1Book Rejsen
2Udfyld dine oplysninger
3Betal for din rejse
2Udfyld oplysninger
3Betal rejse

Chelsea - Arsenal

  • Fans af Chelsea er glade - officielle fodboldbilletter
  • Overblik af Stamford bridge på Chelsea fodboldtur
  • Stamford Bridge entré - fodboldbillet
  • Chelsea officiel billet agent

Chelsea - Arsenal

Fodboldrejse til Chelsea indeholder:
• 2 overnatninger på 3 stjernet hotel.
• Morgenmad.
• Officiel fodboldbillet til Chelsea - Arsenal.
• Langside billet på West Stand Upper - Stamford Bridge.
• Rejsetips til den perfekte Chelsea fodboldrejse.

  Antal Personer
  Hotel 
Hotel udenfor Centrum 4.795 DKK Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Chelsea fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne Udenfor Centrum ligger alle med nem adgang til transport, der bringer jer til centrum og stadion på 30-75 minutter.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
Hotel i Centrum 4.995 DKK
Alle vores hoteller bliver løbende besøgt og godkendt af en fodboldrejse ekspert fra Sportenrejser.dk. Det varierer af ledighed til de forskellige Chelsea fodboldrejser. Vi vælger derfor det hotel der er ledigt på bookingtidspunktet til dig. Ofte kan vi tilbyde det hotel du måtte ønske, så skriv endeligt hotelønsket til sidst bookingen, eller kontakt os inden booking for bekræftelse af hvilket hotel der er ledigt.

Hotellerne i London Centrum er alle med nem adgang til restauranter, cafeer, shopping og metro.
I fanebladet Hoteller nedenfor kan du læse mere om hotellerne, vi primært samarbejder med.
 
   
Periode fra: Lør. 05. Nov. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
Periode til: Man. 07. Nov. 2022   Tilpas dato
Ekstra nat priser - per person:
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 550 udenfor centrum
Dobbelværelse/Tripleværelse Kr. 700 i centrum
Single værelse Kr. 1.100 udenfor centrum
Single værelse Kr. 1.400 i centrum
  Billet Kategori
West Stand Upper. Langside billet på øvre (+0 DKK)
Managers Bar / Captains Bar Lounge. Langside billet i midterste ring (+500 DKK)
Centenary Club / Champions Club. Langside billet i midterste ring (+750 DKK)
UTB Lounge. Langside billet øvre, mad+øl/vand, kampprogram. (+950 DKK)
Museum Hospitality. Langside billet på øvre, mad+øl/vand, kampprogram. (+400 DKK)

Fodboldrejse til Chelsea - Arsenal.

Lokalderbyet mellem de 2 store Londonhold Chelsea - Arsenal er en fantastisk kamp at opleve på fodboldrejser til Chelsea. Der er så meget udover blot 3 point på spil. Rivaliseringen mellem de 2 klubber har taget til siden Ambramovich kom til Chelsea og har gjort dem til det nye vinderhold i London. Det nærer ikke Arsenal som sad tungt på de trone indtil da. Derbyet er idag en kamp hvor begge hold gør sit ypperste for at slå rivalen, så tacklingerne, nærkampene og stemningen på stadion får lige et ekstra takt i en storkamp som denne.

De billige fodboldrejser til Chelsea - Arsenal bliver altid solgt først, så book denne fodboldrejse hurtigst muligt.

På vores fodboldrejser til Chelsea på Stamford Bridge er der disse fodboldbilletter; 

Stamford Bridge stadium plan - få overblikket på fodboldrejser til Chelsea fodboldbilletterne

West Stand tribune -  fodboldbilletter ved vores fodboldrejser til Chelsea:

Stamford Bridge West Stand Upper oversigt på fodboldbilletter til Chelsea hjemmekampe i Premier League

East Stand tribune - fodboldbilletter ved vores Chelsea fodboldrejser :

Stamford Bridge stadium plan - få overblikket på fodboldrejser til Chelsea. Fodboldbilletterne på East Stand langsiden giver et godt udsyn til fodboldkampen


West Stand Upper. Langside billet på øvre.

Vores officielle fodboldbilletter til Chelsea på øvre langside på West Stand er nogle rigtig fine pladser. Ved disse fodboldbilletter er der et godt overblik af banen uden at det bliver alt for højt oppe. Stamford Bridge har ”kun” plads til 41.800 tilskuer og øvre tribune føles derfor ikke så højst som mange andre storklubber stadions. Der adgang til Stamford Bridge fra 2½ time før kick off.

 Langside fodboldbilletter til Chelsea på West Stand Upper. Her er et god view til banen og god stemning på tribunen

 

Managers Bar / Captains Bar Lounge. Langside billet i midterste ring.

Fodboldbilletterne giver adgang til enten Manager Bar eller Captains Bar lounge på East Stand tribunen på Stamford Bridge. Fodboldbilletterne er placeret ud fra målfeltet i midterste ring på East Stand tribunen, I loungen er der mulighed for at købe dagens varme eller kolde ret og drikkevarer i baren. Der er te og kaffe til rådighed i loungen, som har åbent fra 2 timer før kick off og til 1 time efter kampen. Chelsea fodboldbilletterne til disse lounges inkluderer også et kampprogram.

Captains Bar Chelsea fodboldbilletter udsyn fra pladserne. God lounge og godt udsyn til Chelsea spillerne

Captains Bar Chelsea fodboldbilletter loungen indenfor. Godt arrangement på fodboldrejser til Chelsea


Centenary Club / Champions Club. Langside billet i midterste ring.

Chelsea fodboldbilletter med adgang til Centenary Club eller Champions Club loungen er på East Stand i midterste ring ved kanten af målfelterne. Det er nogle gode polstrede sæder og i loungen er der en 3 retters menu klar til dig. Der er adgang fra 2½ time før kampstart og åbent til en time efter kampen. Efter kampen bliver der serveret et udvalg af små "finger food” snacks. Te og kaffe er til rådighed i loungen. Det er muligt at oddse på kampen i loungen og der medfølger et kampprogram ved køb af Centenary Club og Champions Club fodboldbilletter

Køb fine chelsea fodboldbilletter til centenary club. Her er et god view til banen og god stemning på tribunen og i loungen inden kampen

 

Tea Bar Restaurant. Langside billet på øvre.

Tea Bar Restaurant ligger lige ved siden Chelsea Megastore på Stamford Bridge. Her serveres der en lækker 3 retters menu inklusiv ½ flaske vin, øl eller vand. Der er flere gode valgmuligheder for den 3 retters menu som alle er udvalgt særligt at restaurantens højkvalificeret kok. Fodboldbilletterne er på West Stand Upper langsiden. Atmosfæren er i Tea Bar Restauranten er afslappet og der er ingen dress code i loungen. Tea Bar Restauranten er åbent fra 3 timer før kick off og til 1 time efter kampen. Efter kampen vil der være sandwich, ostebord eller tilsvarende, samt te og kaffe til rådighed. Der er rig mulighed for at se optakt til Chelsea kampen og sammendrag af dagens Premier League kampe på storskærmen. Der kan også gambles på kampen i Tea Bar. Dagens kampprogram er også inklusiv i disse Chelsea fodboldbilletter.

Tea Bar Chelsea fodboldbilletter udsyn til banen fra fanstastiske pladser på langsen

Tea Bar Chelsea fodboldbilletter med mad og restaurant besøg inden fodboldkampen på Stamford Bridge

 

Museum Hospitality. Langside billet på øvre.

Ved fodboldbilletter til Chelsea Museum Hospitality har du adgang til lounge hvor der vil være dagens ret og drikkevarer i form af øl, vin, sodavand og husets spiritus til dig. Der er en god stemning i loungen, som får besøg af en tidligere Chelsea spiller der svarer på spørgsmål og måske kan du være heldig at få taget billeder sammen med ham. Der er en mini-tour på Stamford Bridge inklusiv før maden og mulighed for at se alle Chelsea´s mange pokaler. Du får også et kampprogram med i disse fodboldbilletter.

Køb Langside fodboldbilletter til Chelsea på West Stand Upper med Musuem lounge. Her er et god view til banen og god stemning på tribunen


Zola Suite & Wise Suite. Langside billet på øvre.

Med disse Chelsea fodboldbilletter får du adgang til en af de to legendariske Zola Suite eller Wise Suite på West Stand. Fra 2½ time før kampen er der diverse retter i loungen og fri bar af husets øl, vin, sodavand og spiritus. Efter kampen er der åbent i loungen i 1 times og her er lette anretninger som ostebord eller lignende, samt kager, te og kaffe. Fodboldbilletterne er på langside West Stand Upper, omkring målfeltet. Der er mulighed for at oddse på kampen i loungen og et gratis kampprogram er inklusiv i fodboldbilletterne.

Zola og Wise suite Chelsea fodboldbilletter loungen  Godt arrangement på fodboldrejser til Chelsea


Blues Dining. Langside billet. 

Adgang Blues Dining arrangementet i 55 Restaurant/copthorne på Chelsea hotellet på stadion. I loungen serveres en 3 retters menu inden kampen, samt jeres ønsket drikkevarer som vin, øl eller vand. Fodboldbilletterne er til langside og kan være både på nedre og øvre tribune. Efter kampen er der mulighed for at gå tilbage til loungen og få en forfriskelse. Der medfølger et kampprogram til denne fodboldbillet. Vi kan også arrangere spisningen efter fodboldkampen. 

 

Andre Chelsea fodboldbilletter.

Vi har også mulighed for at få andre Chelsea fodboldbilletter med lounge. Hvis du har en helt specifik lounge eller et ønske om et privat arrangement i en Chelsea Box, så kan vi skræddersy et tilbud til dig. Vi har et godt samarbejde med Chelsea og mulighederne er mange.  


Kontakt os endeligt hvis der er spørgsmål til Chelsea fodboldrejser eller Chelsea fodboldbilletter.

Hoteller på vores fodboldrejser til Chelsea; 

Holiday Inn Express London-Hammersmith*** (Hotel i Centrum)

Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldturer til chelsea  Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldrejser til Chelsea Holiday Inn Hammersmith hotel i london centrum er er et godt hotel til vores fodboldbilletter til Chelsea

Holiday Inn Express London-Hammersmith ligger i London bydelen Hammersmith, som er kendt for at være et område med livemusik, cafeér og restauranter. Hotellet ligger 2 min. gang fra Kings Mall Shoppincenter og ca. 3 km fra det store shoppingcenter Westfield. Metrostationen Hammersmith ligger 2 minutters gang fra hotellet. Det er et godt hotel for Chelsea fodboldrejser, da det ikke er mere end 10-25 minutter fra Stamford Bridge med metroen. De lyse og luftige værelse har wifi, fladskærms-tv, aircondition og faciliteter til at lave te og kaffe. Morgenmaden består af lidt varme retter, brød, müsli, kager, frugt og drikkevarer. Der er en fin lounge og bar som byder på drinks, snacks og et pool bord. 

 

Best Western Maitrise Hotel Maida Vale**** (Hotel i Centrum)

Maida Vale hotel - en god morgendbuffet til at starte fodboldrejsen med, er godt Maida Vale best Westen - En god seng at sove i er vigtigt på fodboldturen til Chelsea Maida Vale hotel - en god bar at nyde Chelsea fodbolturen i. Her er et god udvalg af drinks øl og mad.

Dette hotel er beliggende i det skønne Maida Vale-kvarter i London, som byder på nogle hyggelige barer, restauranter og masser shopping muligheder. Kilburn Park metro, hvorfra der er direkte forbindelser til Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger blot 3 min. gang fra Best Western hotellet. De moderne værelser har alle tv, te og kaffe og et fint badeværelse. Morgenmaden er kontinental breakfast med brød, pålæg, kager, müsli, te og kaffe. Du kan mod tillæg købes engelsk morgenmad direkte i morgenmadsrestauranten.

 

Royal National*** (Hotel i Centrum)

Royal National restaurant er et godt sted at spise sin morgenmad på fodboldturen Royal National twin room - et godt sted at sov på fodboldturen Royal National pub - en god start på fodboldturen er ofte på en pub. Besøg den inden du skal benytter Chelsea Fodboldbilletterne 

Royal National er et utrolig populært mellemklasse hotel i Bloomsbury området i London. Det er et klassisk engelsk hotel med ældre træmøbler og blomstret tapet på væggene. Hotellet er det største hotel i London og på hotellet er der flere gode restauranter og en fin traditionel engelsk pub. Royal National er i gåafstand til steder som Oxford Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, og Leicester Square. Alt du behøver er lige ved hotellet. Værelserne på Royal National har alle tv, bad og toilet, hårtørrer og elkedel. Morgenmaden er enkel kontinental morgenmad, men der kan mod tillæg købes engelsk morgenmad i hotelrestauranten. 

 

Holiday Inn Heathrow**** (Hotel udenfor Centrum)

Holiday Inn Heathrow hotel set udefra. Udenfor centrum og ikke et hotel der bruges på vores fodboldrejser til Chelsea Holiday Inn Heathrow hotel -store værelser og god seng på fodboldturen. Holiday Inn Heathrow hotel - en god bar at nyde drinks eller øl i

Holiday Inn ved Heatrow lufthavn er et moderne hotel som har en praktisk beliggenhed for dem der rejser til og fra Heatrow lufthavn. Hotellet ligger nemlig under 1 km fra Heathrow Lufthavn. Holiday Inn byder på et godt udvalg af barer og restauranter, herunder Callaghans Irish Bar, The Lounge Bar, Rotisserie, samt restauranten Sampans, som serverer asiatisk inspirerede retter. Alle værelser er moderne indrettet med masser af plads og der er tv, internet, kaffe og eget badeværelse.

 

Holiday Inn Express - Newbury Park*** (Hotel udenfor Centrum)

Newbury park hotel set udefra. et fint hotel og god håndtering af Chelsea fodboldbilletter newbury park hotel bar og lounge er godt sted efter fodboldoplevelsen på stamford Bridge Newbury park hotel dobbeltseng er god at sove. Chelsea fodboldbilletter

Holiday Inn Express - Newbury Park har en fin restaurant og bar, samt gode parkeringsmuligheder. Samtlige værelser er moderne indrettet med møbler, te- og kaffefaciliteter, tv og wifi. En god kontinental morgenmad serveres i hotellets restaurant. Det ligger blot få minutters gang fra undergrundsstationen Newbury Park, der tager dig til London centrum på 35-45 minutter og stadion på 1 times tid. 

 

Quality Hotel Wembley*** (Hotel udenfor Centrum)

Quality hotel set udefra. Godt sted at se Wembley fra og få en stadiontur.  quality hotel tilbyder en fin lille bare hvor der kan nydes en øl eller drink i efter fodboldoplevelse Quality hotel wembley triple værelse på vores fodboldrejser til Chelsea

Quality Hotel Wembley 5 minutters gang fra det store imponerende nationalstadion hvor det engelske landshold spiller og store koncerter har til huse. Det kan klart anbefales at tage en rundvisning på Wembley, når du er på fodboldrejer til Chelsea. Wembley Park metrostation giver dig let adgang til byens centrum der ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Hotellet har deres egen bar, restaurant, WiFi, mødelokaler og parkering mod tillæg. Alle værelser har aircondition, telefon, tv, internet, elkedel, hårtørrer og badeværelse.   

 

Bemærk:

Sportenrejser.dk har herudover også andre samarbejdshoteller i London og benytter også disse på vores fodboldrejser til Chelsea. Du vil aldrig blive tilbudt et lavere kategoriseret hotel (minimum 3 stjernet) og alle hoteller vi arrangerer er blevet besøgt og godkendt personligt. Det vil fremgå af rejsebeviset hvilket hotel du skal bo på.

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at få bekræftet hvilke hoteller vi har ledige på vores Chelsea fodboldrejser.


Har du andre krav til hotellet eller ønsker et specifikt hotel på din fodboldrejse til Chelsea, så kan vi skræddersy en fodboldrejse til dig. Kontakt os for et tilbud. 

Transportinformation ved fodboldrejser til Chelsea

Fly er ikke inkluderet i vores fodboldrejser til Chelsea. 

Vi anbefaler et kig på www.momondo.dk eller andre flysøge sider. Der kan du nemt søge på forskellige udrejse og hjemrejse datoer og rejsetidspunkter. Ofte viser det sig at flypriser med f.eks. med afrejse om fredagen er billigere end flypriser med afrejse om lørdagen. Du vil derfor ofte kunne opnå den samme totalpris ved at booke en ekstra nat mere på fodboldrejsen til Chelsea. Ekstra nætter kan bookes ved at trykke på tilpas dato. 

Flyruter og transport til London centrum

I London er der mange lufthavne og det er forskelligt hvilke London lufthavne flyselskaberne flyver til og fra. Det bedste overblik vil du finde ved at søge på en af de forskellige flysøgesider.

Heathrow Airport

Du kommer hurtigt til London centrum med Heathrow Express til Paddington Station. Det tager blot på 15 min. Herfra kan du benytte metroen til hotellet. Heathrow Exprees koster £26.50 ombord eller £21.50, hvis du køber dem hjemmefra eller på stationen. Et andet tog er Heathrow Connect som tager 25 min. til Paddington og koster £10,10. Londons metro fra Heathrow er den billigste løsning £5,70 og tager ca. 1 time og kører hvert 10. minut. Busser til centrum er også en løsning, men kan tage op til halvanden time. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er dyrt. Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

På din fodboldrejser til Chelsea anbefaler vi at du tager Connect eller Express til centrum da de er mest stabile med tider og køreplaner.

Stansted Airport

Stansted Express toget er det hurtigste og tager 45 min. Toget kører 2-4 gange i timen til Liverpool Street station, hvorfra du kan tage metroen videre til hotellet. Standardprisen for en singlebillet er £19.00, men booker du på forhånd via deres hjemmeside kan du ofte få en fin rabat. www.stanstedexpress.com 

Med bus www.nationalexpress.com eller www.terravision.eu tager det 1.20-2 timer og koster fra £6-12 per billet. Bussen kører til London Victoria Station, hvorfra metroen kører. 

Ved fodboldturer til Chelsea anbefaler vi toget til centrum da du slipper for trafikkaosset som ofte er i og omkring London

Luton Airport

Transport til London centrum med tog sker via Luton Airport Parkway togstation som er 6 min. bustur fra Luton Airport. Bussen koster £1.60-2.70 og togbilletten koster fra £14, alt efter hvilken af togstationerne i London du vælger at stå af på.  Både enkelt og samlede billet med bus og tog kan købes via dette link eller i lufthavnen; www.thetrainline.com - en god id er at købe den hjemmefra så du slipper for at stå i kø ved billetkontoret i lufthavnen.

Med bus fra lufthavnsterminalen til centrum kører www.nationalexpress.com til Victoria Station på ca. 1 time og 20 min. og den koster fra £7. Fra Victoria Station kører metroen, så du kan nemt kommer videre mod hotellet. Andre busselskaber kører også fra Luton Airport www.terravision.eu eller www.easybus.co.uk/en

Toget er det mest stabile og du risikere ikke at sidde i trafikkaosset i London. Vi anbefaler derfor at tage toget på fodboldrejsen til Chelsea 

Gatwick Airport 

Den hurtigste måde at komme fra Gatwick til London centrum er med Gatwick Express toget. Rejsen tager ca. 30 min. og kører hvert 15 min. fra ca. kl. 05:00 til midnat. Toget kører til Victoria Station og derfra kan du tage metroen til hotellet. Prisen er £19.90 for single, men ved at booke online og i god tid du opnå rabat. www.gatwickexpress.com

Den billigste togløsning er South Central toget der også kører til Victoria Station. Dette tog stopper ved nogle få stationer undervejs så det tager en smule længere tid ca. 35-40 minutter. Priserne starter fra £11 for single billet. Se tider og book på www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com 

Bus er en billigere løsning £6,50 men ofte er trafikken et kaos. Det tager 90-120 minutter og måske endnu mere i myldretiden. Vores anbefaling er at tage et af de 2 ovenstående toge, når du er på fodboldrejse til Chelsea. 

London City Airport 

Dette er en meget lille lufthavn og det er de færreste flyruter og afgange der er dertil fra Danmark. Transport til centrum sker nemt via metroen og overground toget. 

 

Transport til Stamford Bridge 

Det er ganske nemt at komme til Stamford Bridge. Stadion ligger blot 5 minutters gang fra Fulham Broadway metrostation og metroen er helt klart den nemmeste måde at komme til og fra Stamford Bridge på kampdage. Det er også en fodboldoplevelse i sig selv hvis du stiger ind i et tog med mange Chelsea fans. 

 

Transport råd når du er på fodboldtur i London

London er en kæmpe by med rigtig mange seværdigheder og nogle af dem ligger et godt stykke fra hinanden. Den nemmeste måde at transportere sig rundt på er med metroen. Der er flere forskellige muligheder for at købe billetter på. Du kan købe metro billetterne direkte på alle metrostationerne eller købe et Oyster kort, som virker ligesom det danske rejsekort, hvor du tanker op og blot checker ind og ud af toget. Du kan også købe et turistkort eller en billet til en af de mange "hop on hop off" turistture. Nogle af billetter kan købes så de også gælder til almindelig offentligt transport. Taxi er ikke specielt dyrt i forhold til danske priser, men du kan hurtigt hænge i trafikken - hvor det så ville have været nemmere for dig at have valgt metroen. Læs mere om de forskellige togbilletter her: www.tfl.gov.uk

 

Har du spørgsmål til transport ved din fodboldrejse til Chelsea så kontakt os endeligt.

OBS: Alle angivne transportpriser er med forbehold for ændringer. Benyt linkene for de seneste opdateringer.  

Sportenrejser.dk har en billetlevering på 100%. Der er ingen risiko for at du ikke får dine Chelsea fodboldbilletter. 

Sportenrejser.dk er en professionel og troværdig leverandør af Chelsea fodboldbilletter. Vi har på alle vores fodboldrejser underskrevet agentkontrakter med fodboldklubberne eller officielle billetagenter, der gør at vi kan videresælge fodboldbilletter og fodboldrejser med klubbernes accept. Vi er Official Ticket Agent og Official Ticket Sub-agent hos Chelsea og alle de andre fodboldklubber vi samarbejder med. Sportenrejser.dk handler udelukkende med lovlige og officielle Chelsea fodboldbilletter! Dette er en rigtig god sikkerhed for dig som kunde, da du med 100% garanti får dine Chelsea fodboldbilletter. Du har ingen risiko for ikke at se fodboldkampen, selv hvis der skulle ske fejl - så kan vi blot duplikere fodboldbilletterne til jer! Vi har en billetlevering på 100% på alle de fodboldrejser vi har arrangeret siden 2008. Med andre ord vi levere altid varen. 

For at blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det sorte, uofficielle og ulovlige billetmarked. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge Chelsea fodboldrejser og Chelsea fodboldbilletter til kampe, hvor billetsalget ikke er startet. Vi kan tilbyde mange forskellige billetkategorier og har en unik aftale med Chelseas eget hotel. Vi har en billetgaranti der betyder at selvom Chelsea fodboldbilletterne uheldigvis skulle forsvinde i f.eks. postleveringen fra klub til os, eller til kundens hotel, så kan vi duplikere og udstede fodboldbilletterne på ny til vores kunder. Du vil i sådan et tilfælde blot skulle hente fodboldbilletterne på billetkontoret på Stamford Bridge = ingen risiko for at du ikke får dine Chelsea fodboldbilletter. Derudover er der altid en sportenrejser.dk medarbejder på 24 timers nødtelefonen, som tages i brug hvis der skulle være sket en fejl.

 Vi levere lovlige officielle Chelsea fodboldbilletter og vi skilter meget gerne med det, da vi er stolte af at være blandt de få der kan.

Official Chelsea ticket agent. www.sportenrejser.dk er officiel billet agent for chelsea og tilbyder mange fodboldbilletter

Billetlevering ved fodboldrejser til Chelsea

Fodboldbilletterne til Chelseas kampe bliver leveret på flere forskellige måder. Det afhænger af hvilken fodboldbillettype du vælger og hvilken procedurer Chelsea har til netop den kamp du booker. Det vil fremgå af rejsebeviset hvorledes dine billetter leveres. Det sker på flere måder: 

Levering med kurer til dit hotel; Hotellets reception eller Concierge (hotelmanager), skriver under på at de har modtaget Chelsea fodboldbilletterne og opbevarer dem derefter i hotellet safteyboks. Du spørger blot efter dem i receptionen, hvor du vil få dem udleveret. Billetleveringen sker fra 1 dag før kampen og senest til kl. 12.00 på kampdagen.

Levering sker også ved at du selv afhenter dem på Chelsea Ticket office på Stamford Bridge før kampen. Her skal du huske billede id.

Chelsea fodboldbilletterne kan ikke blive leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at fodboldbilletterne først afsendes fra klubben kort tid før spilledatoen og håndteres i England.

Hvis der opstår problemer med fodboldbilletter eller andet på rejsen så er vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, som du vil modtage sammen med dit rejsebevis. Vi kan altid udstede billetterne på ny da vi som nævnt handler lovlige og officielle Chelsea fodboldbilletter = vi har en billetlevering på 100%. Ganske enkelt får alle vores gæster de fodboldbilletter de køber, uanset om uheldet så skulle være ude.

Vi stiller krav til fodboldklubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores Chelsea fodboldrejser og Chelsea fodboldbilletter. Sikkerheden er i top og derfor kan vi skilte med at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi hamrende stolte af!

 

Har du spørgsmål til billetgaranti kan du også læse om forskellen på lovlige og ulovlige fodboldbilletter i bunden af vores forside.