Billetgaranti og sikkerhed ved fodboldrejse

 

Vi er klar til at arrangere den perfekte fodboldoplevelse til jer.

Vi har over 20 års erfaring i rejsebranchen og vi er specialister i fodboldrejser til de største ligaer i Europa, din fodboldrejse starter her. 

Vores store netværk gør vi kan tilbyde fodboldrejser til fordelagtige priser til en høj kvalitet, vi levere KUN officielle fodboldbilletter, dette er din garanti for at du med 100% sikkerhed for leveret dine fodboldbilletter, ligesom vores hoteller er gennemtestet, så det lever op til lovet standard. Vi er også medlem af rejsegarantifonden nr. 3411 som giver dig tryghed, når du bestiller hos Sportenrejser.dk.

Vores fodboldrejser giver familier, venner eller kollegaer en unik fodboldoplevelse, mærk suset, oplev atmosfæren og den fantastiske stemning med andre fodboldfans, som altid indfinder sig såvel indenfor som udenfor på stadion. Vi skræddersyer gerne rejsen efter jeres ønsker og behov. Om i er privatpersoner, foreninger eller selskaber, vi er klar til at hjælpe jer.

 

Sådan fungere det, når du vil booke en fodboldrejse hos Sportenrejser.dk

Du kan hurtig og nemt booke din fodboldrejse online her på webshoppen. Du finder den fodboldrejse der passer dig og udfylder hvor mange i vil afsted, hvilke datoer, hotel og hvilke fodboldbilletter i ønsker, og når du efterfølgende har udfyldt dine kontaktoplysninger og betalt med et kreditkort, modtager du en email med din ordrebekræftelse. Herefter bekræfter vi din booking til dig og i løbet af kort tid får du et endeligt rejsebevis tilsendt på mail, som du skal have med på rejsen.

På rejsebeviset er alle nødvendige informationer om din fodboldrejse og hvorledes du modtager dine fodboldbilletter noteret. Det er forskelligt fra fodboldklub til fodboldklub hvordan fodboldbilletterne håndteres og leveres. Du kan læse hvordan den enkelte klub håndtere dette på en af vores rejser 
under fanebladet Billetgaranti, som findes under din udvalgte kamp.  

 

Lovlige officielle Fodboldbilletter – Vi skilter med det, gør vores konkurrenter det? 

Sportenrejser.dk har 100% billetgaranti. Der er ingen risiko for at du ikke får dine billetter leveret. 
Sportenrejser.dk er en professionel og troværdig leverandør af fodboldbilletter, vi har vores egne agentkontrakter med fodboldklubberne og officielle billetagenter, og har skrevet under på handelsaftaler, der gør at vi lovligt og officielt kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser. Vi er Official Ticket Agent eller sub-agent hos alle de store klubber og handler KUN med officielle billetter!

For blive Officiel Ticket Agent betaler vi nogle højere billetpriser end på det uofficielle og ulovlige billetmarked - læs mere om hvorfor du ikke skal handle uofficielle og ulovlige billetter nedenfor. Vi får til gengæld en del fordele ved at vi kan sælge fodboldbilletter / fodboldrejser til kampe, hvor billetsalget ikke er startet endnu. Vi kan tilbyde mange forskellige billettyper og vigtigst af alt får vi en billetgaranti der gør at, hvis billetterne forsvinder i f.eks. postlevering fra klub til os eller til kundens hotel, så kan fodboldbilletter duplikeres og udstedes på ny til vores kunder = ingen risiko for at kunden ikke får billetterne.

Vi stiller krav til klubberne og agenterne, for at sikkerheden er i top ved vores fodboldbilletter / fodboldrejser – derfor kan vi også skilte med at vi har en billetlevering på 100%. Det er vi stolte af!


Sortbørs - Billethajer - Ulovlige billetter - Uofficielle billetter, foreningsbilletter = hold dig væk fra det!

Sportenrejser.dk handler IKKE med fodboldbilletter fra sortbørs, billethajer, ulovlige billetter, uofficielle billetter, private sælgere eller andre mistænkelige ticketsites.

Desværre er det almenkendt at der i billetbranchen findes brodne kar, men at rejsearrangører handler med disse billetter er ikke lige så almenkendt - især fordi disse rejsearrangører ikke skilter med det. Som kunde tror du derfor at alt er i orden, men i virkeligheden er der en stor risiko for du ikke får dine billetter, eller modtager billetter der ikke virker ved entré. Gør derfor altid dig selv den tjeneste at undersøge rejsearrangøren før du køber.

Rejsebureauerne og billetudbyderne (diverse ticketsites) handler fodboldbilletterne uden om de handelsaftaler vi officielle agenter betaler høje priser for. På det uofficielle marked er fodboldbilletterne handlet via mellemænd/sortbørs som er ulovligt. Fodboldbilletterne er ofte er registreret i andre personers navne (private sæsonkort), det betyder at du udover at have handlet ulovligt (Hæler er ikke mere lovlydig end stjæler!) også kan risikere at blive afvist entré. I mange klubber bliver du bortvist og anmeldt til politiet hvis du bliver taget med en sortbørsbillet. Uofficielle billetter kan være billigere for dig at handle, men det er absolut ikke risikoen værd. Slet ikke når man tænker på de spildte udgifter, man står tilbage med hvis man ikke kommer ind, fodboldoplevelsens bliver en skuffende omgang.

Mange tror fejlagtig at fodboldbillettene er i orden, så længe at en rejsearrangør er medlem af Rejsegarantifoden.

Men at en fodboldrejse arrangør er medlem af Rejsegarantifonden, betyder ikke, at de handler fodboldbilletter lovligt og officielt. Rejsegarantifonden hjælper dig blot med at få dine penge tilbage hvis rejsearrangøren går konkurs, men de hjælper ikke, hvis fodboldbilletterne ikke virker eller hvis de ikke bliver leveret. Ifølge dansk lovgivning er man forpligtet til at være med i Rejsegarantifonden når der sælges rejsepakker (Pakkerejselovgivningen), så der er altså tale om to vidt forskellige ting. Desværre har Rejsegarantifonden ikke midler til at sætte fokus på problemet med uofficielle billetsælger og rejsebureauer.

Sportenrejser.dk anbefaler at du som forbruger er opmærksom på at handle fodboldbilletterne lovligt hos en arrangør med officielle billetter – hvis rejseselskabet ikke skilter med de handler officielle billetter, skal du spørge ind til det.

Vi handler hos Sportenrejser.dk som nævnt udelukkende KUN med officielle billetter.


Rejsegarantifonden
Som lovkrav og sikkerhed for dig som kunde er Sportenrejser.dk medlem af rejsegarantifonden. Vores Rejsegarantifond nr. 3411


Hvad kan vi tilbyde af fodboldrejser 

Sportenrejser.dk arrangerer fodboldrejser til alle de største ligaer og turneringer; Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League, Europa League, Copa Del Rey, FA Cup, EM og VM, samt fodboldrejser til venskabskampe og venskabsturneringer. 
Sportenrejser.dk har agentaftaler og egne fodboldbilletter hos de store fodboldklubber og tilbyder fodboldrejser til alle deres kampe, så vil du på en fodboldrejse til Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester City, Everton, Bayern München, Dortmund, Juventus, Ac Milan, Inter Milan, Napoli, Roma, Paris SG, Atletico Madrid, Valencia og Ajax, så er det bare med at klikke ind på favorit fodboldhold og vælge netop den fodboldrejse der passer til dig.

Vi arrangere også fodboldrejser til rigtig mange andre fodboldklubber, blandt andet er London et populært rejsemål og mange vælger derfor at se fodboldklubber som Fulham, Queens Park Rangers, Charlton og Millwall. Det er også nemt selv at kører på fodboldrejse til f.eks. Hamburger SV, Hertha Berlin og Werder Bremen. Se mere under ”Andre fodboldhold”, hvor der findes rejser til disse fodboldhold. Er man fodboldrejse fanatiker, kan man ofte kombinere fodboldrejsen med flere fodboldklubber og kampe på samme weekend – vil du gerne på sådan en fodboldrejse, kan du sende en forespørgsel til os på info@sportenrejser.dk

Der findes selvfølgelig også mange fans af mindre fodboldklubber, hvor vi ikke har et fast fodboldrejse program, men som vi godt kan arrangere fodboldrejser til - er du fan af et af disse hold, så skriver du blot til os på info@sportenrejser.dk