Firma rejser

 

Firma rejser - Forretningsrejser - B2B

Firmarejser til de største sportsbegivenheder arrangeret helt unikt for din virksomhed eller forening.  Det er kun fantasien der sætter grænser for dine muligheder, og den største udfordring er egentlig nok at vælge hvad i allerhelst vil.

Vi har god erfaring med at arrangere skræddersyet rejser med stor alsidighed i indholdet. Så alt fra rejser hvor du selv er aktiv, til rejser hvor du som tilskuer oplever de helt store stadion og unikke stemninger når publikum brøler Goooaaaal.  Vi har et helt unikt netværk indenfor fodboldrejser og kombinere ofte de store gruppeture med fællesmiddage, transport og speciel arrangementer.  Håndbold, Formel 1, OL og mange flere er også muligt! 

Vi har også erfaring med Cykelrejser til f.eks. Dolomitterne i Italien, legendariske Alp Huez og cykellandskabet ved Briancon med bjerge som Galibier og Izoard, samt Mallorca der jo er blevet til cykel entusiasternes mekka!

Rejserne arrangeres altid i tæt dialog med jeres ansvarlige medarbejder og resultaterne er ikke til at tage fejl af; at rejse sammen skaber skal glæde og sammenhold for dine medarbejdere.

Kontakt os i dag på info@sportenrejser.dk eller ring 60707387 og lad os sammen skabe en unik tur for jer.