Håndboldrejser

Sportenrejser.dk arrangerer håndboldrejser til EM, VM og OL når vores herrelandshold eller damelandshold deltager, og vi har også adgang til håndboldbilletter til f.eks. Paris, FC Barcelona og flere af de tyske hold, samt Final 4 Champions League stævnet i Køln. Så vil du opleve Mikkel Hansen eller en af de mange andre håndboldstjerner live, så er det bare med at få booket en håndboldrejse. 

Final 4 i Køln. Der er altid stor efterspørgsel på disse håndboldbilletter. Vi arrangerer officielle håndboldbilletter og hotel i en pakke med 2-3 nætter. Samt mulighed for lounge, spisning eller andre aktiviteter som byrundtur, museumsbesøg eller ølsmagning. 

EM & VM i Damehåndbold + EM & VM i Herrehåndbold. Vi arrangerer håndboldrejser til de fleste EM og VM slutrunder. Vi har adgang til håndboldbilletter og samarbejder med hoteller i håndbold værtsbyerne. Vi skræddersyer oftest individuelle rejser til vores kunder. Destination, efterspørgsel og agenturet omkring billetsalget er afgørende for om vi laver en fælles gruppetur.

OL. Vi arrangerer håndboldrejser til OL. De Olympiske Lege omfatter ofte stor efterspørgsel på andre sportsbegivenheder også, og det har vi også kunnet hjælpe med at få billetter til.

Ønsker du tilbud på en håndboldrejse så kontakt os på info@sportenrejser.dk  

Hvad kan vi tilbyde på vores Håndboldrejser?

Vi er hos sportenrejser.dk vant til at håndtere både store og små grupper med selv det mest ekstraordinære indhold og formål. Vi skræddersyer og holder den røde tråd i jeres håndboldrejse-arrangement, så det bliver en enestående oplevelse for jer at komme på håndboldrejse. Vi er altid behjælpelige med planlægningen af transfer, udflugter, restaurant besøg og meget mere.

Ring eller skriv til os på 60 70 73 87 eller info@sportenrejser.dk