Tennisrejser

Sportenrejser.dk arrangerer hvert år tennisrejser til blandt andre Wimbledon, French Open (Roland Garros), Madrid Open, Monte-Carlo Rolex Master, US Open og ATP Finals i London. Vil du opleve tennisstjerner som Djokovic, Nadal, Federer, Wozniacki, Williams og mange flere helt tæt på, så kontakt os for et tilbud på en fantastisk tennisrejse.

Wimbledon tennis turneringen er en af de helt store Gram Slam og betragtes af de fleste tennis elskere som den mest prestigefyldte turnering. Derfor er der også en helt vanvittig stor efterspørgsel på billetterne. Vi har som et af de få udvalgte bureauer i Danmark adgang til Wimbledon Debenture Tickets og sender hvert år gæster afsted på tennisrejser til Wimbledon. Vi arbejder ikke efter et helt fast rejseprogram, men skræddersyer tennisrejsen individuelt til dig. Vær opmærksom på at Debenture Tickets er de eneste officielle og lovlige tennis billetter du kan købe til Wimbledon og der findes ingen anden måde at være 100% sikker på at få billetter til kampene. Vi arbejder hos Sportenrejser.dk ikke med uofficelle sortbørs billetter og vi kan og vil ikke sammenlignes med uofficielle billetudbydere. 

WIMBLEDON 2022 PRISER

Vores billetter til Wimbledon er officielle Debenture Tickets 

All Debenture tickets are in prime locations on Centre and No.1 courts.  They are valid for the whole day and provide access to all outside courts, with the exception of No. 2 court.
All Debenture tickets come with access to the exclusive Debenture Holders Lounge,
which includes bars, restaurants, and special cloakroom facilities, all overlooking the grounds at Wimbledon.

WIMBLEDON CENTRE COURT OG COURT 1 STADIONPLAN

Wimbledon 2022