Tennisrejser

Sportenrejser.dk arrangerer hvert år tennisrejser til blandt andre Wimbledon, French Open (Roland Garros), Madrid Open, Monte-Carlo Rolex Master, US Open og ATP Finals i London. Vil du opleve tennisstjerner som Djokovic, Nadal, Federer, Wozniacki, Williams og mange flere helt tæt på, så kontakt os for et tilbud på en fantastisk tennisrejse.

Wimbledon tennis turneringen er en af de helt store Gram Slam og betragtes af de fleste tennis elskere som den mest prestigefyldte turnering. Derfor er der også en helt vanvittig stor efterspørgsel på billetterne. Vi har som et af de få udvalgte bureauer i Danmark adgang til Wimbledon Debenture Tickets og sender hvert år gæster afsted på tennisrejser til Wimbledon. Vi arbejder ikke efter et helt fast rejseprogram, men skræddersyer tennisrejsen individuelt til dig. Priserne på Wimbledon Debenture Tickets starter fra ca. 4.500 per billet til de indlende kampe og op mod 50.000 per billet til herrefinalen. Priserne varierer alt efter hvilken bane og dag der ønskes. Alle Debenture Tickets kan købes til Centre Court eller Court No.1 og gælder til alle kampene på den valgte bane på den valgte den dag. Vi anbefaler dertil et hotel i London centrum, som kun ligger 45 minutter i tog fra Wimbledon. 

Vær opmærksom på at Debenture Tickets er de eneste officielle og lovlige tennis billetter du kan købe til Wimbledon og der findes ingen anden måde at være 100% sikker på at få billetter til kampene. Vi arbejder hos Sportenrejser.dk ikke med uofficelle sortbørs billetter og vi kan og vil ikke sammenlignes med uofficielle billetudbydere. 

Hvad kan vi tilbyde på vores Tennisrejser?

På alle vores tennisrejser tilbyder vi officielle tennisbilletter til kampene, et godt hotel og andre services der kunne have jeres interesse. Vi har adgang til tennisbilletter til stort set alle tennis turneringerne. 

Vi er vant til at servicere både små og store grupper med selv de mest ekstraordinære rejseønsker og rejseformål. Vi skræddersyer mange tennis rejser og holder den røde tråd i rejsearrangement, så det bliver en enestående oplevelse for jer at komme på tennisrejsen. Vi er altid behjælpelige med transport, udflugter, restaurant besøg og meget mere.

Ring eller skriv endeligt til os på 60 70 73 87 eller info@sportenrejser.dk - så arrangerer vi en rigtig god tennisrejse til jer.