1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse
 

Chelsea - Leicester

  • Mål jubel af Hazard på Chelsea fodboldrejse
  • Fans af Chelsea er glade - officielle fodboldbilletter
  • Overblik af Stamford bridge på Chelsea fodboldtur
  • Stamford Bridge entré - fodboldbillet

Chelsea - Leicester

Fodboldrejse til Chelsea indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Chelsea - Leicester.
• Langside billet på West Stand Upper - Stamford Bridge.
• Rejsetips til den perfekte Chelsea fodboldrejse.

 
 
  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 1.995 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Chelsea fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 2.395 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Chelsea fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i London Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, shopping og metro.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Afrejse: Lør. 22. Dec. 2018   Tilpas dato Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Hjemrejse: Man. 24. Dec. 2018   Tilpas dato Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori
West Stand Upper - Øvre langside (+0 DKK)
Captains Bar Lounge - Midterste ring, langside (+500 DKK)
Tea Bar inkl. 3 retters middag - Øvre langside (+550 DKK)
 

Fodboldrejse til Chelsea - Leicester.

Oplev en fantastisk Premier League fodboldkamp live på Stamford Bridge når Leicester besøger Chelsea. Vær blandt de 41.000 Chelsea fans og syng med på "Blues is the Color", så Chelsea mandskabet kan spille sejren hjem. 

Leicester er blevet et nyt tophold i Premier Leauge, så Chelsea har noget at bevise hvis de igen skal vinde mesterskabet. Det bliver uden tvivl en intens kamp med mange taklinger og hurtigt spil. En fodboldrejse til dette opgør bliver helt sikkert en mindeværdig fodboldoplevelse for dig. 

De billige fodboldbilletter til Chelsea - Leicester er ofte dem der bliver solgt først, så book fodboldrejsen online idag.

Fodboldkampene i Premier League bliver endeligt programsat 6-8 uger før den pågældende spilleweekend og som hovedregel bliver kampene afviklet lørdag eller søndag, Vores fodboldrejser til Chelsea er derfor som udgangspunkt altid fra lørdag til mandag.

Det tidligeste spilletidspunkt for kampen kan blive kl. 12.45 om lørdagen. Book derfor dine flybilletter med tidlig ankomst i London.

På vores fodboldrejser til Chelsea er der følgende billetkategorier på Stamford Bridge

Stamford Bridge stadium plan - få overblikket på fodboldrejser til Chelsea fodboldbilletterne

West Stand tribune - fodboldbilletter ved vores fodboldrejser til Chelsea:

Stamford Bridge West Stand Upper oversigt på fodboldbilletter til Chelsea hjemmekampe i Premier League

East Stand tribune - fodboldbilletter ved vores Chelsea fodboldrejser :

Stamford Bridge stadium plan - få overblikket på fodboldrejser til Chelsea. Fodboldbilletterne på East Stand langsiden giver et godt udsyn til fodboldkampen


BILLETKATEGORIER:

West Stand Upper - Øvre langside fodboldbilletter

Fodboldbilletterne til Chelsea på øvre langside / West Stand Upper er nogle ganske fine pladser. Her er der et fint overblik og et godt udsyn til fodboldbanen, uden at samtidig føles at du sidder meget højt oppe. Stamford Bridge er ikke et kæmpe stadion og har "kun" plads til 41.800 tilskuer. Derfor føles øvre langside heller ikke meget langt fra banen. Der er adgang til Stamford Bridge og pladserne fra 2½ time før kick off.

 Langside fodboldbilletter til Chelsea på West Stand Upper. Her er et god view til banen og god stemning på tribunen

 

Captains Bar - Midterste ring langside fodboldbilleter til Chelsea

Fodboldbilletterne giver adgang til Captains Bar Loungen på East Stand tribunen på Stamford Bridge. Fodboldbilletterne er i midterste ring omkring målfeltet. I Captains Bar loungen er der mulighed for at købe dagens varme og kolde retter, samt drikkevarer i baren.  Der er te og kaffe tilrådighed i loungen, som har åbent fra 2 timer før kick off og til 1 time efter kampen. Fodboldbilletterne inkluderer også kampprogram.

Captains Bar Chelsea fodboldbilletter udsyn fra pladserne. God lounge og godt udsyn til Chelsea spillerne

Captains Bar Chelsea fodboldbilletter loungen indenfor. Godt arrangement på fodboldrejser til Chelsea

 

Tea Bar Chelsea fodboldbilletter

Tea Bar ligger ved Chelsea Megastore på Stamford Bridge. Her serveres der en god 3 retters menu inklusiv ½ flaske vin og vand. Fodboldbilletterne er på West Stand Upper langside. Atmosfæren er i Tea Bar er afslappet og der er ingen dress-code i loungen. Tea Bar er åbent 3 timer før kick off og til 1 time efter kampen. Efter kampen vil der være sandwich, te og kaffe tilrådighed. Der er rig mulighed for at se optakter og sammendrag af dagens andre Premier League kampe på fladskærme, og der kan oddses på kampen i loungen. Pakken inkluderer kampprogram som udleveres ved fremvisning af Chelsea fodboldbilletter.

Tea Bar Chelsea fodboldbilletter udsyn til banen fra fanstastiske pladser på langsen

Tea Bar Chelsea fodboldbilletter med mad og restaurant besøg inden fodboldkampen på Stamford Bridge

 

Chelsea Hotel og Middag - OBS: Vælg Hotel i Centrum og merprisen for at købe denne pakke. 

Sportenrejser.dk har et hetl unikt samarbejde med Chelsea og kan tilbyde overnatninger på klubbens eget lækre 4* hotel på Stamford Bridge. Her vil der være English Breakfast,  en 3 retters middag med ½ flaske vin, øl eller vand serveret i restauranten på hotellet, kampprogram og fodboldbillet på langsiden med i fodboldpakken. Dette er en virkelig god mulighed for at få en perfekt og helt unik Chelsea fodboldoplevelse. Ved denne fodboldpakke er det også muligt at ansøge om fodboldbilletter i familiesektionen, hvor der ofte er aktiviteter for børn.

Siden 2012-13 sæsonen har Chelsea spillerne ind imellem brugt hotellet ved formiddagssamlinger og til spisning ved hjemmekampene. Flere gæster har derfor været så heldige at fået taget billeder med spillere i lobbyen. Vi kan selvfølgelig desværre ikke give garanti for at du møder spillerne, men det sker ind i mellem.  Ved booking af 3 nætter eller flere giver vi en stadiontur og et museumsbesøg med gratis.

Billedet nedenfor er taget fra nedre afsnit på langsiden, som er størstedelen af de billetter vi modtager på vores Chelsea hotel og middags pakke. I nogle tilfælde er de dog også på øvre afsnit på langsiden både på West Stand og East stand. Se hotelbilleder og læs mere om hotellet  under "Hoteller" fanebladet.

Chelsea Hotel og Middag pakkens billetudsyn for langsiden nedre sektion på Stamford Bridge

 

Øvrige Chelsea fodboldbilletter:

Vi har også adgang til nogle andre chelsea fodboldbilletter med lounge. Se beskrivelsen af enkelte af dem i nedenstående og kontakt os endelig for pris og ledighed. Hvis der er en helt specifik lounge som du gerne vil opleve, kan vi undersøge mulighederne. Vi plejer at kunne servicere alle kunders ønsker om Chelsea fodboldrejser. Ønsker du at vi skræddersyrer en hel vip box med private hospitality for 10 personer og opefter kan dette også arrangeres. 

Centenary Club Chelsea fodboldbilletter

Adgang til Centenary Club loungen på East Stand på Stamford Bridge og fodboldbillet på East Stand langsiden i midterste ring, omkring kanten af målfeltet. Eksklusive polstret læder sæder.  3 retters middag i loungen inden kampen. Efter kampen er der et udvalg af  "finger food” i Centenary Club loungen. Der er mulighed for at oddse på kampen og der medfølger et  kampprogram. Te og kaffe er også tilrådighed i loungen.

Zola Suite & Wise Suite Chelsea fodboldbilletter

Adgang til den legendariske Zola Suite eller Wise Suite på West Stand og fodboldbillet i West Stand Upper, omkring målfeltet. I loungens bar kan du købe drikkevarer. I halvlegen er der kager og efter kampen er der et udvalg af “finger food”. Der er mulighed for at oddse på kampen i loungen. Gratis kampprogram, samt te og kaffe er også tilrådighed i loungen.

Blues Dining Chelsea fodboldbilletter

Adgang Blues Dining arrangement i 55 Restaurant på Chelsea hotellet på stadion. Her får du en 3 retters menu inden kampen inklusiv ½ flaske vin, øl eller vand. Fodboldbilletterne er i west stand lower (nedre langside) og der medfølger et kampprogram. Efter kampen er der mulighed for at gå tilbage og nyde en øl eller andet i Delta Lounge på Chelsea hotellet.
 

Kontakt os endeligt hvis der er spørgsmål til Chelsea fodboldrejser eller Chelsea fodboldbilletter.

På vores fodboldrejser til Chelsea benytter vi disse hoteller

Holiday Inn Express London-Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldturer til chelsea  Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldrejser til Chelsea Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldbilletter til Chelsea

Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i London bydelen Hammersmith, som er kendt for at være et område med livemusik, cafeér og restauranter. Hotellet ligger 2 min. gang fra Kings Mall Shoppincenter og ca. 3 km fra det store shoppingcenter Westfield.  Metrostationen Hammersmith ligger 2 min. gang fra hotellet. Det er et optimalt hotel for Chelsea fodboldrejser, da det ikke er mere end 15-25 minutter fra Stamford Brigde med metroen. De lyse og luftige værelse har internetadgang, fladskærms-tv, aircondition og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden tilbyder lidt varme retter, brød, müsliprodukter, kager, frugt og drikkevarer. Der er en fin kaffelounge og bar som byder på drinks, snacks og et poolbord. 

 

Chelsea Hotel og Middag**** Bemærk. Kun ved valg af "Hotel i Centrum" + "Opgradering til Chelsea hotel og middag"

Chelsea Millenium Hotel. Et godt hotel for vores fodboldrejse gæster En god seng at sove i er vigtigt på chelsea fodboldturen - så book millenium hotel En god restaurant er lækkert på chelsea fodboldturen - så book millenium hotel

Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club**** på Stamford Bridge er et fantastik hotel og fodboldpakke. Sportenrejser.dk kan helt unik tilbyde denne fodboldoplevelse på vores Chelsea fodboldrejser. Udover fodboldbilletter på langside, kampprogram, en 3 retters menu og engelsk morgenmad,  byder dette hotel på 2 restauranter og sportsbar. Samtlige moderne værelser har flot inventar, stort marmorbadeværelse, fladskærms-tv, bestillings film og WiFi. I området ved Stamford Bridge ligger der flere gode restauranter og Chelsea pubs, der er et besøg værd. Der er 3 min. gang til metrostationen Fulham Broadway, der bringer dig til f.eks. Oxford Circus på bare 10-15 minuntter. Vi er stolte af at vi som de eneste i danmark tilbyder den her opgraderet fodboldoplevelse hos Chelsea og anbefaler helt klart den pakke..  


Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

Maida Vale hotel - en god morgendbuffet til at starte fodboldrejsen med, er godt Maida Vale best Westen - En god seng at sove i er vigtigt på fodboldturen til Chelsea Maida Vale hotel - en god bar at nyde Chelsea fodbolturen i. Her er et god udvalg af drinks øl og mad.

Dette hotel er beliggende i det skønne Maida Vale-kvarter i London, som byder på nogle hyggelige barer, restauranter og masser shopping muligheder. Kilburn Park metro, hvorfra der er direkte forbindelser til Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger blot 3 min. gang fra Best Western hotellet. De moderne værelser har alle fladskærms-tv, te og kaffe og et fint badeværelse. Morgenmaden er kontinental breakfast med brød, pålæg, kager, müsli, te og kaffe. Du kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte i morgenmadsrestauranten.

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

Royal National restaurant er et godt sted at spise sin morgenmad på fodboldturen Royal National twin room - et godt sted at sov på fodboldturen Royal National pub - en god start på fodboldturen er ofte på en pub. Besøg den inden du skal benytter Chelsea Fodboldbilletterne 

Royal National er et utrolig populært mellemklasse hotel i Bloomsbury området i London. Hotellet er det største hotel i det centrale London og på hotellets område er der flere gode restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til centrale steder som Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, og Leicester Square, så alt du behøver er lige ved hotellet. Værelserne på Royal National har alle tv, bad og toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er enkel kontinental morgenmad, men der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad i hotelrestauranten. 

 

Kensington Close Hotel og Spa***+ (Hotel i Centrum)

Kensington Close Hotel. Restaurant og morgenmad sker i dette lokale når du bor der på din fodboldrejse til Chelsea Kensington Close Hotel. En god seng at sove i på chelsea fodboldtur er vigtigt Kensington Close Hotel. Restaurant og morgenmad sker i dette lokale når du bor der på din fodboldrejse til Chelsea

Kensington Close Hotel ligger ved Kensington High Street i det centrale London. Det tilbyder god kvalitet i overnatning, morgenmad og service. Alle værelser har aircondition, badeværelse, satellit-tv, værdiboks og kaffe og tefaciliteter. Det er muligt at få adgang til den moderne helseklub med spa mod et tillægsgebyr. Der er kun få minutters gang til High Street Kensington metrostation, der bringer dig nemt til Oxford Circus, Stamford Bridge og Londons mange seværdigheder. Langs med Kensington High Street ligger der mange gode barer, spisesteder og shoppingmuligheder.

 

Holiday Inn Heathrow**** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Heathrow hotel set udefra. Udenfor centrum og ikke et hotel der bruges på vores fodboldrejser til Chelsea Holiday Inn Heathrow hotel -store værelser og god seng på fodboldturen. Holiday Inn Heathrow hotel - en god bar at nyde drinks eller øl i

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel som har en praktisk beliggenhed for dem der rejser til og fra Heatrow lufthavn. Hotellet ligger nemlig under 1 km fra Heathrow Lufthavn. Holiday Inn byder på et godt udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Alle værelser er moderne indrettet med masser af plads og der er satellit-tv, internet, kaffe og eget badeværelse. Se under transport og fly fanen hvordan du kommer til London centrum fra Heatrow. 

 

Holiday Inn Express - Newbury Park*** (Hotel udenfor Centrum)

Newbury park hotel set udefra. et fint hotel og god håndtering af Chelsea fodboldbilletter newbury park hotel bar og lounge er godt sted efter fodboldoplevelsen på stamford Bridge Newbury park hotel dobbeltseng er god at sove. Chelsea fodboldbilletter

Holiday Inn Express - Newbury Park har en fin restaurant og bar, samt gode parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og WiFi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellets restaurant. Det ligger blot få minutters gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der tager dig til London centrum på 35-45 minutter og stadion på 1 times tid. 

 

Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

Quality hotel set udefra. Godt sted at se Wembley fra og få en stadiontur.  quality hotel tilbyder en fin lille bare hvor der kan nydes en øl eller drink i efter fodboldoplevelse Quality hotel wembley triple værelse på vores fodboldrejser til Chelsea

Quality Hotel Wembley 5 minutters gang fra det store imponerende nationalstadion hvor det engelske landshold spiller og store koncerter har til huse. Det kan klart anbefales at tage en rundvisning på Wembley, når du er på fodboldrejer til Chelsea. Wembley Park metrostation giver dig let adgang til byens centrum der ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Hotellet har deres egen bar, restaurant, WiFi, mødelokaler og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.   

 

Bemærk:

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på Chelsea fodboldrejserne.

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i London og benytter også disse på vores fodboldrejser til Chelsea. Disse vil blive benyttet i tilfælde af at vi har udsolgt på ovenstående. Du vil dog aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

 

Har du andre krav til hotellet eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Chelsea, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Chelsea

Som udgangspunkt er fly ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Chelsea. Du er dog meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv nemt og billigt finde flybilletter på en af de mange flysøgesider.

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk eller andre flysøge sider. Der kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer og rejsetidspunkter. Ofte viser det sig at flypriser med afrejse om fredagen er billigere end flypriser med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris ved at booke en ekstra nat mere på fodboldrejsen til Chelsea. Ekstra nætter kan bookes her på denne fodboldrejse til Chelsea.

Du skal være opmærksom på at fodboldkampene i Premier League kan blive programsat til at skulle spilles kl. 12.45 om lørdagen. Det begrænser dine muligheder for fly om lørdagen - da de jo skal ankomme tidligt. 

 

Flyruter og transport til London centrum

I London er der mange lufthavne og det er forskelligt hvilke London lufthavne flyselskaberne flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på en af de forskellige flysøgesider.

Heatrow Airport

Du kommer hurtigt til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station. Det tager blot på 15 min. Herfa kan du benytte metroen til hotellet. Heatrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber dem hjemmefra eller på stationen. Et andet tog er Heathrow Connect som tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro fra Heatrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. minut. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

På din fodboldrejser til Chelsea anbefaler vi at du tager Connect eller Express til centrum da de er mest stabile med tider og køreplaner.

Stansted Airport

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Toget kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra du kan tage metroen videre til hotellet. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men booker du på forhånd via deres hjemmeside kan du ofte få en fin rabat. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen kører. 

Ved fodboldturer til Chelsea anbefaler vi toget til centrum da du slipper for eventuelt trakfikkaos. 

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkelt og samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen; www.thetrainline.com - en god id er at købe den hjemmefra så du slipper for at stå i kø ved billetkontoret i lufthavnen.

Med bus fra lufthavnsterminalen til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og den koster fra £7. Fra Victoria Station kører metroen, så du kan nemt kommer videre mod hotellet. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

Toget er det mest stabile og du risikere ikke at sidde i trafikkaoset i London. Vi anbefaler derfor at tage toget på fodboldrejsen til Chelsea 

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum på er med Gatwick Express toget. Rejsen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station og derfra kan du tage metroen til hotellet. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid du opnå rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigeste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Dette tog stopper ved nogle få stationer undervejs så det tager en smule længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50 men ofte er trafikken et kaos. Det tager 90-120 minutter og måske endnu mere i myldretiden. Vores anbefaling er at tage et af de 2 ovenstående toge, når du er på fodboldrejse til Chelsea. 

London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground toget. 

 

Transport til Stamford Bridge 

Det er ganske nemt at komme til Stamford Bridge. Stadion ligger blot 5 minutters gang fra Fulham Broadway metrostation og metroen er helt klart den nemmeste måde at komme til og fra Stamford Bridge på kampdage. Det er også en fodboldoplevelse i sig selv hvis du stiger ind i et tog med mange Chelsea fans. 

 

Transport råd når du er på fodboldtur i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder og nogle af dem ligger et godt stykke fra hinanden. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen. Der er flere forskellige muligheder for at købe billetter på. Du kan købe metro billetterne direkte på alle metrostationerne eller købe et Oyster kort, som fungere som det danske rejsekort, hvor du tanker op. Du kan også på forhånd planlægge det du gerne vil opleve og så købe et turistkort, hvor du har en hel rejsedag med metroen. En god ide er også at købe de her "hop on hop off" turistture hvis du vil se mange ting. Nogle af dem gælder også til almindelig offentligt transport.  Taxi er ikke specielt dyrt i forhold til danske priser, men du kan hurtigt hænge i traffiken - hvor det så ville have været nemmere at have taget metroen. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Har du spørgsmål til transport ved din fodboldrejse til Chelsea så kontakt os endeligt.

OBS: Alle angivede transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Chelsea fodboldbilletter. 

Sportenrejser.dk er en professionel og troværdig leverandør af Chelsea fodboldbilletter. Vi har på alle vores fodboldrejser underskrevet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Chelsea og alle de andre fodboldklubber vi samarbejder med. Sportenrejser.dk handler udelukkende med lovlige og officielle Chelsea fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde, da du med 100% garanti får dine Chelsea fodboldbilletter. Du har ingen risiko for ikke at se fodboldkampen, selv hvis der skulle ske fejl - så kan vi blot duplikere fodboldbilletterne til jer! Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen. 

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det sorte, uofficielle og ulovlige billetmarked. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge Chelsea fodboldrejser og Chelsea fodboldbilletter til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og har en unik aftale med Chelseas eget hotel. Vi har en billetgaranti der betyder at selvom Chelsea fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postleveringen fra klub til os, eller til kundens hotel, så kan vi duplikere og udstede fodboldbilletterne på ny til vores kunder. Du vil i sådan et tilfælde blot skulle hente fodboldbilletterne på billetkontoret på Stamford Bridge = ingen risiko for at du ikke får dine Chelsea fodboldbilletter. Derudover er der altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

 Vi levere lovlige officielle Chelsea fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Official Chelsea ticket agent. www.sportenrejser.dk er officiel billet agent for chelsea og tilbyder mange fodboldbilletter

Billetlevering ved fodboldrejser til Chelsea

Fodboldbilletterne til Chelseas kampe bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilken fodboldbillettype du vælger og hvilken procedurer Chelsea har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine billetter leveres. Det sker på flere måder: 

Levering med kurer til dit hotel; Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager), skriver under på at de har modtaget Chelsea fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter i hotellet safteyboks. Du spørger blot efter dem i receptionen, hvor du vil få dem udleveret. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering sker også ved at du selv afhenter dem på Chelsea Ticket office på Stamford Bridge før kampen. Her skal du huske billede id.

Chelsea fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben kort tid før spilledatoen og håndteres i England.

Hvis der opstår problemer med fodboldbilletter eller andet på rejsen så er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, som du vil modtage sammen med dit rejsebevis. Vi kan altid udstede billetterne på ny da vi som nævnt handler lovlige og officielle Chelsea fodboldbilletter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude.

Vi stiller krav til fodboldklubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores Chelsea fodboldrejser og Chelsea fodboldbilletter. Sikkerheden er i top og derfor kan vi skilte med at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi hamrende stolte af!

 

Har du spørgsmål til billetgaranti kan du også læse om forskellen på lovlige og ulovlige fodboldbilletter i bunden af vores forside.