Main Stand – Wing Sections. Øvrige drikkevarer købes i baren.  

Executive Box. Vi har mulighed for at arrangere jeres helt egen private box med helt op til 22 personer i hver lounge. Her kan vi sammensætte en løsning som indeholder velkomstdrink, 5 retters menu, drikkevarer, kampprogram, odds, tidligere Liverpool spiller oplæg, Liverpool souvenir og fodboldbillet til kampen.

På vores fodboldrejser til Liverpool benytter vi disse hoteller.

Vi anbefaler altid at du booker Liverpool fodboldrejser med Hotel i Centrum. Det er begrænset hvor stor besparelse der er ved at bo udenfor centrum, især når der skal påregnes udgiter til transport. Det er også bare bedre at bo i gåafstand til restauranter, cafeer og pubs, som jo også er en stor del af fodboldrejsen til Liverpool. Vi har udvidet vores udvalg af hoteller i centrum og de kan ses nedenfor.

 

Ibis Styles Liverpool Dale St. ***+ (Hotel i Centrum)

Morgenmad på ibis styles hotel ved liverpool fodboldrejser. God morgenmad er vigtig på fodboldturen til liverpool Ibis styles hotel liverpool dobbeltværelse med dobbelt seng. God seng til fodboldturen til LiverpoolIbis styles hotel liverpool - hotelbaren og lounge er god at få en drink i efter man har brugt sine fodboldbilletter til liverpool

Ibis Styles Liverpool Dale St. er et godt hotel midt i Liverpool centrum. Det er i gåafstand til shopping, pubs, restauranter og transport. Der er ca.10 min. gang fra tog stationerne Moorfields og Lime Street Liverpool, der er ankomst og afgangstederne for transport til og fra byen og til Anfield. Værelserne på Ibis Styles Liverpool Dale St. har eget badeværelse, faciliteter til at lave kaffe og te, skrivebord og fladskærms-tv. Der serveres en fin morgenbuffet hver dag og der er en lille hyggelig lounge bar, du kan slappe af i. Der er parkeringsplads ved siden af hotellet hvor gæster tilbydes rabat. Wifi er tilrådighed på hotellet.

 

Hampton by Hilton Liverpool City Centre***+(Hotel i Centrum)

 Hampton by Hilton er et skønt hotel i Liverpool centrum. Det er et rigtig godt valg til sine billige fodboldbilletter til Liverpool Hampton by Hilton har nogle fine hotelværelser og her sover du dejligt på Liverpool fodboldturen Spis godt på hampton by hilton liverpool, morgenmaden er god og vigtig for den videre dag på fodboldturen i Liverpool.

Hampton by Hilton Liverpool City Centre ligger kun få minutter fra Albert Dock, bymidten og butikscentret Liverpool One. Det er et skønt hotel med gode faciliteter og en fin bar og restaurant. Der tilbydes moderne værelser med trådløs internetadgang, aircondition, fladskærms TV, kaffe- og tefaciliteter og et fint badeværelse. Hampton by Hilton tilbyder en god varm morgenmads buffet. Der er privat parkering på stedet mod et tillægsgebyr.

 

Jurys Inn Liverpool Albert Dock*** (Hotel i Centrum)

Jurys inn hotel liverpool ved albert dock er er godt hotel på fodboldrejser til liverpool. Køb fodboldbilletter til Liverpool kampe Jurys inn hotel Liverpool har nogle gode senge til at sove i på liverpool fodboldrejser Jurys inn hotel liverpool albert dock har en god bar og servecere nogle gode drinks til dig på din Liverpool fodboldrejse

Jurys Inn Liverpool ligger i Albert Dock ved Echo-arenaen, Pariserhjulet og Beatles Museum. Et skønt sted midt i Liverpool Centrum. De lyse moderne værelser på Jurys Inn Liverpool har et stort fladskærms-tv, et rummeligt badeværelse og nogle gode senge. Der er kaffe- og tefaciliteter i alle værelser. Der serveres en solid morgenmadsbuffet i restauranten. I hotellets bar kan der nydes øl og drinks. Wifi er tilrådighed på hotellet.

 

The Liner*** (Hotel i Centrum)

The Liner hotel i Liverpool er et godt hotel i centrum . Godt valgt til fodboldrejser til Liverpool fc kampe på Anfield Sov godt på The Liner Hotel. Dobbeltsenge i værelser med mange gode faciliteter - nyd fodboldbilletter til Liverpool FC  The Liner hotel liverpool servere en god morgenmad i restauranten. Spis godt på fodboldturen til Liverpool fc og nyd anfield og brølet fra the kop

The Liner Hotel er indrettet som et klassisk krydstogtskib med værelser i kahyt-stil. Der er eget badeværelse, TV, internet, kaffefaciliteter, hårtørrer og minibar.  Hotellet har en god morgenmadsbuffet og i baren serveres der flere forskellige øl, drinks og snacks. The Liner er beliggende i hjertet af Liverpool centrum, med nem adgang til restauranter, shopping og pubs. Stationen Liverpool Lime Street ligger blot 3 min. gang fra hotellet. 


Flere Hoteller i Centrum + Lejligheder.

Vi har de seneste sæsoner haft en stigende efterspøgsel på Liverpool fodboldrejser og har derfor besøgt og godkendt flere hoteller i Liverpool Centrum. Hotellerne er nøje udvalgt og lever op til vores interne krav, og kundernes feedback har som ved alle vores andre hoteller været positive. Disse hoteller bruges også på vores fodboldrejser til Liverpool;  Days Inn Liverpool***, Indogo Liverpool **** , Novotel Liverpool****, Adelphi*** og Travelodge Liverpool****.  

Lejligheder: Efter mange forespørgsler på familieværelser eller større værelser til 4-8 personer, har vi nu mulighed for at tilbyde lejligheder. Her kan du kontakte os og få et tilbud på Stay City, The Block og Base serviced apartments. De er alle 3-4 stjernet i centrum og uden morgenmad.

 

Holiday Inn Express Liverpool Airport*** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Express Liverpool Airport. Det er et fint hotel tæt på lufthaven. Det godt for dig der på liverpool fodboldrejsen skal til Liverpool airport Holiday Inn Express Liverpool Airport hotelværelset. Sov dejligt og drøm om de fede og billige Liverpool fodboldbilletter og fodboldoplevelser der er i vente Spis godt på Holiday inn express Liverpool airport, morgenmaden er god og vigtig for den videre dag på fodboldturen i Liverpool.

Hotellet ligger ved Liverpool lufthavn ca. 30 min. transporttid fra Liverpool centrum. Alle hotellets værelser har eget badeværelse, hårtørrer, TV og internet. Hotellet tilbyder en fin morgenmadsbuffet med et godt udvalg af morgenmadsprodukter. Det er er et oplagt hotel for dig der har valgt at ankomme til Liverpool Lufthavn.

 

Devonshire House Hotel, Liverpool*** (Hotel udenfor Centrum)

 Devonshire House Hotel i Liverpool - Flot hotel set udefra. Stort hvidt hotel med mange gode faciliteter og et supergodt valg for fodboldturer til Liverpool Devonshire House Hotel i Liverpool - Store hotelværelser til store oplevelser. Sov dejligt på Liverpool fodboldturen. Billig fodboldbillet til Liverpool Devonshire House Hotel i Liverpool - Skønne haver på hotellet arealer. Spil og leg i haverne og slap af inden turen går til Anfield og fodboldkampen

Dette klassiske hotel ligger kun 15 min. kørsel fra Liverpool centrum i bil. Hotellet byder på gode komfortable værelser, en restaurant, trådløs internetadgang og parkering. Alle værelser har eget badeværelse og er udstyret med TV og faciliteter til at lave te og kaffe. Hotellet ligger i nogle flotte omgivelser med botaniske haver. Fra hotellet er der 5 min. gang og ca. 25 min. med offentligt bustransport til Liverpool centrum.


Park hotel (Aintree)*** (Hotel udenfor Centrum)

Park hotel, Aintree, Liverpool - Hotellet set ude fra er meget klassisk engelsk gammel stil. Fine faciliteter og godt valg på liverpool fodboldrejsen Park hotel, Aintree, Liverpool - Hotelværelset med seng og sikkerhed for en godt nattesøn på Liverpool Fodboldrejsen Park Hotel, Aintree i Liverpool servere en god morgenmad med masser af valgmuligheder. Spis godt inden i bruger fodboldbilletterne til liverpool

Park Hotel ligger 1,5 km fra Old Roan banegården hvorfra der kører tog hvert 30. min til Liverpool centrum med en transporttid på ca. 40 min. Hotellets faciliteter og tjenester omfatter en restaurant, bar, 24-timers reception, mødelokaler, vaskeri, trådløs internetadgang og parkering. Alle værelserne har TV, telefon, værdiboks og hårtørrer. Morgenmaden bliver serveret i hotellets restaurant. 


Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på vores Liverpool fodboldrejser

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i Liverpool og benytter også disse på vores fodboldrejser til Liverpool. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel end minimum 3 stjernet, og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på ved din Liverpool fodboldrejse.

Har du andre krav til hotellet eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Liverpool, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved vores fodboldrejser til Liverpool

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Liverpool. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider der findes.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk – her kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer / tidspunkter på dagen. Ofte viser det sig faktisk at flypriserne med afrejse om fredagen er billigere end flypriserne med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris med en ekstra nat mere på rejsen. Ekstra nætter kan bookes her på vores fodboldrejse til Liverpool. Det er især Easyjet fra København der er billige om fredagen.

Du skal være meget opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles allerede kl. 12.45 om lørdagen. Dette begrænser dine muligheder for fly om lørdagen. Her skal du også tage den risiko der er ved at fly kan blive forsinket. Vi ved ca. 6-8 uger før hvad dag og tid kampen bliver spillet.

 

Flyruter og transport til Liverpool (Via Manchester eller London)

Liverpool lufthavn er en lille lufthavn og den har kun i begrænsede perioder været mulig at flyve direkte til fra Danmark. Derfor flyves der til Manchester International Airport, som er den største lufthavn i området. Der er masser af kombinationer på rejseveje til Liverpool. Mange fodboldrejsende fra Jylland vælger at flyve billigt til London og tage toget til Liverpool, da den samlede rejsetid ofte er meget lig med den samlede rejsetid, der vil være med fly med mellemlandinger. Tjek dog togpriser og ledige tider - se link nedenfor. Mange fodboldrejsender vælger også at flyve fra Hamborg til Manchester med direkte fly.

København: www.easyjet.dkwww.sas.dkwww.norweigian.dk

Billund, Århus og Aalborg: www.britishairways.dkwww.ryanair.com/da – www.klm.dk

Hamborg: mange flyselskaber både direkte og med mellemlandinger. Søg på www.momondo.dk

 

Transport fra lufthavnene

Fra Manchester Airport kører der tog mange gange i timen. Northern Rail har direkte forbindelse 1 gang i timen og tager fra 45-75 minutter. Hvis du kører via Manchester centrum (med skifte), så er der flere afgange at vælge imellem og det er ganske enkelt at finde ud af. Med National Express-busserne tager den direkte vej ca. 50 minutter, men her er færre afgange og der kan være kø på motorvejen.

Fra Liverpool John Lennon Airport til Liverpool centrum: En taxa fra lufthavnen til centrum i Liverpool koster ca. £15, og turen tager ca. 20 min. Hver halve time kører der en lufthavnsbus (Airlink 500), den kører direkte til og fra Lime Street Station, som er hovedbanen i Liverpool.

Fra London til Liverpool: Benyt www.thetrainline.com - Book togbilletterne hjemmefra. Det er oftest billigere jo tidligere du booker.

Skal du fra Heathrow eller Gatwick ind til London, så er der fra begge disse lufthavne direkte tog til centrum i London. Herfra kan du komme med den videre transport til Victoria Coach Station og Euston Station, hvorfra bus og tog kører til Liverpool.

Fra Stansted tages toget til London. Her er Stansted Express den hurtigste forbindelse. Stå af ved Tottenham Hale, og tag derefter undergrundsbanen til Euston Station, herfra kører der flere forskellige togruter til Liverpool.

National Express-busserne kører fra Victoria Coach Station i London centrum og har mange daglige afgange. Der er bustilslutning fra alle Londons lufthavne (ofte en meget langsommere løsning end med tog).


Transport i Liverpool

Vælger du at bo i Liverpool centrum vil du kunne gå fra vores hoteller til shopping, restauranter, pubs og de største seværdigheder. Du vil ikke have det store behov for at blive transporteret rundt. Du vil dog altid kunne hoppe på en bus eller i en taxa, som vil koste fra £3-15 alt efter hvor i byen du skal til.

Vælger du at bo udenfor centrum er offentlig transport eller taxa løsningen til at komme til og fra centrum til hotellet. 


Transport til Anfield Road

I Liverpool tager du bussen eller en taxa til stadion. Anfield Road ligger 3-4 km nord for centrum ved Stanley park. 

På kampdage kører bus 917 non-stop fra St. John’s Lane (imellem St. John’s Garden og Hotel Marriott), til Anfield. Gælder dog kun før kampen. Bus nr. 26 kører ca. hvert 10. min. fra Liverpool ONE-busstationen mod Anfield, med stop på Walton Breck Road, som er lige foran The Kop. Bus nr. 17, som kører med lidt større intervaller kører via Queen Square ved Lime Street station. Bus nr. 14 fra Queen Square er et udmærket alternativ, da den kører via Breck Road og bl.a. lige forbi den uofficielle Liverpool FC Supporters Club.

Du kan også tage en taxa fra centrum, det tager 15-30 minutter alt efter trafikken. Vi kan anbefaler at du tager ud i området omkring Anfield Road i god tid på kampdage, både for at undgå trafikken, men også for at opleve stemningen omkring stadion op til kampene.

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Liverpool FC fodboldbilletter.

Vi er en professionel og troværdig leverandør af Liverpool FC fodboldbilletter. Vi har med alle vores fodboldbilletter tegnet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Liverpool FC og alle de andre klubber vi samarbejder med. Hos Liverpool er vi godkendt til at sælge Liverpool Official Hospitality Seats. Vi handler udelukkende med officielle fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde da du med 100% garanti får dine fodboldbilletter. Der er ganske enkelt ikke nogen risiko for at du ikke at ser fodboldkampen - selv hvis der skulle ske fejl!  Vi kan nemlig duplikere fodboldbilletterne og få dem udstedt på ny til dig. Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen. 

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige sortbørs billetmarked. Vi får til gengæld en masse fordele ved at vi kan sælge Liverpool fodboldbilletter og Liverpool fodboldrejser til fodboldkampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde rigtig mange forskellige billetkategorier og lounges. Og allervigtigst er, at vi tilbyder dig en billetgaranti, der betyder at selvom Liverpool fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde, så kan de duplikeres og udstedes på ny til dig. Du vil blot skulle hente dem hos Liverpool ticket office på Anfield med et billede id. Der er altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl. 

 

Vi leverer lovlige officielle Liverpool fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

 Liverpool fodboldbilletter - officiel logo for vidersalg.  Vi er godkendt til vidersalgt af liverpool fc fodboldbilletter  så du kan trygt handle med os

Fodboldbillet levering ved Liverpool fodboldrejser

Fodboldbilletterne til Liverpool bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilken procedure Liverpool har til netop den kamp og ved den billet du booker;  

Levering med kurer til jeres hotel; Hotellets reception eller Concierge, hotelmanager, skriver under på at de har modtaget fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter et sikkert sted, så de kan afhentes i receptionen. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering ved at du modtager en voucher som du tager med til Sportsbar/Loungen, sammen med et billede id. Her vil du få udleveret fodboldbilletterne og få adgang til førkampsarrangementet.

Levering af fodboldbilletter tilsendt med post til din hjemmeadresse i Danmark.

Levering ved billetafhentning på Liverpool Ticket office med voucher og billede id.

E-billet der sendes til dig på mail ca. 5-10 dag før kampen.

Det vil fremgå af dit rejsebevis hvorledes fodboldbilletterne leveres. 

Hvis der opstår nogen som helst form for problemer, er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse. Vi kan altid udstede billetterne på ny, da vi som nævnt handler lovlige og officielle billetter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude. Derfor er der heller aldrig noget at være nervøs for ved at handle fodboldbilletter med www.sportenrejser.dk 

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med, at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi meget stolte af! 

Hvis du vil vide mere om vores Liverpool fodboldbilletter eller hvorfor det er så vigtig at handle officielle fodboldbilletter og ikke sortbørs billetter, så kontakt os endeligt.