Skræddersyet rejser

Alle rejserne der ses nedenfor er specielt skræddersyet efter de ønsker som den pågældende kunde har haft. Du kan forspørge os om det er muligt at lave samme rejse, hvis du har fundet inspiration.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og skræddersyet rejsetilbud på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87.  

Ønsker du en fodboldtur eller en event der bliver skræddersyet til dig?

Vil du have sammensat din egen skræddersyet tur, så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at arrangere fodboldture med selv det mest ekstra ordinære indhold. Der er intet der er for stort eller for småt til os, og vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud på en tur med de ønsker du måtte have.

Vi arrangere dagligt også mange skræddersyet rejser til private og firmaer der har forskellige ønsker til rejsetema. Det kunne eksempelvis være et dansk bryggerifirma der ønsker at besøge et bryggeri i England og vil kombinere det med fodboldoplevelse eller en koncert. Vi håndterer de her skræddersyet rejser som et samarbejde mellem os, så vi altid lever 100% op til de krav der måtte være fra dig. Nogle gange kan selve besøget på eksempelvis bryggeriet være nemmere for kunden selv at arrangere, men det kræves af vi arrangere bustransfer og middag til deltagerne. Måske er der brug for en lokalguide eller andet hvor vores ekspertise netværk giver stor bonus for den samlede oplevelse. Det er meget individuelt fra forespøgsel til forespørgsel, men lad os se på det.

Skræddersyet rejse? Kontakt os på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87