Sportenrejser.dk anvender cookies til følgende formål

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies og hvad bruges de til?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Google Analytics (trafikmåling)
2.5 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

SPORTENREJSER.dk
Oliefabriksvej 204
2770 Kastrup
Danmark

info@sportenrejser.dk

60 70 73 87

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer efter, at du har besøgt en hjemmeside. Denne tekstfil gemmer information, som kan anvendes næste gang du besøger hjemmesiden. Nogle af disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere optimalt. Andre cookies er praktiske for gæsten: de husker dit brugernavn samt f.eks. sprogindstillinger på en sikker måde. Cookies betyder, at du ikke behøver at indtaste de samme informationer hver gang du besøger en hjemmeside.

For at beskytte dine personlige informationer eller for at forhindre, at information går tabt eller ulovligt videregives til en tredjepart, har Sportenrejser.dk foretaget de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5 Annoncenetværk

Sportenrejser.dk benytter sig ikke af annoncenetværk.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse, konkurrence m.v. Der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder m.v., der bliver oplyst af dig under bookingen.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret juli 2015