Tag på koncertrejse med Sportenrejser.dk

Vi skræddersyer koncertrejser til de største og mest traditionsrige spillesteder og koncerthuse. Vi har et stort internationalt netværk med koncertarrangørerne og kan få koncert billetter til stort set alle koncerter, musicals, ballet, opera, underholdningsshows, komik og teater forestillinger – der er næsten ikke det spillested som vi ikke har mulighed for at arrangere en koncertrejse til. Vi har ikke et komplet rejseprogram for vores koncertrejser, det er simpelthen for bredt et udvalg. Vi skræddersyer derfor koncertrejsen individuelt til dig og kan tilbyde den helt perfekte koncertrejse helt efter dine egne ønsker.

De mest populære koncertrejser er:  

O2 Arena i London er et populært spillested hvor mange af de store artister giver koncerter. Vi har arrangeret nogle supergode koncertrejser til blandt anden Coldplay, Bruno Mars, Robbie Williams, U2, Lionel Richie, Justin Bieber og Adele.

London Musicals som The Lion King, Wicked, Mama Mia, Phantom of the opera, Thriller, Les Miserables og Billy Elliot er de absolut mest efterspurgte og det er helt sikkert muligt for os at få billetter til dem. Mange nye musicals kommer til løbende og der er også mange sæsonbetonende musicals og teaterstykker i London som vi også har billetter til. 

Wembley Stadium i London afholder mange begivenheder og koncerter er en af de populære steder for artisterne at optræde. Vi får koncertbilletter via vores i forvejen gode samarbejde med Wembley, og har mulighed for at få mange forskellige billettyper. Wembley er fodboldforbundet hjemmebane med plads 90.000 tilskuer. Vi har mange rejser til Wembley hvert år, da både landskampe, Liga Cup, FA Cup, NFL med mere bliver afviklet på dette stadium.

Palau i Barcelona danner rammen om de fleste store koncerter i Barcelona. Der er altid et stort program i arenaen og mange kombinere en musikoplevelse med deres fodboldrejse til Barcelona.  

I Rom, Verona eller Milano er der store operakoncerter og vi har adgang til mange af de udendørs sommerkoncerter der er. 

Kontakt os på info@sportenrejser.dk eller 60 70 73 87 for et uforpligtende koncertrejse tilbud.